Ey insanlar! Allah'ın verdiği söz şüphesiz gerçektir; dünya hayatı sizi aldatmasın, o aldatıcı(şeytan da) Allah (ın affına güvendirme) ile sizi kandırmasın. (Fatır Suresi, ayet 24)
Ey insanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının.Babanın oğlu, oğlun da babası için bir şey ödemeyeceği günden korkun.Allah'ın verdiği söz şüphesiz gerçektir.Dünya hayatı sakın sizi aldatmasın, o aldatıcı (şeytan da) Allah (ın affına güvendirme)ile sizi kandırmasın. (lokman Suresi, ayet 33)
(Hesap günü münafıklar)onlara:"Biz sizinle beraber değil miydik?" diye seslenirler.(Müminler)de derler ki:" Evet ama, siz kendi kendinizi fitneye düşürdünüz, bekleyip durdunuz, şüphe ettiniz ve kuruntular sizi yanılttı. Nihayet Allah'ın emri (ölüm) gelip çattı. O aldatıcı (şeytan) Allah (ın affına güvendirme)ile sizi aldattı." (Hadid Suresi, ayet14) ---- Parantezsiz de okuyalım: -----
Ey insanlar! Allah'ın verdiği söz şüphesiz gerçektir; dünya hayatı sizi aldatmasın, o aldatıcı, Allah ile sizi kandırmasın. (Fatır Suresi, ayet 24) -----
Ey insanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının.Babanın oğlu, oğlun da babası için bir şey ödemeyeceği günden korkun.Allah'ın verdiği söz şüphesiz gerçektir.Dünya hayatı sakın sizi aldatmasın, o aldatıcı sizi Allah ile kandırmasın. (lokman Suresi, ayet 33) -----
onlara:"Biz sizinle beraber değil miydik?" diye seslenirler.derler ki:" Evet ama, siz kendi kendinizi fitneye düşürdünüz, bekleyip durdunuz, şüphe ettiniz ve kuruntular sizi yanılttı. Nihayet Allah'ın emri gelip çattı. O aldatıcı sizi Allah ile aldattı." (Hadid Suresi, ayet14)
amin diyorum işte daha ne istiyorsun?
görüntülü yazışsak, allah diyip kendimi yerlere atardım.
amin tamam da, internetten bi aratsaydın selam nasıl yazılıyor diye. ve verdiğinin selam değil beddua olduğunu bilirdin. komiksin varya. harbi çok güldüm sana. ben yaş tahtaya basmam kardeş ya. bırak böyle basit kelime oyunlarına. yakışmıyor sana.
Allah'ın adil olduğu iddiasını Kuran'a dayandırman çok akıllıca olmuş...
A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Çok komik. Hiç bir gerçekliği yok ama gerçekten komik. Aklınızın nerelere gittiğine dair ibret verici bir örnek.
Ben Allah'ın varlığını kuran'dan bilmiyorum canım. Daha önce de söylediğim gibi ben Allah'ın varlığını deneysel ve gözlemsel olarak biliyorum, ben Allah'ı tanıyorum. anlatabiliyor muyum. Ben Allah'a inanmıyorum. Bak ağzımı oku: Ben Allah'a inanmıyorum, çünkü ben Allah'ı zaten tanıyorum. u sure? surely )
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.