ha_babam´isimli üyeden Alıntı
çok bilmiş dostum incilde halen sonradan eklemeler olmuş nasıl oluyorda salt değişmemiş bir incil var deyipte heleki hadis ilmi ile kıyaslama yapıp karşılık veriyorsun..ama oysa Kuran 1400 sene önce nasıl inmişse halen öyle kalmıştır vede Kıyamete kadar öyle kalacaktır onu kimsenin bozmaya gücü yetmiyecektir,varsa gücünüz hep el birliği içeriisnde olun bir benzerinide siz yazın,zaten yazabilseydi bunu akıl daneniz turan dursun yapardı..
|
Cehaletiniz halen dolu dizgin ilerlemekte. İncil diye Gökten İnme bir kitap zaten yoktur. Hiçbir Hristiyan onun gökten indiğini düşünmez. Hepsi kanonik yazıcılarca yazıldığını bilir. Mevcut Yeni-Ahit, İsa'dan görülen-duyulanların toplandığı bir kitaptır. Zannedersem Hadis İlmi dediğiniz şeyde Muhammedden görülen-duyulanlar değil mi? Yaptığım kıyaslama tıpatıp şeklinde.
Hristiyan teolojisi hakkında Cami Megafonlarından duyduklarınızla ahkam kesmeyin derim ben. Komik duruma düşersiniz. Ben bunları nereden mi biliyorum...Belkide eski bir Hristiyanım...Kim bilir?
Kuran gibi bir şey neden yazayım ki? Muhammed yazmış bir tane zaten. Ama zor olmasa gerek.
"
Ve Meleklerden bir melek (Uriel), siz iman ettikçe hep sizden yana saf çıkar."
Makara 131