Benim tavsiye edeceğim şarkı God Is An Astronaut - Fragile dir ensturmantal bi şarkıdır. Videonun sonuna konulabilir. şarkıyı daha sonra ekleyeceğim şimdilik youtube tan link veriyorum. Ayrıca God Is An Astronaut un baya bir güzel şarkısı var kullanabileceğiniz
...sonuç olarak, şu ya da bu, bir zamanlar yoktan varolmuş zorundaydı...
Fon müziği konusunda katılım gayet iyi gidiyor. Bu konuda sıkıntı yaşamayacağız sanırım.
Umarım benzeri katılımlar görsel öğeler konusunda da olur. Tahminen bir ay içinde senaryo metninin gözden geçirilip yeniden düzenlenmesi tamamlanır. Ondan sonra görsel evre başlayacak. Senaryoya uygun video, fotoğraf, harita vb. arayacağız.
Varg Vikernes'in hapishanede çıkardığı iki albüm. Elektronik ambient tarzında. Sözsüz... Aman dikkat hapishaneye girme nedeni 3 kilise kundaklamak ve bir cinayet. Belki işinize yarar.
Buyrun size mükemmel bir fon müziği ...bir belgesele vereceği havayı düşünemiyorum bile .. güzel bir içerikle izleyenleri etkilememeniz imkansız ....
yasmin levy çok eski zamanlara dayanan bir bedevi şarkısını yorumlamış ....
mutlaka dinlemelisiniz ... buyrun linki....
Dramatik bir hava ve Arap müziği ile İspanyol müziğinin bir karışımı gibi geldi bana.
Sözlerin anlamını bilemiyorum ama örneğin Filistinlilerin yaşadığı dramların anlatımında kullanılabiir. Ya da Süleymaniye katliamı gibi katliamların anlatılarında. Ağıtsı gibi. Beğendim.