Yıldıztozu´isimli üyeden Alıntı
Ben birkaç gündür bazı dindar sitelerde ve youtube.daki dinci videoların altında turandursun forumlarından bazı linkler paylaşıp duruyordum. Acaba onları rahatsız etmiş olmamdan dolayı, siteye saldırmış olabilirler mi, suçlu ben miyim acaba 
|
Bu site saldırmalar çoluk çocuk işi.
Kişiliği gelişmemiş insanların işi.
Ben de 5-6 yıl öncesine kadar öyle idim. Amerikada yaklaşık 1 yıl beyaz hackerlık eğitimi almıştık (devletin düzenlediği ama paralı ,özel bir eğitim tabi)
Her ne kadar orada amaç, kötü niyetli hackerlık olmasa da, sonuçta onu da öğreniyorsun.
Yani, bir siteyi çökertmek çok kolay aslında. Öyle yöntemler var ki.
Sitenin adminine forumdan bir dosya atıp şu konu kafama takıldı ya da o tarz bahane ile o dosyayı açtırıp, içine yüklü programla bir anda sisteme girip sitede istediğin değişikliği yapıp crackleyebiliyorsun. Buna uygun programlar var.
Bu ve buna benzer şeyleri, maharet sayan adamlar var.
Gerçi onların çok daha ilkel metodlar kullandığını düşünüyorum. Toplu saldırılarla siteye ulaşımı engelliyorlar. Yapabildikleri sanırım bu.
Ve bu olaylarda o kadar usta insanlar tanıdım ki, hani Dünyada ele geçiremeyecekleri siteler yok desem yeridir.
Ama bizim islamcılar, 3-5 şey öğrenip, kendilerini bilgisayar dahisi sanıyorlar
Bizde mi karşılık versek. İslami bir sitede, bir cuma günü, Darwinin resmi ve yanında ''Hayırlı Cumalar'' yazsa fena mı olur.