Hep yaşlı adamlar deşifre oldu saygılar abilerim... Hani nerde gençlik? Yoksa korkuyomusunuz yaş yazmaya? Hadi genç adamlar ya da gençler byspy ile dersimm dostlarım yazmış bir tek...Ha birde bayanlar ... Acaba başlık mı görünmüyo yoksa korkuyorlar mı yaş yazmaya?? Neyse :P
Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Re: yaş ortalamamız kaç acaba?
abimben 27 yaşındayım..
nEkadanda genç pırof olmuşum demi*?
lmc.
'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!'
Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Re: yaş ortalamamız kaç acaba?
şey afedersiniz...
hAnımensemden okumuşyazdıklarımı.28 decekmişim.
20 eYlul 79 da dodum. 2buçuk aydır 28 mişim*? :cry:
(abim bu nası hesap yaw. 2006 çıktı 1979 * = 27
nası 28 oluyomuş yaw...hanım uzaklaştı..şindi hava yapıyom ..20yedi ..
o kadan abim... hanım gelince 28.. :cry: )
'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!'
hayırdır nufus sayımı'mı var, bu bayan nufus memurumu, yoksa kendine uygun bie kavalte mi arıyor, benim yaşım 35 ama 28 gibi gösteririm, ayreten evliyim benden uzak dur
tabi tabi hem sayımızda çıkacak ortaya aslında yönetime önerim anket de ihtiva eden yeni bir başlık açılması her üye yaşını tıklar böylece forumun yaş ortalaması çıkar ortaya *olmadı tek tek toplarız yaşları oranlarız sayımıza napalım açtık bi defa böyle başlık.Sevgili gandalf bana soruyosan bekarım erkeğim bilemem kısmet derim belki biri çıkar