Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun > Turan Dursun

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-08-2011, 23:35
crazy_pretty_murat crazy_pretty_murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hokitoki´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Turan dursun islamin sifresini cözmüs bir adam,bugün bircok alim islami konuda turan dursun kadar bilgisi olmadigi icin halen inanmakda
Turan Dursun islamın şifresini mi çözmüş?Hiç birşey diyemiyorum bu cümlene.YORUMSUZ.

(ne kadar az bilirsen,o kadar cok inanirsin,,,ne kadar cok bilirsen o kadar az inanirsin)
Sen şimdi ihaliyat fakültesinden mezun olan ve kariyer yapıp doçent,profesör seviyesine yükselen ilahiyat profesörlerinin,Turan Dursun'dan daha az bildiğini söylemiyorsun inşallah.

Yukarıdaki yazdığın söze göre,ilahiyat profesörleri çok biliyor.O zaman onların az inanması lazım.Demek ki benim bilgisine güvenmek istediğim kişi(ler) Turan Dursun değil,ilahiyat doçentleri ve profesörleridir.
Alt 14-08-2011, 00:02
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

crazy_pretty_murat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Turan Dursun islamın şifresini mi çözmüş?Hiç birşey diyemiyorum bu cümlene.YORUMSUZ.

Sen şimdi ihaliyat fakültesinden mezun olan ve kariyer yapıp doçent,profesör seviyesine yükselen ilahiyat profesörlerinin,Turan Dursun'dan daha az bildiğini söylemiyorsun inşallah.

Yukarıdaki yazdığın söze göre,ilahiyat profesörleri çok biliyor.O zaman onların az inanması lazım.Demek ki benim bilgisine güvenmek istediğim kişi(ler) Turan Dursun değil,ilahiyat doçentleri ve profesörleridir.
Sevgili pretty,sen bilmezsin ama bütün dünya bilirki,sevgili hocam turan dursun herkesi bütün dünya onünde tartismaya davet etmisdir ama kimsenin macasi yemediyinden bu tartismaya katilmamisdir ancak sevgili turan hocam katledildikden sonra arkasindan düzmeceler baslamisdir.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 14-08-2011, 01:56
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

pavelkalouda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ateistlerin savunduğu 1.konu "tutturmuşsunuz bi süpürge deneyi"..e tutturacağız tabi. siz kendinize göre çelişki diye adlandırdığınız ayetleri her bulduğunuz yere yazıyosunuz

2.konu ise turan bilim adamı değil ki..o zaman bu saçmalığı niye yapıyosun..hadi yaptın bari söyleme be adam içinde kalsın bu mükemmel deneyin
Sayin pavelkalouda ;

Siz Turan Dursun'u bilimadami olarak mi algiliyorsunuz? Oyle algiliyorsaniz kulliyen yalan, kandirmislar sizi.

Sacma ise, herkesin sacmalama hakki vardir. Turan Dursun "peygamberim ben, Allah'tan vahiy aldim" diye ortaya cikmis biri degil ki...?

Elbette Turan Dursun bilimadami degildir.

Harun Yahya bilim adami mi?

Said-i Nursi bilim adami mi?

Hadisleri reddediyorum, bana tek basina Kuran yeter diyenler bilim adami mi?

crazy_pretty_murat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sorun az bilmek, cok bilmek degil ki..

Ilahiyat profesorleri objektif mi, tarafsiz mi?

Once bunu koymak gerekir ortaya..
Alt 15-08-2011, 14:57
pavelkalouda pavelkalouda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin pavelkalouda ;

Siz Turan Dursun'u bilimadami olarak mi algiliyorsunuz? Oyle algiliyorsaniz kulliyen yalan, kandirmislar sizi.

Sacma ise, herkesin sacmalama hakki vardir. Turan Dursun "peygamberim ben, Allah'tan vahiy aldim" diye ortaya cikmis biri degil ki...?

Elbette Turan Dursun bilimadami degildir.

Harun Yahya bilim adami mi?

Said-i Nursi bilim adami mi?

Hadisleri reddediyorum, bana tek basina Kuran yeter diyenler bilim adami mi?
yok beni kimse kandıramaz merak etme. turan bilim adamı değilse neden böyle bir deneye girişiyor. madem bu konudan uzaksın niye bilgin olmadığı bi alanda böyle bi işe girişiyosun. kanımca böyle bi şeyi mantıklı zanneti kendisi

bir de böyle bir deneyden anlamlı bir sonuç çıkarmak için bilim adamı olamaya gerek yok. ama turanın çıkardığı sonucu çıkarmak farklı bi yetenek gerektiriyo zannedersem
Alt 15-08-2011, 21:22
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

pavelkalouda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yok beni kimse kandıramaz merak etme. turan bilim adamı değilse neden böyle bir deneye girişiyor. madem bu konudan uzaksın niye bilgin olmadığı bi alanda böyle bi işe girişiyosun. kanımca böyle bi şeyi mantıklı zanneti kendisi

bir de böyle bir deneyden anlamlı bir sonuç çıkarmak için bilim adamı olamaya gerek yok. ama turanın çıkardığı sonucu çıkarmak farklı bi yetenek gerektiriyo zannedersem
Iste ben de onu soruyorum size.. Size gore Peygamber mi? Allah mi? Bilim adami mi?

Girmemesi icin engel teskil eden nedir? Siradan bir insanin kendince deney yapmamasi icin sebebiniz nedir?

Elbette diledigi sonucu cikarabilir.

En azindan Kuran'dan zorlama mucize uydurmamistir. Bu yonuyle daha durusttur. Bu yuzden de oldurulmustur.

Turkiye'de Seker Hoca gorevini birakmis, sebebini okudunuz mu? Kendince bir fikir yurutmus. Din adami degilse, niye girisiyor boyle bir ise diyebilir miyiz?
Alt 16-08-2011, 01:26
Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Iste ben de onu soruyorum size.. Size gore Peygamber mi? Allah mi? Bilim adami mi?

Girmemesi icin engel teskil eden nedir? Siradan bir insanin kendince deney yapmamasi icin sebebiniz nedir?

Elbette diledigi sonucu cikarabilir.

En azindan Kuran'dan zorlama mucize uydurmamistir. Bu yonuyle daha durusttur. Bu yuzden de oldurulmustur.

Turkiye'de Seker Hoca gorevini birakmis, sebebini okudunuz mu? Kendince bir fikir yurutmus. Din adami degilse, niye girisiyor boyle bir ise diyebilir miyiz?
okuyup okuduğu kitaptan kendi istediği sonuçları çıkaran bir adam diyebilirim

neden bu işe girişiyor derken kesinlikle yapamaz anlamında söylemedim.

istediği sonucu çıkarabilir. ne kadar bu özgürlüğe sahipse ben de o deneyden çıkan sonucu eleştirme hakkına sahibim.

bilim adamı olmaması yaptığı deneyi değerlendirmemi engellemez ve ben bu deneyle birlikte turan dursunun islama saldırırken aslında ne kadar çaresiz olduğunu anlayabilirim

evet neden bıraktığını okudum şeker hocanın..herkesin görevini yapmadığı kendi görüşüdür...bu sorun çat diye bitirilebiliyorsa çözüm önerisini getirip öyle istifa etseydi bari
Alt 16-08-2011, 02:30
Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Anti Anti isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Böyle bir denemenin -deney değil-, ateizm ile ne bağlantısı var.
Çıkarmaya çalışıyorum fakat olmuyor.
Hayır, Turan Dursun böyle bir şeyi hezeyan anında, belki de makarasına yapmış olabilir.
Şimdi bunun üzerinden birtakım çıkarımlarda bulunmaya çalışmak, akilane mi sizce?
Yani, duvara onu atan birisi gene var. Hatta "onu" dediğimiz bir malzeme bile var.
Bunlar kendiliğinden nasıl oluştu?
Birisi attı ise, mutlak bir Tanrı varlığından söz edilmesi gerekmez mi?
Yolun "deizm" yerine "ateizm"e çıkması mantıklı değil.

Tanrı, insanı yarattı ve ona "yürü ya kulum" dedi, "ben artık yokum."
Alt 16-08-2011, 03:05
Üye

süpürgeyi sallayan biri olduğuna göre dünyayı da yaratan biri vardır bu kadar basit bir mantığı kuramamasının ya da kurmamasının sebebi nedir acaba?

ben bu noktaya takılıyorum. yani dalgın bi anına gelmiştir ağzından kaçırmıştır makarasına söylemiştir gibi durumu kurtarma çabalarını da dikkate almayacak kadar komik buluyorum
Alt 18-08-2011, 03:42
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Adam sağken köşe bucak kaçtılar Müslümanlaın en bilgili alimleri karşısına çıkamadı. Kaç kez tartışmaya davet etti kardeşim, madem Turan Dursun aciz, madem Turan Dursun cahil çıkıp karşısına rezil etselerdi o zaman. Ada öldükten sonra sağken ondan fellik fellik kaçanlar konuşuyorlar ama. Bu adamdan bu kadar korkulması bile onun bilgisi hakkında bir fikir veriyor.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 16-07-2013, 13:33
geldikmi geldikmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Turan DURSUN'a göre Bilimsel Test

Merhaba arkadaslar Hepinizi saygı ile selamlar amacımın sizleri yargılamak olmadıgını belirtmek isterim . Turan Dursun 'nun bir dergideki cevabı ilgimi çekti yanlış hatırlamıyorsam yüzyıl dergisi sayı 6 sorulan soru: hangi bilimsel gercek sonucu Allah a inanmadıgınızı anladınız
Turan Dursun cevap: bir gün evde oturuyordum ve sulu dolu bir kap ve bir süpürge vardı süpürgeyi su dolu kaba sokup duvara sürdüğümde sekiller oluştu ve evrende bu sekilde Olusmustur dedim ve Allah a inanmadim..

Şimdi galaksimiz içerisinde milyarlarca yıldız olduğunu ve kainatta milyarlarca galaksi içerisinde trilyonlarca yıldız olduğunu biliyoruz. Dünyamızın kusursuz bir düzen üzerine inşaa edildiğini günesin çok güçlü olduğunu dünyadan çok büyük olduğunu ve gunestende milyonlarca kat büyük yıldızlar olduğunu biliyoruz tüm bu eşsiz bir sanat üzerine inşaa edilmiş kainatı bir süpürgeyle anladigini ima eden bir adamın akıllı olduguna ve söylediği herseyin gercek ve feyz alına bilir insan olduguna nasıl karar verilrbilir

Konu geldikmi tarafından (16-07-2013 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler