Sevgili sargon çok güzeldi. Teşekkürler. Bu linki doğum günü mesajları için arkadaşlara
tavsiye edebiliriz. Çok hoş kartlar var.
Cemal'im sağol. Sevgili Cevat'ın köftesini unutma. Çift porsiyon. Nasıl olsa Soro'dan!
Sirius kardeşime de güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilmukabele.
Sevgili Yfln kuşku düşürdün içime. Kontrol ettim. Yok ben balık almayayım.
Kova daha uygun. Nüfusum 2 Mayıs. 2,5-3 ay önce doğmuşum. Dolayısıyla Kova çok
kuvvetli ihtimal.
Her iki burcun özelliklerine bakarsak eğer:
(Maviler bana uyar. Maviden uzaklaşıp kırmızılaştıkça bana ters.)
Balık Burcu Erkeği Genel Özellikleri
Balık burcu erkeği
nazik, uyumlu,
iyimser ve
hayalperest yapısıyla dikkati çeker.
Umursamaz tavırları olaylardan fazla etkilenmemesine neden olur. Düzenden ve sorumluluk almaktan hoşlanmaz. Başına buyruk yaşamaktan keyif alır.
Balık burcu erkeği iş konusunda pratikliği sayesinde başarılı olur.
Art niyetli değildir. İnsanlara kolayca güvenir.
Balık burcu erkeği hayranlık duyduğu kadınlara aşık olur.
Duygusal ve anlayışlı bir yapısı vardır. Sevdiği kadını mutlu etmek için türlü romantizm oyunlarına baş vuracaktır.
Sanatçı ruhludur ve
güzelliğe çok önem verir. Aşk onun için çok önemlidir. Aradığı kişiyi bulduğuna inanırsa sadık bir eş olur, yoksa çeşitli maceralar peşinde koşmaya devam edecektir.
Balık burcu erkeği kişiliğini ve derin duygularını anlayan biriyle evlenip ömrünün sonuna kadar mutlu olur. Eşine ve çocuklarına düşkün, sadık ve düşünceli olacaktır.
Kova Burcu Erkeği Genel Özellikleri
Kova burcu erkeği
nazik,
iyimser,
özgürlüğüne düşkün ve çok yönlü yapısıyla dikkati çeker. Çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir
kişilik sergilemesine neden olur. Duygularını kolay kolay belli etmez. Hoş ve neşeli kişiliği
toplum içinde sevilen bir insan olmasını sağlar.
Kova burcu erkeği pratik ve çalışkandır. Kendi işini yapmaktan çok keyif alır. Değişiklikten ve farklılıktan keyif alır. Hareketli yaşantısı onu mutlu ve enerjik kılar.
Her anlamda mükemmeliyetçidir ve
azla yetinmeyi sevmez.
Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alır. Hal ve tavırlarıyla beğenilen bir insandır.
Kova burcu erkeği dürüstlüğü ve güvenilirliği ile çevresinde hayranlık
uyandırır. Sürekli aynı şeyle uğraşmaktan sıkılır ve kolayca yön değiştirebilir.
Kova burcu erkeği ikili ilişkilerinde iyi bir arkadaş ve tutkulu bir aşıktır. Akıllı ve kişilikli kadınlardan hoşlanır. Duygusal ve düşünsel yoğunluğunu paylaşabilecek birini ister. Sevdiği zaman düşünceli ve eğlenceli bir partner olur. Evliliğe yatkındır ve onun gösterdiği farklılığa ayak uydurabilecek biriyle mutlu bir evliliği olur.
Kova burcu erkeği hisli ve karşısındakini iyi algılayabilen bir yapıya
sahiptir.
Eşini mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Sadık bir eş ve
arkadaş ruhlu bir baba olacaktır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için çocuklarını da bu
duyguyla yetiştirecektir.
Görülüyor ki maviler kovada, kırmızılar balıkta fazla. Demek ki kovayım.
Burçlarda anlatılmayan özelliklerim:
1- Asabi oluşum. Sabrın sonunda öfkeme mani olamayışım. (Çabuk geçer)
2- İnatçılığım. ( İlke ve doğrularımdan kolay taviz vermem)
3- Açık sözlü oluşum. (İç hesap yapamam)
4- Kin tutmayışım. ( Dargın olduğum hiç kimse yoktur.)
5- Orta kararda kıskançlık, hırs, *( Bu orta kararlılık da genel özelliklerimdendir)
6- Çok bilgili değilimdir. Kolay unuturum. (Bilgiyi gerektiği zamanda en doğru şekilde
elde etmesini ve kullanmasını bilirim)
7- Otoriter oluşum, düzene-disipline önem verişim. (faşizan tarafım)
8- İyi bir dinleyici oluşum. Empati yapışım.
9- *Ortama uyum sağlama, çabuk adapte olma.
10- Etkili ve güzel konuşma. (Gerektiğinde politik davranmakta ustayımdır)
11- Duyarlı, tepkili, atik oluşum. ( başımı çok ağrıtmışımdır bu özelliğim nedeniyle)
12- İlk bakışta sert mizaçlı ve kibirli algılanırım.
Sodomo'nun okumamasını umarım bunları. Gırgır için malzeme vermiş olurum eline.

Ama teraziye koyarsak olumlu taraflarım ağır basıyor yine de. Buna da şükür..