Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-08-2015, 03:11
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bedevi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırdır biraz sinirli gördüm seni...

Nedeni işte yukarıda altını çizdiğim sözlerinde saklı. Ancak ''Tomurcuklanmış meme'' üzerinden bir din eleştirisi yapabilen bir forum üzerinden Tanrı tanımazlığa yönelmek en hafif ifade ile saflıktır.

Bu arada ettiğin küfrüde de tüm içten dileklerimle iade ediyorum
Ne küfür ettim, avare dingil(küfür değil, kamyonalrda yüksüz iken yukarı kaldırılan ve tümseklere çarpınca avarece dönen teker için kullanılır, yani tıpkı sen), ama bak sen yer, yer hayli küfür ettin, çapınla ilgili olduğu için bu tür muhabbete hiç girmeyelim, o düzey senin olsun...

Çarpıtma zekana hayran kaldım şimdi, SEN bunlarla filan mı KARIŞTIRDIN diye sordum, din eleştirisi yaptığımı da nereden çıkarttın.

Bak yine diyorum ne içiyorsan söyle

Avare dingil, forumlar, kitaplar, siteler şu ya da bu bunlar iletişimin ve öğrenmenin, bir çok konuda vesilenin aracıdırlar, kafan sadece provakatörlüğe mi çalışır, yoksa bir mantığa da sahip misin? (sanki anne karnında öğrenmiş gibi üfürüyorsun, hem bu forumun dinler konusunda insanlara kazandırdıkları seni neden bu kadar gerdi ki-forum zaten bunun için var, işine gelmezse senin sorunun? Yaran mı var? Hem sen kimsin ki insanları bu tür ahmakça eleştirilerle belirlemeyei tanımlamaya çalışıyorsun, bu sitede dinlerle ilgili hem sitede hem de forumda binlerce kaynak var, avare dingil. Kısaca sen kimsin ki bu tarz salakça yakıştırmalarla -cidden salakça- kafana göre don biçmeye kalkıyorsun, 3 tane de çocuk yapalım mı? Sen misin bu kafanın yardağı?)...

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 30-08-2015, 10:00
Boolean Boolean isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Alibey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İslam dini aslında bir kadın organına tapmaktadır.
Yukardaki resim ibrahimin karısı hacerin cinsel organıdır. .
Ben de tapıyorum o kadın organına, o zaman müslüman mıyım ben de?

Zaten erkeğin kurduğu dinler başka neye tapacak?

Ya vajinaya tapar, ya memeye tapar.

Normal yani bu.
Alt 30-08-2015, 10:26
Üye

Bugün bir forumun etkisi ile dinden çıkan birisinin, yarın başka bir forumun etkisi ile hıyara tapmayacağının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar basit olmayın rica ederim...
İnsanlar başka insanların da inanmıyor oluşundan güç alıyorlar sanırım. Sorgulamaya başladığı zaman içindeki korku gitmiyor, ne zaman başkalarını da görüyorlar veya okuyorlar....

Kısaca, "Muhammed'in peygamber olduğuna inanmıyorum" diyen.

O zaman kendilerine güven geliyor.

Üst mesajlarda yazıldığı gibi, islam'a inanmamak için birkaç ayete bakmak yeterli sahiden. Gerisi başka insanlardan görülen güven duygusu.

Bu durumu bazılarının "inanmıyorum" demelerine rağmen, sordukları sorulardan da anlıyoruz.

Kişilerde eminlik hissinin oturması zaman alıyor.

Ayrca;

Eskiden yaptığın sataşmalardan ve hakaretlerden insanların sana bir gıcığı var şu an

Onun için;

Ne yazarsan yaz, okuyan kişide bir sinir fırlaması yaşanacaktır.

Yoksa;

Bugün bir forumun etkisi ile dinden çıkan birisinin, yarın başka bir forumun etkisi ile hıyara tapmayacağının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum.
Yazdığın bir şekilde doğru aslında. Eğer kişi kafasında sorgulamadan ve düşünmeden okuduklarını doğru kabul edip dine giriyor veya çıkıyorsa yarın bir İslam'i siteye üye olur, bu sefer müslüman olur.

Tam doğru cümlenin "sayesinde" değil, "yol göstermesiyle" veya "aracılığıyla" olması gerekir.
Alt 30-08-2015, 11:06
unsal unsal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

selamlar..üyeyim ama yazmıyorum..sadece okuyorum...şunu gördüm ki burda bulunan sn.üyeler hepsi degıl tabii..küfür.. hakaret.. aşagılama ego hakımıyeti ağırlık basan yazılar yazıyor.. neden bu tarz yazılar yazılıyo anlamış degılım.. insanca yazılıp paylasılsa çok mu zor acaba?? paylaşım.. özgurluk vs.vs sığınarak bu tarz yaklaşım ve yazılar maalesef benım gıbı çoğu üyeyı yazmaktan alıkoyuyor..umarım saygı ve terbıye ölçüleri içinde paylasımlar olur...izlemeye devam..
Alt 30-08-2015, 11:13
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Kutsal Kitap'da ki Ezgilerin Ezgisi'ni oku o zaman. Orada daha hoş ve ayrıntılı göğüs tarifleri yapılmakta....
Tanah'ın "Hezekiel bölümünü yabana atma.

"Erkeklik organları eşeğinkine, menileri aygırınkine benzeyen oynaşlarına gönül verdi." (Hezekiel: 23/20)

Tanrı; 'inançlı' olarak tavsif edilen insanlardaki sapkınlığı anlatabilmek için bundan başka bir ifâde biçimi bulamamış olabilir mi sizce ?

"İsa, ‹‹İnsanlar için imkânsız olan, Tanrı için mümkündür›› dedi." (Luka: (18/27)

Buyruğunu kabul ettikten sonra, Tanah'ta yer alan ponografik ifâdeye "Tanrı sözü" demek; her şeyden evvel 'Söz' olarak kabul edilen 'MESİH'e hakâret anlamına gelir. Çünki; MESİH'in öğretişleri ve yaşantısı iyi incelendiğinde ilkesel bir temele dayandığı görülür. O ilkelere uymayan her şey, adına "Kutsal" denen kitap(lar)a sonradan eklenmiştir. Sırf "MESİH beni tekrar diriltecek, yeni beden verecek, göklerin egemenliğinde sonsuz hayat yaşayacağım" diye önümüze gelen her yazıya kutsallık atfedersek, o yaşayacağımızı umduğumuz "ebedi" hayâtın da bir kıymeti olmayacaktır.

"”Bana, ‘Ya Rab, ya Rab!’ diye seslenen herkes Göklerin Egemenliği'ne girmeyecek. Ancak göklerdeki Babam'ın isteğini yerine getiren girecektir." (Matta: 7/21)

Konu Vefik Sami tarafından (30-08-2015 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.
Alt 30-08-2015, 11:28
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

unsal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar..üyeyim ama yazmıyorum..sadece okuyorum...şunu gördüm ki burda bulunan sn.üyeler hepsi degıl tabii..küfür.. hakaret.. aşagılama ego hakımıyeti ağırlık basan yazılar yazıyor.. neden bu tarz yazılar yazılıyo anlamış degılım.. insanca yazılıp paylasılsa çok mu zor acaba?? paylaşım.. özgurluk vs.vs sığınarak bu tarz yaklaşım ve yazılar maalesef benım gıbı çoğu üyeyı yazmaktan alıkoyuyor..umarım saygı ve terbıye ölçüleri içinde paylasımlar olur...izlemeye devam..
Hoşgeldiniz.

Ben de aynen sizin gibi sinkaflı mesajlardan, fikirleri bırakıp kişilerin hedef alınmasından şikâyetçi olmuştum uzunca bir süre. Fakat; artık fikrim kısmen de olsa değişti. Bu forum bana çok şey öğretti. Hasbel kader, fakülte okumuş/bitirmiş biriyim. Ama; o tahsille elde edemediğim hususları - İnsan tanıma anlamında - burada gördüm, tanıdım, anladım.

Yazdığı mesajda fazlaca sinkaf bulunan insanların bu yazıları pek hoş olmasa da en azından maskesiz dolaşırlar.
Yani; forumu okuyanlar, bu kişileri bilir ve muhatap olup-olmamaya kolayca karar verebilirler.

Bir de sahte kibarlık ve tevâzu gösterileriyle mesajlarından riyâ akan tipler var. Bunlar karıncayı becerir, belini incitmezler. Onlar gibi "yağdanlık" mesajlar asar ve nefislerine hoş gelecek şeyler söylersen, "Estagfurullah efenim" der ama yazdıklarınızdan son derece hoşnut kalırlar. Fakat es-kazâ, "zülf-i yâre" biraz dokunacak olursan, o pek "kibar" ifâdelerle öyle aşağılıkça hakâretler ederler ki, en galiz küfürler bile, bu ifâdeler yanında çok 'mâsum' kalır.

İnsanları ne yüzlerine bakarak tanımak mümkündür, ne de yazılarını okuyarak.

Onları ancak zor zamanlarda tanıyabilirsin.
Bir de forumda tanımak istediğin şahsın damarına biraz bas, sonucu hemen görmen mümkündür.
O "küfürbaz" dediğin insanları denemene/sınamana gerek yoktur.
Onlar; bu sinsi tiplerle mukâyese edilemeyecek derecede mert ve dürüsttürler.
Alt 30-08-2015, 11:47
Alibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alibey Alibey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Alıntı:
Alıntı:
unsal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar..üyeyim ama yazmıyorum..sadece okuyorum...şunu gördüm ki burda bulunan sn.üyeler hepsi degıl tabii..küfür.. hakaret.. aşagılama ego hakımıyeti ağırlık basan yazılar yazıyor.. neden bu tarz yazılar yazılıyo anlamış degılım.. insanca yazılıp paylasılsa çok mu zor acaba?? paylaşım.. özgurluk vs.vs sığınarak bu tarz yaklaşım ve yazılar maalesef benım gıbı çoğu üyeyı yazmaktan alıkoyuyor..umarım saygı ve terbıye ölçüleri içinde paylasımlar olur...izlemeye devam

Çok haklısın kardeşim. Biraz ağır kelime kullananlardan biri de venim.
Şimdi öyleri var ki. Tartışmak fikir sahibi olmak için gelmişler ve yazıyorlar değiller . Sanki görüşünü yaymak kendine militan kazandırmak için gelmişler. Öyle kasıtlı akıl dışı iddialarda bulunuyorlar. Bu tiplerede aslında kibarlık lüx oluyor. Kişi seni ve düşünceni aşağılamaya başlıyor. İşin g noktası burda başlıyor.
Bende hoş geldin diyorum.

Aklı başında hiçbir insan kendi özgür aklını bir dine ya da ideolojiye teslim etmez
Alt 30-08-2015, 11:59
Üye

Çok haklısın kardeşim. Biraz ağır kelime kullananlardan biri de venim.
Biraz ağır mı? Demek ki tam ağır olsa hapı yuttuk.

Açıkça;

Sizden İşidcilerden korktuğum kadar korkuyorum ben. Müslümanlar azınlıkta kalsalar, onları sizden korumak zorunda kalacakmışız gibi hissediyorum.

Uzun yıllar İslam'a inanıp, sonunda gerçekleri görmenin kandırılmışlık hissi mi? bu nefrete sebep olmuş, bilmiyorum.

40 sene mi ne? İnanmışsınız bu dine sonuçta siz de.

Biraz yumuşak tavır sergilemenizi dilerim.
Alt 30-08-2015, 12:07
Alibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alibey Alibey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Boolean´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de tapıyorum o kadın organına, o zaman müslüman mıyım ben de?

Zaten erkeğin kurduğu dinler başka neye tapacak?

Ya vajinaya tapar, ya memeye tapar.

Normal yani bu.
Peki etrafında yedi kez dönüyormusun. Üstünü üşümesin diye süslü örtülerle örtüyormusun.Bikini gibi.
Ama hacerinki başka nerdeyse yeni bir nesil yaratMış o organdan. ibrahimin karılarından hacerden yeni bir ırk ulus türemiştir. Doğurganlığın timsalidir. Sare gibi değildir.

Aklı başında hiçbir insan kendi özgür aklını bir dine ya da ideolojiye teslim etmez
Alt 30-08-2015, 12:27
Üye

Peki etrafında yedi kez dönüyormusun. Üstünü üşümesin diye süslü örtülerle örtüyormusun.Bikini gibi.
Ama hacerinki başka nerdeyse yeni bir nesil yaratMış o organdan. ibrahimin karılarından hacerden yeni bir ırk ulus türemiştir. Doğurganlığın timsalidir. Sare gibi değildir.
Vajinayı bulduktan sonra 7 kez değil, 70 kez de dönerim etrafında sıkıntı yok.

Ciddi yazayım.

Bu söze inanıyor musunuz sahiden?

İslam dini aslında bir kadın organına tapmaktadır.
Kuran'daki Tanrı bile erkek. Kendinden bahsederken erkek zamiri ile bahsettiğini biliyorum.

Hacerül Esvet taşırın vajina şeklinde olması ve bir Tanrıça'dan İslam'a aktarılması, "Müslümanlar aslında vajinaya taparlar" anlamına gelebilir mi yani?

İslam'ı eleştirceksek bile dürüst olmamız lazım en azından. Lakin sizinkisi İslam'ı eleştirmek değil, müslümanları aşağılamak.

Bu tür davranışlar da; Müslümanların aydınlanmasını engelliyor.

"Müslümanlar aslında vajinaya taparlar" sözünü duyan müslüman, dinden minden çıkmaz, aksine güler.

Ha şöyle deseniz.

"Hacerül esved taşı kadın vajinası şeklindedir ve Ay tanrıçasından İslam'a aktarılmıştır."

O zaman müslüman kişi belki kafasında bir sorgular da....

Sizin yaptığınız şekilde ancak Ateistlere daha da düşman olur.

Önerilen Siteler