Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-05-2008, 23:59
atheist87 atheist87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Post Deniz Gezmiş’e çamur atan zibidiler... Reha Muhtar

Bulaşmayayım bu hastalık saçan şizofren zibidilere diyorum...

Demokraside her görüş olur, herkes fikrini söyler diye içimden geçiriyorum...

Ama olmuyor, çünkü her sabah başka bir rezillikle uyanıyorum...

Türkiye’nin bütününü “faşist” diye nitelediler, hapislerde işkence görenleri, 68 devrimcilerini, Zincirbozan mahkûmlarını, Yassıada avukatlarını, devrimci işçi sendikalarını, profesörleri, hukukçuları, gazetecileri yazarları “cuntacı” ilan ettiler, şimdi de Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına çamur atacaklar...

“Deniz Gezmiş’lerin zihniyetinde ulusalcı, yabancı düşmanı çizgiler varmış, onlar cesaretle ortaya konabiliyormuş” artık...

“68 hareketinin vizyonu evrensel değil milliyetçi bir vizyonmuş...”

Bir insan cahil olabilir...

Bir insan geri zekâlı olabilir...

Bir insan ahlaksız da olabilir...

Ama bir insan, hem cahil, hem geri zekâlı hem de ahlaksız olamaz, olmamalı...

Deniz Gezmiş ve arkadaşları Marksist’tiler...

Her Marksist gibi antiemperyalisttiler...

Çünkü sömürü düzenine karşıydılar, onun en üst biçimi olan emperyalizme de doğal olarak karşı olacaklardı...

68’ler Amerikan emperyalizminin çok güçlü olduğu yıllardı ve Deniz Gezmiş ile arkadaşları Amerikan emperyalizminin Türkiye ve dünyadaki etkinliğine karşıydılar...

O dönemin anti Amerikan’cı, antiemperyalist mücadelesini “yabancı düşmanı” çizgi olarak nitelemek için, insanın CIA’den para alması ya da silme geri zekâlı olup milleti de kendi gibi aptal zannetmesi gerekir...

Deniz Gezmiş’ler enternasyonalistti...

Her Marksist sosyalist gibi...

Ve esasen onun için asıldılar...

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının Amerikan emperyalizmine karşı olmalarını, yabancı düşmanlığıyla ve milliyetçilikle adlandırabilmek için ya travmatik kompleks sahibi olmak ya da belli yabancı odaklar tarafından alenen nemalanmış olmak gerekir...

Yabancıya, kendi milletinden olmadığı için ırksal nedenlerle karşı çıkan, onu hor gören, nefret besleyen insana ve idelojilere “yabancı düşmanı” denir...

Deniz Gezmiş ve arkadaşları, Yunan halkına, İran halkına, Bulgar halkına, Amerikan halkına ya da herhangi başka bir milletin halkına düşman mıydılar ki “yabancı düşmanı” olsunlar?..

Yabancı düşmanı diye Fransız aşırı sağcı lider Le Pen’e denir...

Ülkedeki yabancılara, sırf Fransız milletinden olmadıkları için karşı çıkar Le Pen...

Amerikan emperyalizmine karşı çıkan Deniz Gezmiş’lerle, Fransız Le Pen’in ve yabancı düşmanlığının ne ilgisi var, nemalanmaya müsait zibidiler?..

Amerika’nın emperyalist politikalarına karşı çıkmak, sosyalistler için sınıfsal savaşın bir parçasıdır...

Buna yabancı düşmanlığı değil antiemperyalizm denir...

Siz, yapmakta olduğunuz bu yayınların hangi sermayeyle yapıldığını sorguluyor musunuz?..

Hangi sermayenin “parasıyla” bu kadar rezil ve cahil yayınları yaptırıyorlar size?..

Bir de, emekli bir generalin Deniz Gezmiş ve arkadaşlarıyla “görüştüğü ve onları eyleme sürüklediği” haberleri var...

Buradan yola çıkarak, Deniz Gezmiş’leri de bir çeşit darbeci ya da cuntacı göstermeye çalışıyorlar...

Hiçbir utanma, haya, ya da ar yok bunlarda...

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının hareketlerinden kendi iktidar mücadeleleri için yararlanan iki üç generale bakarak, o gençleri ve izledikleri çizgiyi, cuntacılıkla suçlayanlar, birer rezildir...

Önce kendilerine baksınlar...

Onların söylemlerini şu anda dünyanın en kirli emperyalist güçleri, en vahşi amaçları için söylüyorlar...

Deniz Gezmiş’ler kendi yurtsever ve devrimci duygularının dışında kimsenin oyuncağı olarak darağacına gitmediler, ama bugün onlara arsızca çamur atanlar, kendilerinin papağan gibi tekrarladıkları “yabancı istihbarat örgütü dezenformasyonlarının hangi emperyalist gücün çıkarına hizmet ettiğini gayet iyi biliyorlar...”

Bilerek ve taammüden Deniz Gezmiş’lere bu çamuru atıyorlar...

Çünkü şu anda dünya emperyalizminin “Türkiye için biçtiği rolü” uygulatacaklar... Deniz Gezmiş’ler yabancı düşmanı çizgideymiş...

Niye?.. Amerikan emperyalizmine karşı çıktılar diye...

Sizlere Ali Kemal demek bile, Ali Kemal’e hakaret olur...

Sizler ancak Nazi Almanyası’nın Propaganda Bakanı Goebbels’in kötü bir kopyası olabilirsiniz...

http://haber.gazetevatan.com/haberde...ryid=4&wid=136
Alt 29-05-2008, 03:03
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Dün "Deniz Gezmiş militan mıydı?" başlığına "Taraf Gazetesinin Küstahlığı" diye bir yazı asmıştım. Bu sabah Reha Muhtar'ın güzel yazısını okuyunca "akşam aynı başlığa bu yazıyı asmalı" diye düşünmüştüm.
Sevgili Atheist87 sağolsun bana iş bırakmamış. Bize de destek vermek düştü.

Şimdi düşünüyorum da zamanında Reha Muhtar'a haksızlık yapmışız. Birtakım tavırları, konuşmaları eleştiri konumuz olmuştu. Tersine kimi haketmeyenleri ise överek taltiflendirmiştik. Bunların başında da bu Taraf Gazetesi çizgisinde olanlar geliyor. Solcu sandığımız bu zibidilerle (Reha Muhtar'ın ifadesiyle) Reha Muhtar'ı teraziye koymayı bile düşünemezdik. Meğer ne kadar yanılmışız.
Reha Muhtar sadece şu yazısıyla dahi bu zibidilerin tümüne 5 çeker.

Reha Muhtar'ı alkışlıyorum. Geçmişteki eleştiriler nedeniyle benim gibi binlerce insanı mahçup etmiştir.

Bu 2. Cumhuriyetçi (sözde liberal sol) yeni mandacı itilafçılara gelince, onların suratlarındaki maske, Deniz Gezmiş'lere yaptıkları bu çirkin saldırıyla yeterince düşmüştür. Suratlarına tuuu demeye gerek yok. O suratlardan uzak duralım, onlara aldanmayalım, yeter.
Alt 29-05-2008, 16:44
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

açıkçası beni reha bey çook şaşırttı böylesine bir yazı beklemezdim.. ama kendisinide tebrik ettim... ölünün arkasından konuşmak hani günahtı?? ya bırakın yaa işinize gelince herşey mübah.. neyse gerçek şu ki sizin sübyancı sapık yazarlarınızdan milyon kat değerli insanlardı...
Alt 22-06-2008, 01:07
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bunların ırkçılığa karşı çıkışı bile bakın nasıl oluyor epey bir zaman evveldi Radikal Cumartesi'ye yazı gönderen ve kendine solcu diyen bir okur aynen şöyle yazmış:"Irkçılık Avrupalıların genlerine işlemiş." Buyur burdan yak. Bir de Deniz Gezmiş için neler söylüyorlar. Taraf gazetesi tuhaf bir şekilde AKP'yi korumak= demokrasiyi korumak görüşünde. Reha Muhtar'a gelince o bunun ilk vukuatı değil zaten "Parasız Eğitim" talebini dile getiren afişler asarken polis tarafından dövülüp gözaltına alınan gençlerle ilgili haberi sunarken "Bir grup kandırılmış genç..." diye başlamıştı.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 22-06-2008, 11:03
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sayın Titanatlas,
Mesajınız önyargıya güzel bir örnek olmuş.
Unutmayın ki duran saat bile günde 2 kez doğru zamanı gösterir
Reha Muhtar Denizleri savunan ve saldıranlara yanıt veren bir makale yazmış.
Sizse makaleyi okumadan yargısız infaz yapmışsınız,kolay gelsin

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 22-06-2008, 16:09
atheist87 atheist87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

titanatlas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunların ırkçılığa karşı çıkışı bile bakın nasıl oluyor epey bir zaman evveldi Radikal Cumartesi'ye yazı gönderen ve kendine solcu diyen bir okur aynen şöyle yazmış:"Irkçılık Avrupalıların genlerine işlemiş." Buyur burdan yak. Bir de Deniz Gezmiş için neler söylüyorlar. Taraf gazetesi tuhaf bir şekilde AKP'yi korumak= demokrasiyi korumak görüşünde. Reha Muhtar'a gelince o bunun ilk vukuatı değil zaten "Parasız Eğitim" talebini dile getiren afişler asarken polis tarafından dövülüp gözaltına alınan gençlerle ilgili haberi sunarken "Bir grup kandırılmış genç..." diye başlamıştı.
Bende bir çok devrimcinin kandırıldığını düşünüyorum. Çünkü her devrim doğrumudur bunu önce değerlendirmek lazım misal 1979daki İran İslam Devrimi tam 14 yüzyıl geriye götürdü halkın kafasında islam dini sayesinde ülkeyi dolandırmayacakları gibi bir şekil vardır halbuki para hırsı karşısında insan hiç bir engel tanımaz Akp sayesinde bunu zaten ülkemizdede yaşıyoruz PKK terör örgütü nasıl bir devrim yapar acaba hiç düşündünüz mü Said Kurdi gibi bir kargayı klavuz edinmiş insanların burnu b.ktan çıkabilirmi nasıl bir devrimcidir acaba güney doğuda iş yapmaya çalışan tüccarı haraca bağlar haraç vermeyenin boğazını keser iş yapamayan halk batı illerine kaçmak zorunda kalır. PKKlılarda gerçek devrimcilerle bazen iş yapar gerçek devrimcilerin yaptığı doğru hareketlere destek verirler fakat aslında onların kafalarındaki devrimi sosyalist veya komünist devrim değil sadece Amerikan emperyalizmine tam bağımlı Kapitalist Kürt İslam devriminde başka bir şey değildir. ben Reha Muhtarında bu nedenlerden dolayı öyle söylediği düşünüyorum. Temsilcileri iyi analiz etmek lazım şu an meclistedki DTPli milletvekillerin dini görüşlerinin AKPden zerre kadar farkı varmıdır veya Adolf Hitlerden etkilenilerek askerlerin kurduğu MHP gibi Irkçı bir partiden farkları varmıdır çok hızlı artan nüfusları ile ilerde Türklere karşı ırkçılık yapmayacaklarının teminatı varmıdır. ileri yıllarda çok kan dökülücek şu milliyetçiliği ırkçılık zanneden ahmaklar yüzünden.
Alt 25-06-2008, 03:52
Kıdemli Üye

Aydoe haklısınız hiçbir mesajımda başkası için yazmadığım bir şeyi kendim için yazıyorum evet nasıl olduysa bu sefer bir salaklık yaptım. Doğru. Eleştirinize diyecek tek şey var o da doğru olduğu. Ateist 87 arkadaşım o afişi yapıştıranlar devrim değil "parasız eğitim" istiyordu. Bunu isteyenleri de bence hemen şununla bununla ilişkilendirmemek gerek. Saygılarımla...

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Konu yucemanitu tarafından (25-06-2008 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
Alt 25-06-2008, 07:45
kandahar
Üye Değil

Deniz Gezmiş'in enternasyonalist olduğunu düşünmüyorum. 60'larda hem Türk solu hem de Ülkücüler, iyi niyetli ve Türkiyeci olanların hepsi özünde milliyetçi idi. Zaten Küba, Çin gibi geri ülkelerde Sosyalizm anti-emperyalist, milliyetçi bir tepki olarak gelişmiştir.
Alt 25-06-2008, 12:21
Kıdemli Üye

atheist 87 ikinci eleştirimi buraya yazıyorum karışmasın istedim. Şeyh Sait'e "Said-i Kürdi" demeniz bayağı ilginç. Evet adam Kürttü ama bu ülkedeki tek Kürt o değil. Kürtler=PKK bakış açısının ülkemizi getirdiği nokta ortada. İsterseniz çok hızlı artan nüfusları ile ilerde ırkçılık yapmamaları için hepsini kısırlaştırın ya da gaz odalarında yakın. Belki de sözünü ettiğiniz kan Milliyetçilik yaptığını zanneden bazı ahmaklar yüzünden dökülecek. Gördüğünüz gibi aydoe de elştiriyor ama gayet seviyeli. İnsanlara hakaret ederek seviyeyi düşürmeyin. Saygılarımla...

SAPERE AUDE!

Konu yucemanitu tarafından (25-06-2008 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Alt 01-10-2008, 03:12
buzurq_umid buzurq_umid isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Red face

Deniz Gezmiş’e çamur atan zibidiler... Reha Muhtar . Bu başlığı görünce o zibidinin reha muhtar olduğunu zannettim ben de.yazıyı okuyunca hayrete düştüm.bozuk saat günde iki kere doğruyu gösteriyormuş demek.
...
atheist87 tipik bir türk milliyetçisi,söyleyecek birşey yok.aynı ezberi tekrarlıyorsun.okul + türk medyası eğitim sisteminin tornasından çıkmış herhangi bir klonun söyleyeceği laflar.

"Amerikan emperyalizmine tam bağımlı Kapitalist Kürt İslam devriminde başka bir şey değildir" demişsin. kürt yerine türk yazarsan türkiye'yi tanımlamış oluyorsun bence.

Din sıradan halk tarafından doğru, bilge tarafından yanlış, yöneticiler tarafından ise yararlı diye görülür.

Önerilen Siteler