gozeneli´isimli üyeden Alıntı
Ya herkes niye Gamze (hanım?) ye yükleniyor?
Bu kişi daha kuranı yeni yeni ögrendigi halde Kuranı biz ateistlerden daha iyi biliyor.
Gamze hanım beni ateist yapan Kurandır ,ne şeytan ne ahlaksızlık. Ben Kuranı 12 yaşımdan beri 33 yıl hem Almanca hem İngilizce hemde ana dilim Türkçe olarak okudum.
Hadi Kuran çevirisinin biri yanlış ,öbür ikiside mi yanlış?
Evet ölünce cennetin olmamasını kabul etmek zor hatta ölünce öldügümüzü ,geri nasıl dogmadan önce hiçbir şeysek o duruma döndügümüzü kabul etmek zor.
AMA Kölelikten ,cariyelikten, Kadının ikinci sınaflıgından,fitneden,kışkırtmadan, bilimsel olmayan açıklamaradan sözen bir Kuranı kabul etmek daha zor.
Muhamed'e gelince, bir ateist olarak söylüyorum bunu, belki Muhamed yaşadıgı çagda iyi şeyler yaptı ama bizim yaşadıgım çagda artık erkek ve kadın eşitligi var.Artık helal denip gaddarca kesilip kanama sonucu öldürülen hayvanlar çag dışı.
Hele 16 yaşından küçük biriyle erkek yada kızla cinsi ilişkede bulunmak sapıklıktır.
İstediginiz kadar inkar edin,sizin inkarınızla tarihi bir gerçek degişmez.
Bunlar Ateistlerin uydurdukları degildir. Artık yeni bir çagda yaşıyoruz, uyum saglamayan degişmeyen geri kalır aynı tüm İslam ülkeleri gibi.
|
benden baska karsilarinda yazan pek yok o yüzden bana yükleniyorlar,kur'ani okumaniz gereken seklini okumadiniz belkide,(arapçasini),bende öyle savunuyordum 10 dan fazla farkli meal var hepsimi yanlis mutlaka anlatilmak istenen anlasiliyor diyordum ama benim güven,digim seklini yazan bir tane çikiyor bazen içinden....16 yasindan küçük biriyle iliskide bulunan kim??Muhammed diyorsaniz ona deliliniz ne??