Sevgili Tanrı Pantenin dilekçesinin altına bende bir iki bişey ilave etmek isityorum. Senin bürokratik işleri pek sevmediğini bildiğim için ayrıca bi dilekçe yazmaya gerek görmedim. Çünkü daha önce yazdığım dilekçeler sekreterlik büronuzda sumen altı edildiğinden eminim. Benim istirhamım isa ile muhammet peygamber arasında 610 yıl var, bu kadar kısa bir zaman diliminde 2 peygamber göndermişsin bundan sonrada artık size yok peygamber demişsin başınızın çaresine bakın demişsin hani diyorum benim ki belki olmayacak bi istek ama yinede ben bi rica edeyim dedim.Bir peygamber daha gönderiversen .Birde son gönderdiğin peygamber den bu yana *1420 küsur yıl geçmiş aradan şu son gönderdiğin dini bi güncelleyiversen diyorum. Bizim islamcılar ile bizler arasında yorum bakımından müthiş bir uçurum var. Yani bizemi aklı az verdin islamcı dostlaramı çok verdin ben anlayamadım.

Yani ben öyle bilgisayarlar gibi hergün güncellemede istemiyorum. Yüz yılda bi bizim anlayacağımız şekilde levhi mahfuzdan bi kaç satır... yine göndereceğin kişiyi sen seç ona itirazım yok. Ha itirazım şuna olur belki işine karışmak gibi olmasın da bi kadın peygamber olursa bu daha makbule geçer. Hem kadınlarda bizdende bir peygamber geldi diye sevinirler be böyyük tanrım selamlarımı sunuyorum ellerinizden hürmetle öperim yok sen burasını okuma dilekçeyi mektuba çevirdim sen sonunu şöyle oku saygılarımla arz ederim