kabasakal´isimli üyeden Alıntı
sayin yakin gercek öncelikle hosgeldiniz,su kuranda gelecekden haber verme yi biraz acabilirmisiniz?ben kücük beynimle birsey göremedim,gördüyüm teksey yahudilerin kitabindan alintilar,dünya hukuku tam otursun yahidilerin dava acip sizin kurani toplaticandan eminim telif haklari denen birsey var,kuran kabe ye yayan veya deveyle gelin der,kuran i yazanlar arabanin veya ucagin buluncani bilseydi,yayan veya deveyle yazmazdi,sadece bu ayet bile insanlar tarafindan yazildigina kanit olarak yeter.saygilar ve sevgiler
|
Beyniniz kullanın derken bunu kastettim. Tabiki yahudilerden hristiyanalrdan alıntı olucka o kitabları gönderen kim ???
Evet çok büyük hata keşke oraya Arabalardan / uçaklardan / cep telefonlarından bahsetseydi 2 gr aklı olan araplar iyice dinden cıksaydı..
Orda herşey açık açık yazılsa hacı köylünün trene bakması misali herekz bekler Hübele araba Hübele ucak hani nerde ucak.. kim yapıcak. yada Tam savaslar donemınde o buyuk bulusları anlatsaydıda herkez kafasına atom bombası atsaydı daha üremeden yok olsaydık ?? Kuranda size atları /develeri etc ve daha sizin bilemedğiniz nice Araçlar yaratmıştır olaki şükredesiniz der ? hiçmi okumuyorsun Kuran kaç sayfa açın okuyun allahın aşkına... Gelecekten olacakları birebir soyelse tarif etse bu işin muhabbeti nerde ee bari kendinide göstersin bu sınava ne gerek var ?? Bin yıl sonra KOramLabo diye birşey icat edilecek Admentinyumdan yapılacak içinde ostorppok olacak . al sana söylüom anladınmı git üret şimdi.. Ulan belli aşamalardan geçmese şu anki bulusların hangi biri olurdu. orda söylemesi işte bu kargaşayı yaratır. ÜStü kapalı bu süreci hızlandıracak bilgiler vardır ki bunların işe yaradığı günümüzden aşikardır. açın okuyun zor deil. Bazı şeyleri bulmamızı istiyor insanlığı diğer canlılardan ayıran bu.. Kafamızı kullanarak inşa etmemizi yada onun varlığını kavramamızı.. Kuran bir geleceğe dönüş bilgileri kitabı deil hakka dönüştür ana fikri allahın varlıgı tekliği insanların uyması gereken kurallar ki bu insalıgın dewamı için şart.aç oku sende gör kaç sayfalık şey. saygılar