abim meraba.pIrofunus ceMalKendiyasar*kendiokur gene sisiniçün bilinsel konularda araştırtmaa devamediyo..şindik aşadeki yazılara okuyuncatabi kine bisin bi bilin adamı olduumuza unutmayın*ammacık velakincümbürt cematinbilinede tam güv enmeyin.. :? Sitedeki yazılara bakıyom-hepaynımevale..Allavarmıydın*yokmuydun-Atatürk atevismi*dindarmı-matdemi ömce-manamısona?Ruh varmıyokmu?*Şindik tabi bunnar çok önemlivedeme bilinsel konular.sis pırof olmadıınısdan bu kanularda gelgit akıllı

oluyonus.. Elede desenishavagası belede desenis civagası..
şinik bilin çookk önmeli.amabilinde hava gimidir *- fasla güvenme gelmes :idea: Bilin bugun varder.tamambulduk abim..bu budur..hasanın gıççındeki mavi dondur :? der.azzsona yaw afedersinis*mavi dediydik amma accık morumsu sarıymış :..ufakbi ölçünsapması olmuşşş

.. **oLurd emi abim..ne derler beşer*şaşar..(nedemekse..aciba dine döndürmekiçümmü uydurulmuş bisösbu*?)Şinik abim beşer şaşarsa beşirin yaptı bilinde şaşar.. : ..Neden de**?sor ceMal hempırofsun-hem biline madara yapmaa uraşıyon?olabilir abim..bisde issanıs şaşabiliris..Bak bis bu yaştan sona *bisin küççük ceMala(yeniler bilmes..ceMal aynı zamanda benim olanında adı*ellerinisden öper) mart ayında çoalan-2 katlı kedileri annatmaa uraşıyos-suya sabuna dokundurtmadan..Olan sorup duruyo -buba bugunnerde kediler neden arda *2 katlı geziyo diye..

)
buGun borlarda hava güsel.işin aır zamanı geçti kayınco ziyarete gelmiş-yabançı deilsin olum.sen benim yerime acı dukkanda kal bis-accık ablanla çocuklarlan hava alalım -diyip işten sıyırncas-yokarı eve çıktım.acık indernetteazeveli haberlere bakıyom..Alişte bibilinsel itdaa daa güme gitmiş.. : Hanı eskiler bilir bis geçemsene bi yazı yasmıştık.Puluto gesegenine gesegennikten attılar deyuslar-üsdüler zavallımı*Olum sen artıkın gesegen filece deilsin.afedersin sana gesegennikten aldık.sen artıkın 34589 sayılı gökcismisin..üsülmebüsülme yavrum*filece deyip lelein garip yavrusugimi yuvadan atmışlardı..Şindikte bunçayıllık eDİson amcamın seskaytı konusundaki şappiyonnuna elinden almışlar.Yeni bibilinsel çalaşma yapılmış ve ilk seskaytının EDisona ayit olmadıı annaşılmış..Vayy hıyarlar vay..lan EDsom amcam bunca yıl mesarında..ilksese ben kaydettim*deyi kasımkasım kasılıyodu..mafettinis adamın cesetine--

bAKın habere:*******************"En eski ses kaydı bulundu
*
Fransız Edouard-Leon Scott de Martinville, eski bir Fransız halk şarkısını Edison'dan 17 yıl önce fonotograf kullanarak kaydetmiş. Bu kayıt, dünyanın en eski ses kaydı oldu.
29/03/2008 (1340 kişi okudu)
AFP - WASHINGTON - Thomas Alva Edison, 1877 yılında icat ettiği fonograf aleti sayesinde tarihte sesi ilk kaydeden mucit olarak bilinir. Oysa Amerikalı bir ses arşiv grubu Fransız Edouard-Leon Scott de Martinville'in geleneksel bir şarkıyı 1860'ta, yani Edison'dan 17 yıl önce daha ilkel bir kayıt aygıtı olan fonotografı kullanarak geleneksel bir şarkıyı kaydetmiş olduğunu ortaya çıkardı. Edouard-Leon Scott de Martinville, eski bir Fransız halk şarkısını, ses dalgalarını bir gaz lambasının isiyle karartılmış kâğıda işlemek suretiyle kaydetmişti. Bir grup tarihçi, kayıt mühendisi, ses arşivcisi ve kendini insanoğlunun ilk ses kayıtlarını bulmaya adamış kişilerin oluşturduğu 'First Sounds' adlı grup, seslerin okunması için seferber oldu. Dünyanın ilk ses kaydının 10 saniyesi tekrar çalındı, ancak şarkıyı kimin söylediği bilinmiyor."
lanbu bilincilerin basıları beningimi posuruktan pırof sannedersem..hAnıhep söledik..biara*BatLıcan erkeklie eyi gelir*hörgün yeyin*derler.biyıl geçer*yoklen öle bişe*deyi açıklarlar.Konestrolun başduşmanı yumurta..3yılsona..*Mucise..yumurta konestrola çokeyi geliyo... :idea: ..Pıransa vucuta demir yükler..yeyin..yokyok ne yüklemesilen..olanıda göçertiyo..
oLURabim bu bilinçilerden adı BEŞŞİr olamlara pek güvenmeyin..eee ata sözü BEşir şaşar... : *demiabim..