Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-09-2011, 22:46
şeyh galip şeyh galip isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu nedir sn. yücemanitu!

Bu mu sizin meşhur, hümanizminiz, dine saygınız.
Resmen dinle alay ediyorsunuz. Ondan sonra da "biz hoşgörülüyüz Müslümanlar yobaz ve mutaassıp diyorsunuz"

Hz Hatice'nin (ra) o hali nedir öyle çizimde... neye benzetildiğini söylemeye dilim varmıyor.
bir de gülüp eğleniyorsunuz.

Siz de sn. Unbe, bir de moderator olacaksınız,
Eline sağılık diyorsunuz üstüne üstlük.

biri Turan Dursun'a veya Dawkins'e birşey dese demediğinizi bırakmazsınız. Yobazlıktan dargörüşlülükten tut da cahilliğe kadar getiririsiniz eleştiriyi

lütfen bu resimleri kaldırınız.
Alt 04-09-2011, 22:53
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sayın şeyh galip,

Çizimler hoşunuza gitmeyebilir, başarısız olarak niteleyebilirsiniz. Ancak, yapılan iş sizin hoşunuza gitmedi diye buradan kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil. Buradan kaldırılması için forum kurallarına aykırı olması gerekir ki böyle bir durum da söz konusu değil. Hatta dininizce yasak olmasına saygı duyularak muhammedin yüzü de çizilmemiş. Hikayeye ise sadık kalınmış.

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM
Alt 04-09-2011, 22:58
turko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turko turko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

şeyh galip turan dursun u da sen çizseydinde sırtından vurulmasaydı şeriatın kurşunlarıyla , bugün 21 yıl oldu bilir misin !!!
Alt 04-09-2011, 23:27
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

şeyh galip´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu nedir sn. yücemanitu!

Evet hümanistim, insanlara dinsizlere, dine inananlara, dindarlara saygılıyım; ama dine saygılı değilim. Dine saygı duyduğumu da hiçbir zaman söylemedim.

şeyh galip Diyor ki
Resmen dinle alay ediyorsunuz. Ondan sonra da "biz hoşgörülüyüz Müslümanlar yobaz ve mutaassıp diyorsunuz"
Alay mı ediyorum??? Ne alayı, alay malay yok ortada. Bravo yani siz incinmeyin diye Muhammed'in yüzünü bile çizmiyorum yahu.

şeyh galip Diyor ki
Hz Hatice'nin (ra) o hali nedir öyle çizimde... neye benzetildiğini söylemeye dilim varmıyor.
Neye benzetilmişmiş? Ben burada normal bir kadın çizdim.

şeyh galip Diyor ki
biri Turan Dursun'a veya Dawkins'e birşey dese demediğinizi bırakmazsınız. Yobazlıktan dargörüşlülükten tut da cahilliğe kadar getiririsiniz eleştiriyi
Eleştiri yapan kimseye ne "yobaz" ne de "dar görüşlü" dedim şimdiye kadar. Küfretmemek şartıyla herkes eleştirilebilir. Dursun da Dawkins de Muhammed de eleştirilebilir.

Ayrıca gerçeklere sadık kaldım. Bunu yapmaya mecbur olmadığım halde gereken yerlerde kaynak veriyorum mesela Muhammed'in Cebra ve Yesera ile münasebetine sizin Müslüman kaynaklarını veriyorum. Elmalılı'nın tefsiri Elmalılı da zaten yazdıklarını Kütübü Sitte hadislerine dayandırıyor. Daha ne istiyorsunuz anlayamadım.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 04-09-2011, 23:44
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hiç yorum yapmadan daha önceki bir kaç mesajdan alıntı yapıyorum.

necip12 Diyor ki
Ayıptır sorması bu muhammedin ağzı burnu gözü vs vs niyee yok
yucemanitu Diyor ki
Aslında ağzının büyükçe, gözlerinin iri, burnunun hafif kemerli, kaşlarının kalın ve gür olduğunu vs. çeşitli hadislerde okumuştum ve istesem bir temsili çizimini yapardım ama Müslüman üyelerimiz irrite olmasın dedim. Şurda bir çizgiromana girişmişiz ağzımızın tadı bozulmasın.
necip12 Diyor ki
isteyen istedikten sonra oradaki herşeye birşey bulup irrete olur bu konuda endişelenmen gereksiz bence yine de sen bilirsin tabii..

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 05-09-2011, 00:06
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sevgili yüce manitu, harika gidiyor. seriyi lütfen sonuna kadar götür

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 06-09-2011, 13:51
Natürelist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Natürelist Natürelist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu nedir sn. yücemanitu!
Bu gördügünüz bir karikatürdür!

Bu nedir sn. yücemanitu!

Karikatürün ne alakasi var yobazlikla humanizm'le, bu baglantiyi kurmak icin insanin mizah anlayisindan yoksun olmasi gerekir!

bir de gülüp eğleniyorsunuz.

Siz de sn. Unbe, bir de moderator olacaksınız,
Eline sağılık diyorsunuz üstüne üstlük.
Neye benziyormus hatice?? görüldügü gibi islamdan önce gayet medeni bir sekilde kadin, siz neye benzemesini arzu ederdiniz?! E.T.ye, benzemesini'mi isterdiniz?!

Evet üstüne üstlük, bir de ben, ellerine saglik diliyorum sayin yücemanitu'nun.

Biri Turan Dursun'a bir sey demeyi birakin da, zamaninda kendisi hayatda'yken neden karsisina cikip bir sey söylemeye cesaret etmeyip de kallesce siddete basvurdunuz!!! . Adamin canini aldiniz yetmiyormu bu sizlere?!! bir de arkasindan mizah yapacaksiniz, bunu ifade etmenizle asil utanilacak da budur.

Yobazlıktan dargörüşlülükten tut da cahilliğe kadar getiririsiniz eleştiriyi

lütfen bu resimleri kaldırınız.
Islam dini hosgörü dinidir, toleranslidir, baris dini'dir diye öve öve yedi kat yedi gögün arş'in üstüne cikarirsiniz!

Ama görüldügü gibi zerre kadar tahammülünüz yoktur! eliniz de gelse bir kasik su da bogarsiniz insani!

.....lütfen bu resimleri kaldırınız...! demekle tehdit mi savuruyorsunuz? zaten elinizde ne gelirki?!!

İnsanlık onuru her şeyden üstündür
Alt 06-09-2011, 13:58
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Manitu, eline sağlık,
da

Hatice 40 yaş için fazla çökmüş görünüyor bence.
70 gibi olmuş... Onu biraz gençleştirip güzelleştirmen mümkün mü?

Kadının yüzü sarkmış. Yüz sarkması östrojen hormonu üretilmemesi halinde ortaya çıkıyor. Oysa Hatice Muhammedle evlendikten sonra bile çocuk doğurduğuna göre henüz o hormonu üretiyor.
Yani yüzünün henüz sarkmamış olması gerekiyor.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 06-09-2011, 14:14
DEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DEMAN DEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

K.C.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Manitu, eline sağlık,
da

Hatice 40 yaş için fazla çökmüş görünüyor bence.
70 gibi olmuş... Onu biraz gençleştirip güzelleştirmen mümkün mü?

Kadının yüzü sarkmış. Yüz sarkması östrojen hormonu üretilmemesi halinde ortaya çıkıyor. Oysa Hatice Muhammedle evlendikten sonra bile çocuk doğurduğuna göre henüz o hormonu üretiyor.
Yani yüzünün henüz sarkmamış olması gerekiyor.
Ne diyorsunuz sevgili K.C, koskoca bir peygamberin esi, onun vefatindan sonra cocukmu dogurmus, bir baskasindan?
Sayet bu dogruysa, cok ayip etmis cok
Bence peygamberin esi, ondan sonra rahibe hayati yasamaliydi ve elini ayagini dünyevi zevklerden cekmis olmaliydi

"Ben senin yalanlarınla ve hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama bende senin önünde diz çökmedim, bu da sana dert olsun"...Pir Sêy Rıza

4 MAYIS: DÉSIM JENOSİDİNİ ANMA GÜNÜ

https://www.facebook.com/Alevism

https://www.facebook.com/BirAlevininKimlikMucadelesi
Alt 06-09-2011, 17:12
turko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turko turko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

deman hatice muhammed ibn abdullah'tan çok önce ölmüştür

içmişem bir dolu olmuşam ayık ...

Önerilen Siteler