neden ateist değiliz!!!
foruma pek fazla yazı yazmıyorum;çünkü burda yazılanların bircogunu; ateist arkadaşlarımdan çokça işitiyorum;nedense sorularınıza cevap verdiğimiz halde ısrarla kuran-ı kerime ve hz peygambere doğru olmayan bilgileri sunmaktasınız
ateistlere yönelttiğim soruların bircoguna cevap verilmedi;ve hıcbır kaynak gösterilmedi...ateistlere aşagıdaki eleştirilerimi yazıyorum...
1- kuran-ı kerime yapılan saldıraların;bircogunda fikir birliği yok;yani;kuran-ı kerim atılan suçlamaların hiçbirinde ortak suçlama yok;her bir ateist,kuran-ı kerim hakkında işine gelen; aklına yatan;bir suçlama ve ıftıra kampanyası olduğu aşikardır.neden hiçbir ateisttin iddialarında fikir birliği yok?buda ateistliğin belirsizlik ve yalan düşünce akımından ibaret olduğunu göstermez mi?
2-neden islamın iyi yönleri yazılmıyor;yada gerçek islamı yazmaya neden cekınıyorsunuz?
3-ayetleri bütününü ele almayıp;tek ayet üzerinden yorum yapıyorsunuz?ayetleri ordan burdan alıp;çelişki gösterip "bak kuranda çelişki var" diyorsunuz;örnek olarak allahın şirk koşmasını affetmezken;ısrailoğullarını allaha şirk koşmasını çelişki olarak algılıyorsunuz;neden ayetlerın başını ve sonunu;ondan sonra gelen ayeti yazmaya çekiniyorsunuz.bunun gibi ateist sitelerden bircok örnek verebilirim.
4-salih olmayan; ;musluman dunyasında cogu ılahıyatcının kabul etmedıgı hadıslerı "hz peygamber böyle demiş"diye ıslamı karalamaya çalısıyorsunuz;bizler ise gerçek hadıslerı yazıncada "ne oldu!sen ordaymıydın;bunları yazıyorsun"gibi cevaplar alıyoruz;yanı işinize gelen hadıs doğru;işinize gelmeyen hadısı pas geçiyorsunuz.
kısacası sizlerde iyi niyet göremiyorum;bugun islamı tartışmak istiyorsanız;delillerinizi,ıspatlarınızı getirin;beraber seffaf ve acık bir sekılde tartışalım.islamı karalamaktan;nesnel tarıhsel bılgılerden uzak;doğru olmayan;mantık dışı bilgileri öne sürmekten vazgeçin..
insanın kendısıne yaptığı en büyük hiyanet;kendısıne yalan söylemesidir.gerçekleri görmenız dileğimle..
|