09-07-2006, 15:53
|
|
Üye
|
|
|
|
Re: Turan Dursun 'un Saçma İftiraları
Sevgili Yusuf_54,
"sizin özgürlük dediğiniz şey dine, Allah(CC)'a, Peygamber'lerine Ve Kur'an-ı Kerim'ine sataşmak mıdır?, onları her defasında mantıksız şeylerle yalanlamak mı?"
değil tabiki.
İlk önce "sataşmak" fiili uygun değil. Eleştirmek ve sorgulamak'tır bu.Sen de azıcık da olsan sorgularsan bizim düşündüklerimizi anlarsın.Ana sayfadaki "Ateizm nedir" linkine tıklayıp, sinirlenmeden ordaki yazıyı okumanı tavsiye ediyorum..Ki "mantıksız şeyler" ne olduğunu anlayabilmen için..
Sodom ve Homorra kentlerinin efsanesini biliyoruz, sevgili Yusuf_54.Emin ol ki dini bilgisi senden çok üstün olabilecek insanlarla tartışıyor olabilirsin dini.Ve ayrıca "Sodom ve Homorra" gibi korkutmalar insan uydurmasıdır. Yüce Allah'a hiç yakışır mı böyle şeyler?!
Ve neden tehdit ediyorsun ki? Allah' inanıyorsun diye kendini ödüllendirmiş sayman ve bizi lanetlenmiş sayman, senin bencillikle dolmuş bir önyargılı şahsiyet olduğunu ortaya koyar, sevgili Yusuf_54.
Ama seni anlıyorum.Yıllarca inandığın bir şeye ufak bir eleştiri geldiğinde (ki bu inandığın şey anne baba sevgisinden daha kutsaldır senin için,eminim) böyle sinirlenip, kendini kontrolden çıkarman normaldir.Ben de senin gibiydiydim 6 sene önce...
Bence sakin sakin oku ve dinle..Bu sözlerin tam anlamında..Yararını göreceksin..
|

13-07-2006, 19:43
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Ezkamo kardeş !!
Cevabını okudum .Ve doğrusu seni fazla iyimser buldum.
Sitenin herşeye müsamaha göstermesi tıpkı demokratik
sistemi kullanarak demokrasiyi rafa kaldıracak bir rejime de
"Ya bırakalım onlar *da demokratik haklarını kullansınlar !"
demeye benzer.Demokrasiyi kendi teokratik düzenlerini uygulamaya koymak için bir araç olarak görenlere müsamaha etmek demokratlık
değil en hafifinden ahmaklık olur !
Neyse;ben kişisel fikrimi söyledim.Uygulama da değişiklik yapıp
yapmamak site yönetiminin bileceği iş!
|

13-07-2006, 19:55
|
|
|
arkadaşlar bu kadar rahatsızlık vereceğimi bilmiyordum amamcım sadece tartışmak ve gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamaktı ve bunun içinde toleranslı davranmaya azami derece önem gösterdim . siteniz sizin olsun güzel bir yer diye sevinmiştim ve iy insanlarda bulmuştum yazılarıma değer veme zahmetinde bulunupta cevapyanlar falan işte . ama sanırım büyük çoğunluk rahatsızlık duyuyor neyse aranızda limaon olmak istemem kalın sağlıcakla bi kusur ettiysek affola nede olmasa hepimiz şu vatanın evlatlarıyız demi
|

27-09-2006, 02:18
|
|
Üye
|
|
|
|
yazdıklarının hemen hepsini kaynak göstererek ( ki bunlar islami kaynaklar ) yazan birine sahtekar demek harun yahya takma isimli bilimdüşmanına çok yakışmış. yıllardır darwin ve evrime saldıran bu şahsın saldırıları sırasında başvurduğu yalanları hepimiz çok iyi biliyoruz. turan dursunu da kendine hedef seçmesi çok normaldir. çünkü çökmeye başlayan şeyin evrim değil de din olduğunu kendisi de çok iyi biliyor. saldırıları da bu yüzden. bataklıktan kurtulmak için son çırpınışlarını yapıyor ama çırpındıkça daha çok batıyor.
Din, halkı uyutmak için afyon niteliğindedir.Sermaye kölelerinin insancıl düşlerini, insana daha yaraşan bir yaşam isteklerini içinde boğdukları bir çeşit ruhsal içkidir. [b][i]
|

08-10-2006, 20:15
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Batmaya batiyor da kimin gozunde? Beyni muhurluler gorebiliyor mu dersiniz?
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

09-10-2006, 20:17
|
|
Üye
|
|
|
|
eren kutsuz süper yorumların gerçekten..Yusuf ile ulaş çok fena arkadaşlar..Umarım bu insanlar ile ilişkim minimum düzeyde olur.. Çok sert ve faşizan düşünceler..Dogmalar ve tabular..Eyvallah devam etsinler..
|

17-01-2008, 14:03
|
|
|
Ey İsrailoğulları, size bağışladığım nimetimi ve sizi alemlere üstün kıldığımı hatırlayın. (Bakara Suresi, 47
kuran suresinde turan dursunun savlarinin dogrulug kabul goruyor oysa buna anti tez gostermek yerine islam yine kralin giysisini yanliz akillilar gorebilir yontemine basvuruyor
"Andolsun, Allah İsrailoğullarından kesin söz (misak) almıştı. Onlardan oniki güvenilir- gözetleyici göndermiştik. Ve Allah onlara: "Gerçekten ben sizinle birlikteyim. Eğer namazı kılar, zekatı verir, elçilerime inanır, onları savunup-desteklerseniz ve Allah'a güzel bir borç verirseniz, şüphesiz sizin kötülüklerinizi örter ve sizi gerçekten, altından ırmaklar akan cennetlere sokarım. Bundan sonra sizden kim inkar ederse, cidden dümdüz bir yoldan sapmıştır."Sözleşmelerini bozmaları nedeniyle, onları lanetledik ve kalplerini kaskatı kıldık. Onlar, kelimeleri konuldukları yerlerden saptırırlar. Kendilerine hatırlatılan şeyden pay almayı unuttular. İçlerinden birazı dışında, onlardan sürekli ihanet görür durursun. Yine de onları affet, aldırış etme. Şüphesiz Allah, iyilik yapanları sever." (Maide Suresi, 12-13) *
bu ayettede korkutma ve sindirme yoıntemi uyguluyor
|

17-01-2008, 14:40
|
|
Üye
|
|
|
|
Yusuf54 ,Turan Dursun yasarken bütün dinci ,islamci bilimum Türk,Arap müslümanlara cagrida bulundu:gelin televizyonda,canli yayinda tartisalim diye.Kuranin orijinalinin yakildigini vb. bazi iddialarini belgelerle kanitlamak icin.Ama kimse onun karsisina cikacak cesareti gösteremedi.O öldükten sonra arkasindan konusmalar basladi.Turan Dursun belgesiz ne yazmis ne de söz söylemistir.O klasik Arapcayi ,araplardan bile daha iyi bilen bir aydindi.Dinciler aydinliktan korktuklari icin onu katlettiler.Ama gercegi kimse öldüremez.
|

17-01-2008, 15:23
|
|
|
birde turan dursunun bilinmeyen bir yonude el ezherde arapca ve fikih uzerinde din dersi vermis olmasi ama ne gariptirki medya ve dinci kesimler bunu asla kabul etmezler
|

10-05-2008, 08:41
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Hiç mi ibret almıyorsunuz tarihten Allah(CC)'ı Peygamberi'ni inkar eden topluluklardan , sodom gomm0rre'den, lut kavminden, Nuh aleyhissleam'ı alay alan ve daha sonra büyük tufan'da boğulup giden kavimden ve niceleri....
demişsin yusuf_54...Lut vs vs inkar etmiş ceza görmüş....bende inkar ediyorum tufan nerde???
|