casper06´isimli üyeden Alıntı
gönderdiğim linkteki gibi insanların eline gecerse ben ALLAH sonumu hayır etsin der cıkarım. benim sorum ögrenmek istediğim acık net. ben suna inanıyorum. ateistlerin yüzünde bir iyi insan maskesi var. eger toplum içinde ateist bireyler cogalırsa ve maske cıkarsa sonumu düşünemiyorum. internet ortamı gönderdiğim linkteki gibi nice insanlarla kaynıyor. şimdi biri bana cıkıp müslümanlar aynı seyleri yapmıyormu derse kafayı yerim valla. ben konuyu ateistleri ve yüzlerinde iyi insan maskesi varmı yokmu bunları tartısmak için actım
saygılar
|
Sevgili Casper06,
Ben bir ateistim. Ve gönderdiğiniz linkteki şey her neyse, sadece 1 dakikasını izlemeye tahammül edebildim.
Bunun ateizmle veya dinin eleştirisi ile bir alakası yok.
YAnılmıyorsam videoda Türkiye Ateist Birliği yazıyordu. Böyle birşey var mı bilmiyorum. Ama atesitlerin bir birlik kuracakları düşüncesi bana çok mantıklı gelmiyor. Çünkü ateizm ne bir dindir ne de başlı başına bir felsefedir. Özellikle siyasi görüş açısından ve diğer yargılar bakımından ateistler arasında çok ciddi farklar mevcuttur.
Dolayısıyla, bu görüntülerde anlatılan, dinin akılcı eleştirisi ile uzaktan yakından bağdaşmayan sözleri, "ateist bakış açısı işte budur" şeklinde algılamayınız. O sözler beni de rahatsız etti. Açıkçası çok çirkin.
Saygılarımla...