sevgili frodo;
bu francis collins insanda "tanrı geni" olduğunu iddia ederek, tanrının varlığını bilimsel olarak kanıtlayacağını iddia eden, daha sonra da tanrı genini bulduğunu iddia ederek ortaya çıkan Amerikalı bilim adamı Dean H. Hamer`ın iddialarının fos çıkmasından bu yana ortalarda görünmeyen profesör değil mi?
* *hatta
ateist profesörü şaşırtan gen
başlıklı iletide senin konu hakkındaki son haberi verip noktaladığın tartışmada geçen bilim adamı da bu değil miydi?
* * * Anlaşılan, clinton ve blair in akıllı tasarımcı proflarına bu gen uzmanı da eklenmiş.ee ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.
* * * profesör artık mucizelere inandığını söylemiş.ona verebilecek tek yanıtım şudur.İnsan karşısına çıkabilecek tüm olasılıkları gözönüne alarak ve olabilecek tüm ihtimallere bir potansiyel gözüyle bakmayı öğrenerek mucizenin, ancak ve ancak olasılık zincirinin bir halkası olduğunu görebilir.
meleklere inanma hususuyla, tanrıyı laboratuvarda hissetmesine pek bir anlam veremedim.
Zaten inandığım zamanlardaki halimden bilerek söylüyorum.tanrı ancak bir hissedişin sonunda kabul edilinecek birşeydir ve hiçbir bilim tanrının varlığını ispatlayamaz.çünkü tanrı ancak bir inanımın ürünüdür.
sevgiyle kalın...