Peki o zamn arkadaşlar size soruyorum.Sırf inançları islam olduğu için yerinde basılıp kızlarının ırzına geçilip toprakları elinden alınan öldürülen insanların kendilerini savunmak adına saldıranlar gibi silahları yoksa napmalılar??
1-Birşey yapmamalılar gelip tecavüz etmeleri beklenmeli
2-Kimsenin etmeyeceğini bildikleri halde bağıra çağıra yardım istemeliler
3-Kendisinin dinine, toprağına el veya dil uzatıldığında derhal taaruza geçen yakaladığını kurşuna dizen yhada elektrikli sandalyeye oturtan sözde gelişmiş,kendince medenileşmiş batıcı zihniyetin her dediği yapılır. Gerekirse kendi evlerini yurtlarını hediye etmeliler.
4-Silahları olmadığı için ölümleri pahasına kendilerini silah haline getirmiş olsalarda savaşsalar.
Evet kurun empatiyi ve yapın bakalım seçiminizi siz hangisini seçeceksiniz??
Evlerinize girip üzerlerinize atladıklarındamı akıllanacaksınız??
Atatürk değilmiydi çanakkale harbinde mühimmatı bitmiş olan askerlere ne olursa olsun bölgeyi terketmeyin ben size ölmeyi emrediyorum diyen.Bu vatan,ırz,namus mücadelesiyse ndn ölmeyeceksin.Atalarımız yanlış mı yaptı orada durup ölmekle sizce??
Bende tasvip etmiyorum serseri canlı bombaları onlar müstesna.Onlar beyinleri yıkanmış insanlar.Hedeflerini bilmeyen hedefe gitmeye güçleri yetmeyen masum insanlara yönelen alçak canavarlar.Onları asla tasvip edemem.O zamn o aç kurt kendini medeni ilan etmiş vahşilerden ne farkımız kalır değil mi??
|