Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-09-2012, 13:53
Sanem Sanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Müslüman kadın, dinin kati, ayrımcı emirlerini, insanlık dışı uygulamalarını kendi iyiliği ve korunması için bizzat Allah tarafından koyulan emirler olarak düşünür ve sorgusuz kabullenir. Allah'ın dini üzerinde eleştiride bulunmak, ialhi emirleri sorgulamak haddine değildir...

İnsanların belli bir yaştan sonra dinleri, hele ki kadınların islam dinini kabul etmesi mümkün değildir.

Çocukluktan itibaren kana işlenen zehir gibidir bu dinler... Bütün düşünce sistemlerinizi altüst eder, dumura uğratır.

Zaten inananlarda neye neden inandıklarını bilmezler. Allah diyorsa doğrudur, bitti!
Alt 13-09-2012, 14:39
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sanem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslüman kadın, dinin kati, ayrımcı emirlerini, insanlık dışı uygulamalarını kendi iyiliği ve korunması için bizzat Allah tarafından koyulan emirler olarak düşünür ve sorgusuz kabullenir. Allah'ın dini üzerinde eleştiride bulunmak, ialhi emirleri sorgulamak haddine değildir...

İnsanların belli bir yaştan sonra dinleri, hele ki kadınların islam dinini kabul etmesi mümkün değildir.

Çocukluktan itibaren kana işlenen zehir gibidir bu dinler... Bütün düşünce sistemlerinizi altüst eder, dumura uğratır.

Zaten inananlarda neye neden inandıklarını bilmezler. Allah diyorsa doğrudur, bitti!
Kadınların kadınlara saygısı da kalmamış. İnanmadığına inanıyor diye hor gören bir kadın, yapamadığını yapana ne yapar acaba?

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 13-09-2012, 16:56
Corpse Bride Corpse Bride isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yergin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kadınların kadınlara saygısı da kalmamış. İnanmadığına inanıyor diye hor gören bir kadın, yapamadığını yapana ne yapar acaba?
neye saygı duymalı yergin beyfendi, inançlarla yaşam alanını daraltmasına mı, hayatına sınırlar çizilmesine mi inandığı şeyden farklı yaşam düşünmemesine mi, düşündürülmemesine mi? saygısızlık değil üzüldüğünü(müzü) anlatıyoruz bi yerde. sırf islam dini emrediyor diyip kapalı hayatlar başkasının güdümünde olmalar sindirilmeler hayat mı bu? dışarda cemaattin kalantor ailelerinin kadınları keyfine bakarken onlar dört duvar içinde ve hala erleri ne derse onu yapar durumda. bunu görmek sizi üzmezmi küçük yaşta din baskısıyla sindirilmiş kişiliksiz birey olmaları sizi üzmüyor mu bunlar var yığınla. kuran kurslarında kız çocukları özgür birey olarak yaşama mı hazırlanıyor sizce. inanmaya ihtiyacı varsa elbette inanacak saygı gösterilir buna, ama dayatmalarla yaşamı elinden alınıyorsa bu tartışılmalı beyfendi. ve sizin baktığınız gibi hoş görü ile anlayış ile bakmıyor malesef o yığınlar kızlarına kadınlarına halen 2. sınıf insan yerine konuyorlar. öyle yer etmişki kadının susması mantığı hakkını arayan kadın gördülermi bu kudurmuş, kaşınıyor, çenesi düşük, hemen yafta da hazır. tecavüzde dahi kadın suçlu nerdeyse. sinir adam yaa
Alt 13-09-2012, 17:01
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

rakıbalık´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
neye saygı duymalı yergin beyfendi, inançlarla yaşam alanını daraltmasına mı, hayatına sınırlar çizilmesine mi inandığı şeyden farklı yaşam düşünmemesine mi, düşündürülmemesine mi? saygısızlık değil üzüldüğünü(müzü) anlatıyoruz bi yerde. sırf islam dini emrediyor diyip kapalı hayatlar başkasının güdümünde olmalar sindirilmeler hayat mı bu? dışarda cemaattin kalantor ailelerinin kadınları keyfine bakarken onlar dört duvar içinde ve hala erleri ne derse onu yapar durumda. bunu görmek sizi üzmezmi küçük yaşta din baskısıyla sindirilmiş kişiliksiz birey olmaları sizi üzmüyor mu bunlar var yığınla. kuran kurslarında kız çocukları özgür birey olarak yaşama mı hazırlanıyor sizce. inanmaya ihtiyacı varsa elbette inanacak saygı gösterilir buna, ama dayatmalarla yaşamı elinden alınıyorsa bu tartışılmalı beyfendi. ve sizin baktığınız gibi hoş görü ile anlayış ile bakmıyor malesef o yığınlar kızlarına kadınlarına halen 2. sınıf insan yerine konuyorlar. öyle yer etmişki kadının susması mantığı hakkını arayan kadın gördülermi bu kudurmuş, kaşınıyor, çenesi düşük, hemen yafta da hazır. tecavüzde dahi kadın suçlu nerdeyse. sinir adam yaa

Tecavüzde de kadın suçlu tabi, kadın erkeğin şehvetini kabart masa erkek ona tecavüz eder mi hiç, hadi hemen tecavüzcüyle evlendirelim adam yerden göğe haklı evlenmez ise vururuz olur biter.

Bir erkekle 5 dakika yalnız mı kaldı, kesin bir iş çevirmişlerdir ya bu adamla evlenecek ya ölecek.

Hadi küçük kızlarımızı kurslara yollayalım da, hiç bilmedikleri bir dilde hiç kavrayamadıkları bir dini öğrenmeye zorlayalım, kaldı ki din falan öğretmiyor, hoca kafasında ne kurduysa onları anlatıyor.

Hadi zorla kapatalım kadınları evde çamaşır, bulaşık makinesi olarak, aşçı olarak ve farklı farklı kullanalım, onların hiç bir şeye hakkı olmasın hatta çarşıya gidip alış verişte yapamasınlar, alış verişi çocuklar yapar nasıl olsa.

Ben böylelerini çok gördüm kimse bana masal anlatmasın yok islam şöyle böyle hadi oradan. Siz ilk önce bu rezilliklerin hesabını verin ondan sonra saygı konuşuruz.
Alt 13-09-2012, 17:04
Kıdemli Üye

rakıbalık, ben mesajımda kadınları suçlamadım. Kadınları suçlayan bir kadına karşı yazdım tabi eğer kadın ise.

Kadın erkeğe, erkekte kadına saygı duyduğu sürece hiç bir sorun olmaz, suçlu da olmaz, mağdur da.

İslam kadını hor görmez, yaradan yarattığını hor görülmesi için değil, sevilmesi için yaratmıştır. İnsanlar "aşk"a sahip çıkmıyorlar ki, birbirlerine sahip çıksınlar.

qlause Diyor ki
Ben böylelerini çok gördüm kimse bana masal anlatmasın yok islam şöyle böyle hadi oradan. Siz ilk önce bu rezilliklerin hesabını verin ondan sonra saygı konuşuruz.
Ben sizin böyleler dediklerinizden değilim. Sizin diğerleri gibi olmadığınız gibi. O yüzden, biraz daha sakin olun, öyle yazın.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 13-09-2012, 17:06
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

rakıbalık, ben mesajımda kadınları suçlamadım. Kadınları suçlayan bir kadına karşı yazdım tabi eğer kadın ise.

Kadın erkeğe, erkekte kadına saygı duyduğu sürece hiç bir sorun olmaz, suçlu da olmaz, mağdur da.

İslam kadını hor görmez, yaradan yarattığını hor görülmesi için değil, sevilmesi için yaratmıştır. İnsanlar "aşk"a sahip çıkmıyorlar ki, birbirlerine sahip çıksınlar.

Efendim size lafımız yok, bizim lafımız bu uygulamaları yapanlara!
Alt 13-09-2012, 17:30
Corpse Bride Corpse Bride isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

din bunu engelliyor yergin beyfendi, hangi kadın sevdiği erkekle evleniyor yada birlikte olabiliyor yada seçme hakkına sahip müslüman aleminde istisnaları geçip genel değerlendirin aşk islamda tek taraflı erkek severse hatta sevmesine de gerek yok isterse alır. bizim ülkemizi baz almayın genel bakın, kadın mal gibi görüldüğü için aile karar veriyor genelde. hatta istişare yapanlar var o mu olsun bu mu olsun o mu hayırlı bu mu hayırlı diye. aşkmış, islam ve aşk güldürmeyin reca ederim.
Alt 14-09-2012, 08:52
Üye

Kim kadınları suçluyor yahu? Anlama sorunun var galiba.

İslam'ı ve İslam dininin kadınlara sunduğu ikinci sınıf yaşam tarzını yine İslam'ın katı, despot kuralları yüzünden sorgulamaktan korkan, düşünemeyen kadın profilinden bahsediyorum.

Ortadoğu gibi kadınların her türlü pisliklere maruz kaldığı, kız çocuklarının evlendirildiği, tecavüze uğradığı, hatta okula giden kız çocuklarının yüzüne kezzap döküldüğü bu pislik topraklarda neden insanlık bir adım ileri gitmiyor dersin? Bir insan ancak bu kadar kör ve aymaz olabilir!

İslam dininin hüküm sürdüğü bütün yerlerde aynı pislik, aynı rezillikler... Bir de kalkmış kadınları suçluyor diyor utanmadan, kadınları ikinci sınıf insan yerine koyan sistemi sorgulayacağına!
Alt 14-09-2012, 09:15
Kıdemli Üye

Sanem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kim kadınları suçluyor yahu? Anlama sorunun var galiba.

İslam'ı ve İslam dininin kadınlara sunduğu ikinci sınıf yaşam tarzını yine İslam'ın katı, despot kuralları yüzünden sorgulamaktan korkan, düşünemeyen kadın profilinden bahsediyorum.

Ortadoğu gibi kadınların her türlü pisliklere maruz kaldığı, kız çocuklarının evlendirildiği, tecavüze uğradığı, hatta okula giden kız çocuklarının yüzüne kezzap döküldüğü bu pislik topraklarda neden insanlık bir adım ileri gitmiyor dersin? Bir insan ancak bu kadar kör ve aymaz olabilir!

İslam dininin hüküm sürdüğü bütün yerlerde aynı pislik, aynı rezillikler... Bir de kalkmış kadınları suçluyor diyor utanmadan, kadınları ikinci sınıf insan yerine koyan sistemi sorgulayacağına!
Tabiki siz. Onlar düşünemeyen, siz düşünebilen misiniz? Onlar korktu, biz korkmadık, onlar düşünemedi, biz düşündük. Bu nedir? Bu küçük görmektir, hor görmektir.

Ben burada şunu da belirteyim. Bunları, sizin açınızdan yazıyorum. Yoksa İslamın kadınları hor gördüğü yoktur, küçük gördüğü yoktur. 24 saat evlerinde uydu kanalı olan ve bunlardan Ortadoğuyu izlediğini sanan sizlerin düştüğü yanlıştır bu.

Ben hiç bir zaman hiç bir kadına ikinci sınıf bir yaşam tarzı sunmadım.

Bugün dünyada da, tamami ile İslamiyet ile yönetilen bir ülkede yoktur. Var olduğunu, 24 saat yayın yapan televizyonlarda izliyorsunuz.

rakıbalık@
Hangi kadın sorunuza cevabım, eşim.
İslam ve aşk için söyleyeceğim de, İslam'ın ateşi ile ısıtılmayan aşk gerçek aşk değildir.
Ve hiç bir zaman anlamamışımdır, neden kötüler örnek alınır? Neden hep kötüler öne çıkarılır?

Alt 14-09-2012, 09:40
Üye

Tabiki siz. Onlar düşünemeyen, siz düşünebilen misiniz? Onlar korktu, biz korkmadık, onlar düşünemedi, biz düşündük. Bu nedir? Bu küçük görmektir, hor görmektir.
Müslüman kadın bir kere korku bariyerlerini aşıp sorgulamaya başlar ve Kuran'ı baştan sonra önyargısız bir şekilde okumaya başlarsa gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Saçmalıkları görmek öyle sandığın kadar zor bir şey değil. Aynı bariyer seni de kuşatmış durumda, bu yüzden sen de gaflet içerisindesin.

Kadınların ademin kaburgasından yaratıldığını iddia eden, miras dağılımında adaletsiz davranan, cehennemi kadınların dolduracağını iddia eden kadın düşmanı bir dini/Tanrıyı hor görmek kadar tabii bir şey olamaz.

Ben burada şunu da belirteyim. Bunları, sizin açınızdan yazıyorum. Yoksa İslamın kadınları hor gördüğü yoktur, küçük gördüğü yoktur. 24 saat evlerinde uydu kanalı olan ve bunlardan Ortadoğuyu izlediğini sanan sizlerin düştüğü yanlıştır bu.
Ortadoğunun pisliklerinden ortadoğu tv.leri de gerçekten bahsedebilse keşke! Medya kitleler üzerinde yönlendiricidir; aydınlanma oralarda da başlıyor diyebilirdik. İslam rejimini pompalayan tv.lerden öğrenebileceğimiz hiçbir şey yoktur. Bu kanallar islamı pompalamaktan ve pisliklerini örtmekten başka bir şey yapmazlar.

Ben hiç bir zaman hiç bir kadına ikinci sınıf bir yaşam tarzı sunmadım.

Bugün dünyada da, tamami ile İslamiyet ile yönetilen bir ülkede yoktur. Var olduğunu, 24 saat yayın yapan televizyonlarda izliyorsunuz.
Tabii, öyle avun sen. Afganistan, Arap ülkeleri hristiyanlıkla yönetiliyordu zaten. Araplara kendi dinlerini, kitaplarını öğretmeye kalkan senin gibilerine tatlısu müslümanları diyorlar haberin olsun. İyi uykular...

Önerilen Siteler

Etiket
cariye, kadın