spartacus´isimli üyeden Alıntı
Suruç Bombacısı Adımyamanlı, bir kaç yıllık İŞİD trafiği ortada.
|
Bak bu konu karışık... Adıyaman ışid pkk .. Ben senin gibi adıyamanı ışid merkezi görmüyorum, görsem ne değişcek- diyarbakır pkk, adıyaman ışid, aynı bok bana göre.. Ama bunlar pkknın istediği düşünceler.. Aynı laflar ne yazık ki..
|
İŞİD bir sonuç değil, sonuç olduğunu Davutoğlu söylemişti, halbuki İŞİD'in kökeni ABD arafından kurulmuş paravan örgütlenmedir, Afganistan'a kadar gider, işte TERÖR örgütlenmesi daha doğrusu CIA güdümünde örgütlenmiş GLADYO-KONTRGERİLLA örgütlenmeleri diye o tür yapılara deniyor, her silahı eline alana terörist denmiyor.
|
Hayır, aksine ışidde bir sonuç.. Bugün pkkda pek ala cia, mit merkezli oluşturulmuş bir yapı.. Bu yapının içerisinde kendilerini anlamlandıran insanlar sonuçtur.. ışidin uzaylılar tarafından kurulmuş olması onu sonuç olmaktan çıkarmaz, aynı uzaylılar pkkyı kurdular..
|
Soru bu.. [/B]Benim bulduğum yanıt ne? Devletin inanç, etnisite ve AYRIMCI, BÖLÜCÜ politikaların devleti olmaması, ötekileri ZAPTURAPT altında tutmak için TERÖR'E BAŞVURMAMASI, NE ALAKASI VAR PKK İLE?
Pek senin yaptığın ne? İkide bir bana PKK demek, beni TARAF ilan etmek vs, yahu benim bir tarafı var doğru ama bak yukarıda özetledim! Üstelik diyorsun ki HAŞAAAA KİN-NEFRETİ örgütleyen yapıyı ELEŞTİREMEZSİNİZ!(Bu halde hani teröre karşı idin? Dye sorulmaz mı?). Ne PKK terörü, nede Terör Devleti tarafına SAHİP DEĞİLİM.
|
İyide sevgili Spartacus,
Sana yakıştırma yapmak gibi ne bir amacım var, ne de haddime.. Sen pkkyı savunuyorsun, anlayalım diyorsun.. Bahsettiklerinde karşı çıkacağım bir şey yok ama bugün pkkya sert bir tepki konulması gerekiyor, bende bunu düşünüyorum.. Gün devlet terörü vs değil, ne kadar beğenmesenizde bu adamların problemlerinin çözümü için bir takım adımlar atmaya kalkışmış bir hükümet var ve bu halk nezdinde onay görmüş, destek bulmuş... Suruç diye bahane edip polis öldüren adam artık dışlanmalı, bu başka bir şey allahını seversen bunu görmüyor musun??
Yahu akpci olduysam ben, sende pkkcı oldun
Bahsettiğin şeyler ayrı, açıkcası konu pkk özeline kaydığı için söylüyorum- mesafe koyulup ne şekilde olursa olsun etkisiz bırakılması gereken bir örgüT.. Burjuva askeri rejimi yerine çöreklenmiş olan bir takım güçlerin, ya da bin yıllık mazinin sağlam bir şekilde sağlıklı bir zemine oturtulması ancak askere, polise, sivile silah doğrultan bu minvalde kişisel çıkarlar elde edilmesine vesile olan grupların dışlanması ve konuşma kültürü sayesinde gerçekleşecek..
Yoksa senin kurguladığın dünyayı sabaha kadar konuşalım, ama dağda kandırılmış pkklı terörist karakolda işçi asker ölmekte şu anda...
Sana söylüyorum, hdp konusunda aşırı savunmacısın-onun haricinde anlattığın neye itiraz edeyim... Ama sen konumuz pkk mı demekle hata ediyorsun.. Konu bizzat pkk, cemil ve selahhaddin sevgili spartacus.. Konu devlet ya da binlerce yıldır bu topraklarda olan değil!!
Siz aponun yakında yapacağı açıklamalardan sonra bazı şeyleri görürsünüz belki.. Ya da tehdit edildi vs sürer gider bu işkence..
Bana kalırsa güneydoğuyu komple verelim kürtlere umrumda değil.. Ama burada yaşayıp silahı savunanları bi zahmet gönderelim derim ben