01-06-2012, 17:31
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Sonunda Buldum!
Sonunda buldum! Şeriatçılara müthiş bir tavsiyem var. Hem kadın özgürlüğünü korumak hem de şeratı sürdürebilmek, böylece kavgalı iki konuyu barıştırmak mümkün olacak. Üstelik zina olması ihtimalini bile engelleyen, bunun için tesettür ve haremlik-selamlık uygulamasından bin kat etkili bir öneri! Böylesi bir tavsiyem var! Şeriatçı kadınlar ve erkekler iyi dinlesin.
Önerim şu: Nasılsa artık sperm bankaları var. Ergenlik çağına gelen her müslüman erkek, ileride kaç çocuk yapılması gerekiyorsa o kadar miktar sperm bırakacak. Sonra da hadım olacak. Böylece zina yapılması, taciz, tecavüz, üreme dışı cinsellik ve hatta kadınların örtünme gerekliliği tarihe karışacak. Haremlik-selamlık uygulamaları da kalkacak. Çünkü erkekler hadım olacak. Üstelik bu durum nüfusu da etkilemeyecek çünkü sperm bankalarına gerekli miktar bağış yapmış olacaklar.
Süper ahlaklı bir toplum ortaya çıkmaz mıydı? Sıfır zina, sıfır ''erkek eşcinselliği'', sıfır taciz ve tecavüz. Hiç ''ahlaksızlık'' yok. Şeriatı ihlal etmeye gerek kalmıyor yani. Üstelik erkekler hadım olduğu için karma eğitime geçilebilir, tesettür zorunluluğu kalkabilir. Hem tüm kadınlar mecburen ve otomatikman bakire kalır. Huri gibi! En çok istediğiniz şeylerden biri de bu değil miydi? Hem aile içi şiddette de büyük düşüş olur. Çünkü testosteron üretimi erkekte çok düşer. Bu hormonun asabiyet yapabildiğini biliyoruz.
Haydi islamcılar, göreve! Bu teklifi değerlendirip tüm sorunları çözmek elinizde. Bu teklifi reddetmeniz ise sırf kendi dünyevi zevklerinizden vazgeçmemek için zina ihtimalini barındırmayı savunmak olacaktır. Bu ihtimalin varolması neden günah olsun demeyin, çünkü tesettürsüz yaşamak veya karma eğitim de zinaya sebep olacak diye bir şart yok ama yapmıyorsunuz.
Testislerinizi kesmenizin önünde hiçbir sebep yok. Sünneti biraz daha ileri götürmüş olacaksınız yani. Üstelik nüfus da azalmayacak, soy da karışmayacak. Çünkü sperm bankasında yeterli miktar bağış yapılacağı gibi, kimin spermi kimindir hepsi kayıt altında olacak. Ergenlik çağınızda bağışınızı yapıp kayıt altına aldıracak ve hadım olacaksınız. Böylece zina ve erkek eşcinselliği ihtimali sıfır olacak. Tesettür gibi bugüne dek hep kadınların yaptığı fedakarlıkları yapmaya gerek kalmayacak. Artık daha iyi bir ahlak için, sıfır zina için, erkekler fedakarlık yapacaklar.
Sperm bankasına adınıza hesap açtırıp testislerinizi kesin!
|

01-06-2012, 17:41
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Jolly Jocker´isimli üyeden Alıntı
Sonunda buldum! Şeriatçılara müthiş bir tavsiyem var. Hem kadın özgürlüğünü korumak hem de şeratı sürdürebilmek, böylece kavgalı iki konuyu barıştırmak mümkün olacak. Üstelik zina olması ihtimalini bile engelleyen, bunun için tesettür ve haremlik-selamlık uygulamasından bin kat etkili bir öneri! Böylesi bir tavsiyem var! Şeriatçı kadınlar ve erkekler iyi dinlesin.
Önerim şu: Nasılsa artık sperm bankaları var. Ergenlik çağına gelen her müslüman erkek, ileride kaç çocuk yapılması gerekiyorsa o kadar miktar sperm bırakacak. Sonra da hadım olacak. Böylece zina yapılması, taciz, tecavüz, üreme dışı cinsellik ve hatta kadınların örtünme gerekliliği tarihe karışacak. Haremlik-selamlık uygulamaları da kalkacak. Çünkü erkekler hadım olacak. Üstelik bu durum nüfusu da etkilemeyecek çünkü sperm bankalarına gerekli miktar bağış yapmış olacaklar.
Süper ahlaklı bir toplum ortaya çıkmaz mıydı? Sıfır zina, sıfır ''erkek eşcinselliği'', sıfır taciz ve tecavüz. Hiç ''ahlaksızlık'' yok. Şeriatı ihlal etmeye gerek kalmıyor yani. Üstelik erkekler hadım olduğu için karma eğitime geçilebilir, tesettür zorunluluğu kalkabilir. Hem tüm kadınlar mecburen ve otomatikman bakire kalır. Huri gibi! En çok istediğiniz şeylerden biri de bu değil miydi? Hem aile içi şiddette de büyük düşüş olur. Çünkü testosteron üretimi erkekte çok düşer. Bu hormonun asabiyet yapabildiğini biliyoruz.
Haydi islamcılar, göreve! Bu teklifi değerlendirip tüm sorunları çözmek elinizde. Bu teklifi reddetmeniz ise sırf kendi dünyevi zevklerinizden vazgeçmemek için zina ihtimalini barındırmayı savunmak olacaktır. Bu ihtimalin varolması neden günah olsun demeyin, çünkü tesettürsüz yaşamak veya karma eğitim de zinaya sebep olacak diye bir şart yok ama yapmıyorsunuz.
Testislerinizi kesmenizin önünde hiçbir sebep yok. Sünneti biraz daha ileri götürmüş olacaksınız yani. Üstelik nüfus da azalmayacak, soy da karışmayacak. Çünkü sperm bankasında yeterli miktar bağış yapılacağı gibi, kimin spermi kimindir hepsi kayıt altında olacak. Ergenlik çağınızda bağışınızı yapıp kayıt altına aldıracak ve hadım olacaksınız. Böylece zina ve erkek eşcinselliği ihtimali sıfır olacak. Tesettür gibi bugüne dek hep kadınların yaptığı fedakarlıkları yapmaya gerek kalmayacak. Artık daha iyi bir ahlak için, sıfır zina için, erkekler fedakarlık yapacaklar.
|
 sıfır zina. hedefe bakarmısınız?
|

01-06-2012, 17:44
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Bu teklif, zina ve erkek eşcinselliğini sıfıra indiriyor.
Buna karşı çıkanlar, arada bir zina ve eşcinsellik yapmak isteyen azgınlardan başka kim olabilir?
Mükemmel bir ahlakın, zinayı sıfırlamanın yolu varken buna burun kıvıranlar günaha girmiş olmayacaklar mı?
Artık kadın hakları ile şeriatı barıştırmak mümkün!
Bence bir site kurup(nasıl kuruluyor bilmiyorum) bu teklifi imzaya açmalı ve tartışılmasını sağlamalıyız.
Çok ciddiyim.
|

01-06-2012, 17:46
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
idontneedagod´isimli üyeden Alıntı
 sıfır zina. hedefe bakarmısınız?
|
Tabi ki. İslamcıların en büyük hedefi bu. Tesettür de karma eğitim de erkekler kadınlardan tahrik olup zinayı düşünmesin diye yok mu? Bunun kökten çözümü hadımdır. Ama bugüne dek yapılamadı çünkü soy devam ettirilemezdi. Ama artık sperm bankaları var. O halde hadım sistemini uygulamak fazlasıyla mümkün. Şeriatçı ülkeler hemen bu modele geçmeli. Hem ahlaklarını mükemmel hale getirebilirler hem de kadınlar özgür olur. Ülkemizde şeriatçılar da hemen bunu uygulayıp topluma örnek olmalılar.
Bence bu öneriyi kuvvetle yaymalıyız. İmza kampanyası açmakta ciddiyim.
Üremeyi sağlamanın başka yolları bulunmuşken(sperm bankası gibi), erkeklerin kendini hadım etmemesi demek, bal gibi ahlaksızlık yapmak istemeleri demektir. Yoksa o anlama gelmez mi? O zaman tesettürsüz gezmek ya da flört etmek ya da karma eğitim de ahlaksızlık anlamına gelmez; bunu kabul etmek zorunda kalırlar mantıken.
İslamcılar nefsleriyle yüzleşmeli ve yenmeliler. Bağışlarını yapıp hemen hadım olmalılar.
Konu Jolly Jocker tarafından (01-06-2012 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
|

01-06-2012, 17:52
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
"dünyevi zevkler" neden bu kadar kötü acaba? bir insan zevk almaktan utanırmı? hadi onu geçtim, sana ne diğer insanların cinselliğinden. o tahrik etmiş bu bunu ellemiş, oynaşmışlar, yav sana ne?
|

01-06-2012, 17:54
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
idontneedagod´isimli üyeden Alıntı
"dünyevi zevkler" neden bu kadar kötü acaba? bir insan zevk almaktan utanırmı? hadi onu geçtim, sana ne diğer insanların cinselliğinden. o tahrik etmiş bu bunu ellemiş, oynaşmışlar, yav sana ne?
|
Ben de aynı fikirdeyim arkadaşım. Ateistim ben de. Ama islamcılar anlamıyor işte. O zaman anladıkları dilden konuşalım ve onların mantığına uygun bir örnek getirelim dedim. Hem bu örnek sayesinde kadınların özgürlüğünü bu dincilerin tehdidinden kurtarma ve kendi tutucu ahlaklarını onlara karşı kullanma olanağı doğuyor. Bunu değerlendirmek lazım bence.
|

01-06-2012, 19:44
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Jolly Jocker´isimli üyeden Alıntı
|
Sayin Jolly;
Ya kalbi kayarsa kadina? Yine zina'ya girecek.
Haydi hadim ettin. Ama hadimla is bitmez.
Adamin kalbini de sokup atacak misiniz?
Kadin haklarindan dem vurmussun ama;
Ote yanda kadin escinselligini nereye koydun?
Kadinlarin da vajinasini sokup atacak misin?
Kadin sunneti filan veya ?
Bence siz biraz daha dusunun...!
|

01-06-2012, 21:36
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Kadınların iş yerlerinde erkekleri emzirmelerinden daha mantıklı ve daha çözüm sağlayıcı..
|

01-06-2012, 21:59
|
 |
Üye
|
|
|
|
Müslümanların hadım olması fikri hoşuma gitti. Sperm bankalarında da elektrik problemi olursa topyekün kökleri kuruyabilir. Sanırım bunu düşünerek yok diyeceklerdir
|

02-06-2012, 00:39
|
|
Üye
|
|
|
|
Devletin genelevleri ne olacak?
τα δε πάντα οιακίζει κεραυνός
|