Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-05-2008, 05:55
atheist87 atheist87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Talking

su2prelude´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
atheist deiştirdiğin önceki yazını okudum iyi ki deiştirmişsin çocukçaydı çünkü.. ikinci halinde de büyük burun hareketleri görüyorum, doğru benim diyen garip yobaz yaklaşımlar. düşüncelerini çalıştır burnunu tavana kaldırıp durma..

Bakara-106 'Herhangi bir YORUMUN hükmünü yürürlükten kaldırır veya unutturursak, onun yerine daha hayırlısını veya benzerini getiririz. Allah'ın herşeye gücünün yettiğini bilmezmisin?'

büyük burun hareketlerini biz muhammedin yazdığı ayetlerde gördük kuran okuyaya okuya bizede bulaştı bu illet biliyormusun?

Konu atheist87 tarafından (22-05-2008 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir.
Alt 23-05-2008, 09:45
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

sinek vücuduna niye konsun.Mis(!) gibi kokan abdestine gitmiştir kesin sinekler.

Gulmekten karnima kramp girdi aparain allah da seni guldursun. sagol.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 26-05-2008, 02:47
aparain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aparain aparain isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

birşey değil sevgili valla
Ayetlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada, Hebelehübü seni güldürsün diyecektin heralde dilin sürçmüş.Bak Hübü(h.h) ye şirk koşma, yanarsın sonra

sevgiler

Tanrı, bilinmeyenlerin üstüne örtülmüş bir gölgeden ibarettir.
Alt 26-05-2008, 07:50
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Muhammed, Allah'ın kendi nurundan yarattığı ilk varlıktır. Muhammed'in nurundan da melekler yaratılmıştır.
Aslın'da Muhammed Allah'tan bir parçadır. Allah'ın yeryüzündeki tecellisidir.
Ama Muhammed o denli mütevazi, alçakgönüllü idi ki bunu söylememiştir.

İsa mı dediniz?!
İncil tahrif edilmiştir, Hristiyanlar şirk içindedir.
Kainattaki herşey, melekler de, peygamberler de, insanlar da, cinler de Muhammed'in yüzü suyu hürmetine yaratılmıştır.
Alt 26-05-2008, 08:32
kalkandelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kalkandelen kalkandelen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart muhammedin vasiflari

muhammedin vasiflarindan olan oluyu diriyi bir kenara birakip cocuklara goz diktigini unutmayalim..

Bir diger basarili vasfida zeynebe goz koyup evlatligindan ayirtip kendine almistir..

eee allahin koskoca peygamberi herseyi yapabilr..

uzunca bir suredir forumdan uzaktim geri geldim daha fazla zaman ayirip buralarda olacagim

Dinler afyondur, allah zayif insanlarin kafasinda yarattigi varolmayan birseydir..
Alt 26-05-2008, 09:32
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Hoşgeldin Hüseyin
Muhammed Mustafa ve Ahmet'le sıkıntıdayız, çocukları kandırıyorlar
Desteklerini bekleriz

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 26-05-2008, 09:48
metalheart
Üye Değil

aklıma geldi ...

Kızılmaske'nin orijinal adı çok hızlı hareket edip aniden ortaya çıkıp, kaybolmasından ve kim olduğunun bilinmemesinden dolayı hayalet anlamına gelen "The Phantom"dur. Asıl adı Kit Walker olan Kızılmaske, Bengali ormanlarında gizli Kafatası Mağarası'nda yaşamaktadır. Kızılmaske ormanda yaşayan yerliler tarafından ölümsüz zannedilmektedir, çünkü 400 yıldır Kızılmaske efsanesi devam etmektedir. Aslında Kızılmaske'lik babadan oğla geçmekte böylece hiç kesintiye uğramamaktadır. Bu süreklilik yerliler tarafında ölümsüzlük olarak algılandığı için Kızılmaske insan üstü bir varlık olarak görülmektedir. Bunu en iyi ifade eden, hepimizin çok iyi bildiği, "Kızılmaske 10 kaplan gücündedir!" cümlesidir.
Alt 27-05-2008, 01:18
asinar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asinar asinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Aşağıdaki alıntı da bir islami siteden...

- "Peygamberimiz ,Anadan Sünnetli ve göbeği kesik olarak doğdu. Peygamberimiz doğarken, çocukların yere düştükleri gibi düşmeyip ellerini ,yere dayamış başını semaya kaldırmış olarak doğdu."
- "Daha iki Aylık iken,her tarafa yuvarlanmaya çalışıyordu.Üç Aylık olunca Day durmaya çalışıyordu.Dört Aylık olunca, duvara tutunup yürüyordu.Beş Aylık olunca bir yere tutunmadan yürüyebiliyordu.Altı Ayı tamamlayınca, yürümeyi hızlandırmıştı.Yedi Aylık iken her tarafa gidebiliyor,koşabiliyordu. Sekiz Aylık iken,konuşuyor,konuşulanı anlayabiliyordu.On Aylık iken Ok atabiliyordu. İki Yılı doldurduğu zaman,oldukça, iri ve gösterişli bir çocuk olmuştu."
Alt 27-05-2008, 01:32
lionking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lionking lionking isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

asinar nereden buldun bu yaziyi?gülmekden öldüm.adamin dogum yili hakkinda ihtilaflar varken,dogumu naklen verilmis.
bunlari okurken turan dursun ilhan arsel gibi insanlara tapmaya basliyorum.insan akliyla bu kadarda dalga gecilmezki,dalganinda bi siniri olmali.

Kötüler Tanri,yi kullanir, *Tanri ise iyileri kullanir.
*Giordano Bruno
Alt 27-05-2008, 02:32
BenDeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BenDeniz BenDeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Muhammed'in vefatından uzun süreler sonra,onu çok seven müslümanlar tarafından mübalağalı tanımlamalar,anlatımlar peydah olmuştur.Burada geçenlerin çoğunluğuda bu sınıftandır.

Muhammed, ne kendini böyle tanıtmış nede ashabı o'na böyle bakmıştır.Bunlar, tabiin döneminin sonlarında başlayan Peygamber sevgisiyle ortaya çıkan anlatımlardır.Aslı elbette yoktur.Hurafedir.

''Bir Topluluğa Olan Düşmanlığınız,Sizi Onlar Hakkında Adaletten Ayırmasın''

Önerilen Siteler