*İlginç bir memleketiz vesselam. Ülkemizde seçimler yapılır,yapılan son seçimde % de 30 üstü oy alan bir parti % 65 e rağmen
tek başına iktidar ne diyeyim ki.
Sitemizde eğer bir kurum kuracaksak bu kurumu layıkı ile başarabilecek ve hakkını verecek arkadaşlarımız varken neyi tartışıyoruz bilemiyorum.
Evet dışarıdan bakılınca,yaftalanınca dinlerden özgür olması konumu ile bazı arkadaşlarımız sanki ön kabulleri varmış gibi durabilirler. Ancak burada bulunan tüm arkadaşlarımız görüyor ve biliyorlarki kendileri ile aynı bakışta olmamalarına rağmen bu arkadaşlarımız bilgileri alma,işleme ve ortaya koymalarında son derece objektifler.
Birilerini kendi bakış açınızdan kaynaklı sevmeyebilirsiniz ama bu adaleti ve doğruları ortaya koymada bir kıstas olmamalı.Adalet herkese lazım olan bir olgudur.
T.H.Y nı kara geçiren dünya çapında bir kuruluş konumuna getiren genel müdürün iktidara gelenlerle aynı görüşte olmadığı için bu kurumun feda edilmesi pahasına görevden alınması gibi,olaya partizan taraftarlığında bakan bir kaç arkadaşımız için
bu kurulacak kurumun daha başlangıçtan güdük olmasını sağlayacak bir seçimin ne kadar doğru olup olmadığı,siteyi sevip sevmediğimiz ile doğru orantılı gibi geliyor bana.
Sevgili ağabeyim Aldostu,Dostum Ezkamo ve şahsım sitede görev yaptık ve sevgili Pante'nin dediği gibi biraz kafa dinlemek istiyoruz.Sevgili abimiz Sodomo olsa idi işler daha iyi olacaktı ama ne yapalım gönlümüzde şu an ama gözlerimiz yollarda o da ayrı.
Lütfen şahsi güdülenmeleri bir taraf bırakalım. Elimizi vicdanımıza koyalım ve düşünelim. (Sitenin çizgisi olmasa Mhmmd ve Hiram'ı tartışmam bile)
Sevgili Panteidar,Sargon ve değerli K.C dışında bu olayı hakkı ve layıkı ile yapabilecek arkadaşımız var mıdır ?
(Spartaküs,Ex,Merwe ve Frodo yönetim kurulunda olmaları gerek bence o yüzden(Neutrino ise teknik konuların harika çocuğu)-Bu arada uzmanım bu bir yağ değil şahsi görüşüm,künefeyi sen ısmarlayacaksın ona göre

)
Benim bilmediğim görmediğim farkedemediğim birileri varsa lütfen belirtin ki hep beraber destekleyelim o arkadaşları ve sitemizi elele daha ileri noktalara taşıyabilelim.
Sevgilerimle