Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > Hristiyanlık

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-07-2009, 01:02
kompLeks kompLeks isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart hristiyanlıkta misyonerlik nerelere kadar vardı!

geçenlerde "yaşam amacınız" diye bir linke tıkladım karşıma kampusweb sitesi çıktı.adamlar tevrat-zebur-incil üçlüsünü kutsal kitap olarak tanıtıyor, kuran'ında bir palavra olduğunu ispatladıktan sonra birazda onlara inanmaya meilli iseniz sizinle ilk önce msnden görüşüp ikna etmeye çalışıyorlar yetmedi mi bulunduğunuz yerde muhakkak adamları var onlarla telefonlaşıp buluşmanızı sağlıyorlar(bunları biliyorum çünkü inanyormuş numarası yapıp bu kişilerle görüştüm ve daha sonra tartıştım).adamları özel olarak yetiştirmişler profesyonel misyonerler yani bunların içinde türkler de var yabancılar da var.tahminim o ki hepsi hipnoz veya psikoloji eğitimi almış.kolaylıkla beyin yıkayabiliyorlar.en başından beri onlara inanmadığınızı söyleyip itiraz ederseniz sizinle hiç muhattab olmuyorlar ve size cevap yazmıyorlar.onların amacı kararsızları kendi tarafına çekmek.bunun için kutsal kitabı ve isa mesih diye bir kitabı ücretsiz veriyolar...girerseniz artık devamını görürsünüz.
bütün bunları niye yazdım.ülkenin geldiği durumu göstermek için yazdım.bi girip görürseniz sistemin çok eski olduğunu ve iyice oturduğunu anlarsınız.yabancı uyruklu misyonerler genellikle ingilizce öğretmenliği yapıyorlar ve bulundukları ile yerleşiyorlar aynı zamanda maddi destekte alıyorlar.her seferinde farklı biri bana cevap yazıyor ve inandırdıkları türklerle buluşup kaynaşmamı sağlıyor ve onlarıda misyonerlikte maşa olarak kullanıyorlar.savaşarak yapamadıkları şeyi parçalayayarak birbirine kırdırarak yapacaklar.türkiye büyük devletlerin iştahını kabartıyor.
bir yandan da dine bir çiçek atmak istiyorum.binlerce yıldır dinlerin neden var olduğu apaçık ortada.siyasi araç.gerisi yeşillik

*' * * * * * * * κadeяiмi değişтiяeвilmeκ вeиiм кadeяiмdiя ! * *
Alt 13-07-2009, 01:13
Paolo Paolo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Paolo - MSN üzeri Mesaj gönder

Anlamadım ki.Nedir bu MESİH düşmanlığı?Kimsenin beyin meyinde yıkadığı yok.Capito?İman zaten bir armağandır.GERÇEKTEN yana olan herkes iman eder zaten!Evt dinler insanı mahvetmiştir.Evet Din belasından kurtulmanın tek yolu RAB MESİH İSA'ya inanmak!
Alt 13-07-2009, 11:47
kompLeks kompLeks isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Paolo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlamadım ki.Nedir bu MESİH düşmanlığı?Kimsenin beyin meyinde yıkadığı yok.Capito?İman zaten bir armağandır.GERÇEKTEN yana olan herkes iman eder zaten!Evt dinler insanı mahvetmiştir.Evet Din belasından kurtulmanın tek yolu RAB MESİH İSA'ya inanmak!
rab mesih isa mı ? isa rab değildir peygamberdir.dinden kurtulmanın yolu dinin uzantısı olan başka bir şey uydurmak değildir.

*' * * * * * * * κadeяiмi değişтiяeвilmeκ вeиiм кadeяiмdiя ! * *

Konu kompLeks tarafından (13-07-2009 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
Alt 13-07-2009, 16:14
Yasaklandı

İSA MESİH RABDİR.Yok ben müslümanlıktaki isadan bahsediyorum dersen o ayrı.Müslümanlıktak isa bizi ilgilendirmez.Evt dinden kurtulmanın yolu safsatalara inanmamaktır.GERÇEĞE iman etmektir.YENİ AHİT'in neresinde gördün acaba sözde İSA MESİH peygamber diye ayet?Varsa göster.Yoksa sus!
Alt 13-07-2009, 17:23
sabunkopugu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sabunkopugu sabunkopugu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Bize kadar vardı.Dün incilim geldi.Pardon hikaye kitabım
Alt 13-07-2009, 18:14
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kur'an, sizlerin inandığı Hz. İsa'yı inkar etmez ilgilenir, peki sizler neden Kur'an daki Hz. İsa ile inandığınız Hz. İsa'nın farklı olduğunu düşünüyor sunuz?

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 13-07-2009, 20:13
Yasaklandı

Sizin kitaplarınıza masal bile demem.Masal bile daha mantıklı yauv.Hahaahaha.Körler ve sağırlar anlayamaz KELAM'ı.Zahmet etmişsin.Kuran bizim inandığımız İSA MESİH'i reddeder.Peygamber isa'ya değil RAB olan MESİH İSA'ya inanırız.Ve ikiside çok farklı kişilerdir.Hatta hz.isa diye biri bile yoktur.MESİH İSA gerçek olanıdır.
Alt 13-07-2009, 21:32
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sizin kitaplarınıza masal bile demem.Masal bile daha mantıklı yauv.Hahaahaha.Körler ve sağırlar anlayamaz KELAM'ı.Zahmet etmişsin.Kuran bizim inandığımız İSA MESİH'i reddeder.Peygamber isa'ya değil RAB olan MESİH İSA'ya inanırız.Ve ikiside çok farklı kişilerdir.Hatta hz.isa diye biri bile yoktur.MESİH İSA gerçek olanıdır.
yahu paolo bu konuda aynı müslümanlar gibisiniz isimleri değiştirsek hepiniz aynı zırvaları ediyorsunuz farkınız inancınızdaki isim farkı

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 14-07-2009, 00:47
elcihanaferin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
elcihanaferin elcihanaferin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kimsenin Mesih Yahve Rab İsa'ya düşmanlığı yok. Sadece misyonerlikten bahsediliyor. Capito?

İsa yaşamamış ki, uydurulmuştur capito?

İmanın neresi armağanmış, iman fakir kitleler için uydurulmuş bir afyondur, zehirdir capito?

Rab mesih İsa Yahve'ye inanmak demek din belası içinde debelenmek demektir capito?

Açıklık gerçeğin vazgeçilmez koşuludur.
Alt 14-07-2009, 00:47
Yasaklandı

Sizde müslümanlar gibi hep aynı nakaratları söylüyorsunuz.İnsan biraz nakaratı değiştirir dimi?Malum zaman moda değişiyor hahahaha

Önerilen Siteler