Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-09-2016, 21:54
Melekk Melekk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Peki sizin dininize iliskin gecersiz olan argumani, tartismaya delil olarak nicin kullanmaktasiniz? zira daha once, biz muslumanlar diger dinlerin ne dedigine bakmayiz demistiniz yanlis hatirlamiyorsam, dogru mudur?
Siz burada kimleri kandırdığınızı sanıyorsunuz.
Herkes biliyor ki Müslümanların "Ahitsel metinden" delil getirmeleri Ehli Kitap camiasını sus buz etmek için ders vermek içindir

Yoksa Müslüman camiası; Maydonoz gibi bilmediği işe burnu sokarak Kuranı her eleştirdiklerin de, Ehli kitaba; zavallı nazarlarıyla bakıp tebessüm etmişler. gülmüşler, dalga geçmişler, onları Zerre kaale almamışlardır

Ehli Kitap camiası Kuran'da ki Meryem'in Musa'nın Kardeşi Meryem olduğu yalanı attığı an da. Müslüman camiası derhal Ehli Kitaba "Kendi ahitsel Metinlerinden"Öyle bir tokat gibi cevap verdi ki "Ehli kitap feleğini aşırdı."
Zira Müslümanların sunduğu delilde. Ehl-i kitaba göre Meryem'in "İmran soyundan" geldiği "Ahitsel olarak" tartışılmaz bir hakikattir
Bundan dolayı "Ey Harun'un Hemşiresi" Ayetine Sen nasıl bok atarsın "Ey ehli kitap uleması" diye Şak diyerek Tokatın alasını atmıştır

Zira bütün herkes bilir ki arapçadaki "Uht" kız kardeş değil bir kabile mensubu içinde kullanılır.

Ehl-i kitap "ne oluyoruz" diye Şoka girdi kendine geldiğinde "bu akla yatkın gelse de Neden Müslüman camiasi Meryem'in İmran soyundan geldiğini ispat etmek için bizim ahitsel Metinlerimizden yardım alıyorlar" demeye dansöz gibi nasıl nasıl kıvırmalara başladı.
Ehli Kitap için sözün bittiği yerdeyiz

Şimdi Sizin 2. kez zavallıları kandırdığınız sözlerinize geliyorum

Iyi ya iste Harun'u helak etmemis, Musa yakardigi icin affetmis, aksine sonra onu, Musa'ya peygamber kilmis. Cikis 7/7 kendisine gorev vermis. Cikis 4/14

Yani buradan birsey cikmaz dolayisiyla.
Bu kadar Yalan ve sahtekarlığa pes doğrusu. A Neva Efendi! Sen bu sözleri Cahilliğin hangi subesini ikmal ederek söyledin bilmem ki

Çünkü Azıcık Tevrat okuyanlar dahi bilirler ki. "Harun'un" "Peygamberliği" (Çıkış Bap 7/7) ve kendisine "görev verilmesi" (çıkış Bap 4/14). Firavun'un diyarında iken olmuş şeyler olup. O diyardan çıktıktan sonra yani Dökme put yaptıkları tarihte, RAB'bin onun helak etmek istemesinden "Çok daha önce" olmuş şeylerdir

"Helak etmek istemiş ama, Sonra onu peygamber yaptı görevler verdi" diyerek sen kimi kandırmaya çalışıyorsun kuzum milleti yalanlarınla kandıracağını mı sanıyorsun

Hemen Tevrattaki Ahitsel Metinleri Buraya getirelim Yalancılık ve Sahtakarlığını Herkes görsün de UTAN

Çıkış Bab 7/1-2

1-RAB, "Bak, seni firavuna karşı Tanrı gibi yaptım" dedi, "Ağabeyin Harun senin peygamberin olacak.
2- Sana buyurduğum her şeyi ağabeyine anlat. O da firavuna İsrailliler'i ülkesinden salıvermesini söylesin.
Harun Peygamber oldu.

Çikış Bab 4/14
14. RAB Musa'ya öfkelendi ve, "Ağabeyin Levili Harun var ya!" dedi, "Bilirim, o iyi konuşur. Hem şu anda seni karşılamaya geliyor. Seni görünce sevinecek.
RAB Harun'a Musa ile Firavun'a gittiğinde sözcülük görevi veriyor (dine imana davet)

Tesniye Bap 9/11-12:
11- ("Musa Beni İsraile diyor ki "Hatırlayın") Kırk gün, kırk gece sonra RAB bana iki taş levhayı, antlaşma levhalarını verdi.
12- Haydi, buradan hemen in dedi, 'Çünkü Mısır'dan çıkardığın halkın yoldan çıktı. Kendilerine dökme bir put yaptılar.
"Mısırdan çıkardığın halk. kendileri dökme put yaptılar" diyor yani "Harun" "peygamber olduktan" Firavun'un dine imana davet "Görevi" aldıktan ve sonra Mısırdan Halkı çıkardıktan sonra dökme put hadisesi oluyor

Utan Utan NEVA! "Milleti kandırmak için Milletin cahilliğinden istifade ettim" de itiraf et

Devam edelim okumaya
Tesniye Bab 9/15
"Musa hatırlayın diyerek devam ediyor
15-"Dönüp dağdan aşağıya indim. Dağ alev alev yanıyordu. Antlaşmanın iki levhası iki elimdeydi.
16-Kendinize buzağıya benzer bir dökme put yapmıştınız.
17-Bu yüzden iki levhayı fırlatıp attım, gözünüzün önünde parçaladım.
19-RAB'bin kızgın öfkesi karşısında korktum. Öfkesi sizi yok edecek kadar alevlenmişti. Ama RAB yakarışımı yine duydu.
20-RAB Harun'a da onu yok edecek kadar öfkelenmişti. O sırada Harun için de yakardım.

Şimdi Neva Elini başına koy ve Ben: "Aşağıdaki bu sözleri Nasıl söyledim" diye yerin dibine gir

"Iyi ya iste Harun'u helak etmemis, Musa yakardigi icin affetmis, aksine sonra onu, Musa'ya peygamber kilmis. Cikis 7/7 kendisine gorev vermis. Cikis 4/14
Yani buradan birsey cikmaz dolayisiyla."

Önerilen Siteler