NOLAN´isimli üyeden Alıntı
Yahu,banane kuzey ülkelerindeki kişilerin vitamin eksikliğinden..
İslam'a göre kadının kapanması zorunludur ve bu zorunluluk kadınların D vitamininden yoksun kalmalarını sağlamaktadır..Yani Allah'ın emri bilim ile çelişmektedir..Siz bu çelişkiyi tutup kuzeydeki insanların durumu ile ilişkilendiriyorsunuz..!
Bu arada sn.Bayrak'ta konuyla ilgili güzel bir özet geçmiş..
Ben Sn.british'e şunu söylemek istiyorum sadece;
Günümüzden yaklaşık 5000-6000 sene önce kadının tek başına şahitliği insanlık tarihinin yazılmaya başlandığı Sümer'de kabul ediliyormuş..Bu 90'a çaktığım golü çıkarın bakalım şimdi 
|
Teşekkürler dostum..
Merak etmeyin bu şahıslar mantıklı cevap vermeyeceklerdir.. Gerçeği görme yetisini kaybetmiş insanlardan bunu beklemek fazla olur.. Hele yukarda ki şahıs Atamızın resmini bizleri rencide edici şekilde avatarı yapmış o şahsa soruyorum bende muhammedi kucağında kız çocuku ile resmeden avatar mı kullanayım? üstelik muhammedin 9 şaında bir kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiği sahih hadislerle sabittir...
muhammedın yaptığı tarihi bir olayı biz söyleyince hakaret oluyor ama yobazların babalarının belli olmasını sağlayan kahraman Atatürkümüze hakaret etmek eleştiri...
Forum yonetimi lütfen atamızın resmini kullanan bu yobaz hakkında gerken işlemi lütfen yapınız.