Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-12-2006, 20:43
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Standart Re: Yönetim Kurulu'ndan ayrı Disiplin Kurulumuz da olsun mu?

D.K için adayların içerisinde öne çıkan isim Pante gibi duruyor.
Şu ana kadar kimse onun ismine yönelik bir çekince koymadı.

İkinci isim olarak vartor üzerinde tartışma yaratmayacak gibi..

Üçüncü bir isim ?

Dilaver(benim önerimdi ismi üzerinde iki muhalefet şerhi var)
Sargon (sitemizin ağır silahlarından biri üzerinde tartışma yaratabilir )
Y.Kurulundan K.C ,merwe,exculisive (benim düşüncem Y.K bu oluşumda bulunmamalı...)
Evet 3.bir isim lazım bize...

Edit: Bu yazıyı asarken merwe arkadaşımızın bir isim önerisi oldu.Bence de
uygun bir isim.:daye . Aradığımız 3.isim olabilir mi ?

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 08-12-2006, 09:00
Üye Değil

*İlginç bir memleketiz vesselam. Ülkemizde seçimler yapılır,yapılan son seçimde % de 30 üstü oy alan bir parti % 65 e rağmen tek başına iktidar ne diyeyim ki.
Sitemizde eğer bir kurum kuracaksak bu kurumu layıkı ile başarabilecek ve hakkını verecek arkadaşlarımız varken neyi tartışıyoruz bilemiyorum.

Evet dışarıdan bakılınca,yaftalanınca dinlerden özgür olması konumu ile bazı arkadaşlarımız sanki ön kabulleri varmış gibi durabilirler. Ancak burada bulunan tüm arkadaşlarımız görüyor ve biliyorlarki kendileri ile aynı bakışta olmamalarına rağmen bu arkadaşlarımız bilgileri alma,işleme ve ortaya koymalarında son derece objektifler.

Birilerini kendi bakış açınızdan kaynaklı sevmeyebilirsiniz ama bu adaleti ve doğruları ortaya koymada bir kıstas olmamalı.Adalet herkese lazım olan bir olgudur.

T.H.Y nı kara geçiren dünya çapında bir kuruluş konumuna getiren genel müdürün iktidara gelenlerle aynı görüşte olmadığı için bu kurumun feda edilmesi pahasına görevden alınması gibi,olaya partizan taraftarlığında bakan bir kaç arkadaşımız için
bu kurulacak kurumun daha başlangıçtan güdük olmasını sağlayacak bir seçimin ne kadar doğru olup olmadığı,siteyi sevip sevmediğimiz ile doğru orantılı gibi geliyor bana.

Sevgili ağabeyim Aldostu,Dostum Ezkamo ve şahsım sitede görev yaptık ve sevgili Pante'nin dediği gibi biraz kafa dinlemek istiyoruz.Sevgili abimiz Sodomo olsa idi işler daha iyi olacaktı ama ne yapalım gönlümüzde şu an ama gözlerimiz yollarda o da ayrı.

Lütfen şahsi güdülenmeleri bir taraf bırakalım. Elimizi vicdanımıza koyalım ve düşünelim. (Sitenin çizgisi olmasa Mhmmd ve Hiram'ı tartışmam bile)

Sevgili Panteidar,Sargon ve değerli K.C dışında bu olayı hakkı ve layıkı ile yapabilecek arkadaşımız var mıdır ?
(Spartaküs,Ex,Merwe ve Frodo yönetim kurulunda olmaları gerek bence o yüzden(Neutrino ise teknik konuların harika çocuğu)-Bu arada uzmanım bu bir yağ değil şahsi görüşüm,künefeyi sen ısmarlayacaksın ona göre )

Benim bilmediğim görmediğim farkedemediğim birileri varsa lütfen belirtin ki hep beraber destekleyelim o arkadaşları ve sitemizi elele daha ileri noktalara taşıyabilelim.

Sevgilerimle
Alt 08-12-2006, 10:51
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

kim olursa olsun,

sadece yazılı kurallar çerçevesinde adil olabilme şartıyla ve oy çokluğu prensibi ile çalışabilecekse buyursun,olsun.
Alt 10-02-2007, 14:51
Kıdemli Üye

Standart Re: Yönetim Kurulu'ndan ayrı Disiplin Kurulumuz da olsun m

"kim *olursa *olsun,
*
sadece *yazılı *kurallar *çerçevesinde *adil *olabilme *şartıyla *ve *oy *çokluğu *prensibi *ile *çalışabilecekse *buyursun,olsun."

dediydik.noldu şimdi.bu şartlar gerçekleşmiş mi yani.
Alt 10-02-2007, 15:02
Üye Değil

Gerçekleşmemiş mi ?
memiş se nasıl olmuşta gerçekleşmemiş bir bilgi versende bizlerde bilsek nasıl olur ?
Eğer disiplin kurulunun 2 nolu kararı ise kastın ?

01.02.2007 * tarihinde * serbest * forumda * "Muhammed * çizgi * film, * ama * çok * güzel" * başlığı * altında * verilen * linkin * tüm * içeriğinin * sitemizde * yayımlanamıyacak * derecede * aşağılık * karikatürler * ve * ırkçı * söylemler * taşıması * nedeniyle * açılan * başlık * derhal * silinmiştir. * Bu * yayıma * karşı * oluşan * polemik * nedeniyle * Disiplin * Kurulumuza * gelen * şikayet * değerlendirilerek * aşağıdaki * karara * varılmıştır. *
* *
* Adı * geçen * linki * yayımlayan * Kimyacı * nickli * üyeye * (üyeliğini * pasifleştirmekle * beraber) * kınama, * Kimyacı * nickli * üyeye * hakareti * ve * her * fırsatta * siteye * karşı * olumsuz * ve * ön * yargılı * tutumu * ve * sözleri * nedeniyle * Soro * nickli * üyeye * uyarı * *verilmesine * oy * çokluğuyla * karar * verilmiştir.
Alt 10-02-2007, 20:42
Kıdemli Üye

ne diyon sen psiko anlamadim.
Alt 10-02-2007, 21:18
Kıdemli Üye

yazdigimi anlamayan arkadaslar olmus galiba,herseyi en ince detayina inmeden anlatmam zor madem acayim biraz.

bakiniz:

"Cem
Yönetim Kurulu Üyesi

Status: Offline *Posted: Thu Nov 30, 2006 10:51 pm * *Post subject: Forum Kurallarımızda Değişiklikler *

--------------------------------------------------------------------------------

1) *Bir *nolu *forum *kuralımız *aşağıdaki *şekilde *değiştirilmiştir:
*
Sitemizdeki *yöneticilerden *her *birinin *kendi *insiyatifi *ile *herhangi *bir *üyeyi *uyarma, *mesajını *silme *veya *değiştirme, *açtığı *başlığını *kilitleme *gibi *yetkileri *vardır. *Kıdemli *Üye *ve *Onur *Üyeleri'ne *kınama, *geçici *uzaklaştırma *veya *üyeliği *silme *cezaları *ise *ancak *Yönetim *Grubu *kararı *ile *verilebilir. *Bu *üyeler *haricinde *kalan *üyeler *hakkında *kınama, *geçici *uzaklaştırma *veya *üyeliği *silme *cezaları *yönetimdeki *her *hangi *bir *üyenin *insiyatifindedir. *
*
*
Bu *maddenin *önceki *hali *ise *şöyleydi:
*
Sitemizdeki *yöneticilerin *kendi *insiyatifi *ile *üyelerimizden *birini *uyarma, *mesajını *silme *veya *değiştirme, *başlığını *kilitleme, *banlama *ve *üyelikten *çıkarma *yetkileri *vardır.

acikca anlasilacagi uzerine,su an sitede bulamadim amma,forum kurallarimizin cem'im de belirttigi uzere 1.maddesi nasildir?goren varsa bildirsin.eger bir farklilik yoksa kural cem'in yazdigi gibidir.
bu kural geregi kidemli uye olan sahsima,adil veya gay-i adil olmasina bakilmaksizin,disiplin kurulunca bir uyari cezasi verilemez.
zira boyle bir ceza yazili kanunumuzda yoktur.1 nolu kuralimizda,kidemli uyeler icin uyari lafi gecmemistir.ayrica da yonetim kurulunun muhatap oldugu belirtilmistir.bu durumda ben sorarim ki,
1-1 nolu forum kurali nerdedir su anda ve muhteviyatinda,kidemli uyenin cezalandirilmasinda yetkili organin yonetim kurulu yerine disiplin kurulu * oldugu mu yazmakta dir.kanun geregi bilgi edinme hakkimi kullanmak istiyorum.
2-yazili metinde kidemli uyeler icin uyari diye bir secenek yoktur.uyari cezasindan bahsedilmemektedir.o halde cezalar yazili metinler disinda keyfi mi verilmektedir.uyari cezasi da nerden cikti.kinamaya gerek gorulmedi amma gelmisken bos cikmasin diye mi uyarildim ben anlamadim.bilgi edinme hakkim geregi bilgilenmek istemekteyim.arzederim...
Alt 11-02-2007, 01:49
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Anlaşılmayan bir konuyu izah etmeye çalışayım:

Sitemizdeki *yöneticilerden *her *birinin *kendi *insiyatifi *ile *herhangi *bir *üyeyi *uyarma, *mesajını *silme *veya *değiştirme, *açtığı *başlığını *kilitleme *gibi *yetkileri *vardır.

Herhangi bir üye tanımlamasına kıdemli ve onur üyeleri de dahildir.
Bu nisbeten hafif yaptırımları yöneticilerden herhangi biri kendi insiyatifi ile verebilir.
Ancak daha ağır yaptırımlar olarak düzenlediğimiz yaptırımları onur ve kıdemli üyelere kendi inisiyatifleriyle veremezler.

Umarım anlaşılmıştır.
(bu arada, tartışma konusunu bilmiyorum, üst kısımları okuyamadım, sadece son mesaja göre açıklama gereği duydum)

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 11-02-2007, 07:48
Kıdemli Üye

kc,
" Umarım *anlaşılmıştır. "

hic bir sey anlasilmadi.gerek senin yazdiginda ,gerek forumkurallari *icinde;disiplin kurulu ifadesi nerede gecmektedir?ve,disiplin kurulu kidemli uyeyi uyarabilir ifadesi nerede gecmektedir?benim sorum budur.

"bu *arada, *tartışma *konusunu *bilmiyorum, *üst *kısımları *okuyamadım, *sadece *son *mesaja *göre *açıklama *gereği *duydum"

konuyu bilmeden,son mesaja gore aciklama yapilmasini ise metod olarak hatali ve eksik buluyorum.
Alt 11-02-2007, 12:00
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Soronun aslında sorusu şu arkadaşlar;
Site tüzüğümüz yerinde yok. Son düzenlemelerde tüzüğümüz kaybolmuş. Onu görmek istiyor.

Önerilen Siteler