Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-12-2018, 17:15
Leonardo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Leonardo Leonardo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
PKK, Deaş gibi örgütlerin arkasında bir oynatıcı yok diyorsunuz, bana pek mantıklı gelmiyor.
Diğer forumda da 150 kere anlattım. PKK'nın iyi/kötü bir ideolojisi var. DAEŞ'in ideolojisi var denemez. DAEŞ her şeyi, her zaman, herkese yapabilir.

Aynı şey değil.
Alt 22-12-2018, 17:20
Üyeliğini Sonlandırmış

NikolaTeslis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
direk kurana göre yargılansalar olmaz mı? sıcakta kuma yatırsınlar öyle yavaş yavaş ölsünler.
Ahlaksızdan pek ümidim yok. O bana Ateist Forumdaki arkadaşları çok fazla hatırlatıyor. Da sana anlatabilirim.

Doktrinsel bir biçimde kimseyi yargılayamazsın. Bir yerde akıl yerine doktrin öne çıkmışsa (bu faşizmde de böyledir) Bunun anlamı karar alan kişi istediği her şeyi yapıp bunu doktrine dayandırabilir. Anlatabiliyor muyum?

Mesela bana göre vahşilik olan şeye "Din adına yaptım" diyebilir. Ama o "din adına yaptım" dedi diye din adına yapmış olmaz.

Mesela AKP / MHP. FAkir insanları kafalamayı başarmış, boş kafalı hareketlerdir. Bunlardan medet umanlar da cahildir. Çünkü akla dayalı değil.
Alt 22-12-2018, 17:29
Üyeliğini Sonlandırmış

Türkü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu teröristlerin yaptığı vahşetin islamın kesin olan kendi iç kuralları ile alakası yok.

Bu durum islamın kendi içindeki bir fikrin mensuplarının yorumuna bakıp kendi kafasına göre kendi hukukunu işletmesidir.

Bilerek arap diyorum çünkü bu vahşi fikir araplarda ( selefi ) bir yöntem. Diğer milletlerde bu kadar vahşilik bireysel olarak yoktur.

Şu iki kızın bu şekilde katledilmesine dair islamın ana kaynağı kur-an içinden meşru göstetecek bir tek ayet yoktur. Ancak cezaya dair bir ayete bakıp o ayeti kendi yapısının içindeki töreye göre yorumlayıp bu vahşeti işliyorlar. Bu sadece araplarda var. Araplarda bireysel olarakta yönetim olarakta uygulanıyor.

Bu vahşete kaynak islamın kuranı gibi görünsede kesinlikle kuranda bu vahşet için meşru bir tek yazı yok . Direk yorumlarına bakmak lazım.

Bu kızlar
Başları açık diyemi
Onların bölgesinde olduğu içinmi
Onlara tehdit oluşturduğu içinmi

Neye göre katlettiler . Tabiki arap kültürünün içine işlemiş o vahşi terbiye edilemeyen , hayvansı , iğrenç kültürleri sebebi ile.

Araplar o pis kültürlerini dinlerini bir kenara koyup dünya ya empoze ettikleri kültürel arap emperyalizmini incelersek, türklere kürtlere ve diğer halklara TARİKAT maskesi ile sokmuşlar. Dikkat edince tarikatlar Türkiyede bu tip vahşeti dillendirebilmelerine rağmen eyleme dökemiyorlar fakat her tarikat ininde bunu sürekli pompalıyorlar. Onlar gibi giyinmekten tutunda onlar gibi yaşamak gibi her uygulamayı islam dini gibi gösteriyorlar. Bunun arap milliyetçilği ve kültürü olduğunu islam sosu ile bir grup insana yediriyorlar.

Toplumun tamamı bu insanlara tevessül etmiyor. Öyle ki ; islam olduğunu söyleyen başını örten bir kadın ile diğeri arasındaki farkları hemen fark edebiliyorsunuz.

Benim bir çok arkadaşım ve görüştüğüm insan var . İki baş örtülü insan arasında ki farkı bazen şaka bazen ciddi bir şekilde yüzlerine ifade ediyorum. Başı kapalı gerçekten çok iyi insanlar var. Azımsanmayacak kadarda çoklar ve gayette evrensel tüm değerleri içselleştirmişler. İslamıda gayet güzel bir şekilde yaşıyorlar. Gel görki çok az miktarda da olsa başı kapalı ama çok mındar kötü kadınlar var . İşte bu durumu şöyle değerlendiriyorum

İyi olan müslüman kadına SİZ MUSLUMANSANIZ bu kadın ne ? Diye soruyorum.

Ya peki o kadın muslümansa siz nesiniz diyorum.

Bu durum erkek muslumanlar içinde böyle.

Aynı durumlar başı açık kadınlar erkekler arasında , dine inanan inanmayan kim varsa tamamında geçerli bir hal.

Tek sevindiğim nokta inanan inanmayan iyi uyumlu düzgün insanlar ezici bir şekilde çoğunlukta. Bu sebepten toplumsal katliamlar çok az , bireysel olanlar ise fazla gibi görünsede inanan inanmayan tüm kesimler onları hemen dışlıyor.

Ama bu demek değilki bunlar bu iğrençliklerini diğerlerine yaymayacak. İşte burada dikkat etmek gerekir. Tarikat ve buna benzer tam tersi tüm şiddet üreten yuvaları yıkmak gerekir. ATATURK de bunu yapmıştı. Yapdı ama pis ot işte tekrar türüyor.

Bu türemeye arap milliyetcisi araplar paralar fonlar ayırarak gizliden gizliye bunu her coğrafyaya pompalıyor. Bunu her yerde görebiliyoruz.

Bu kızları katleden pisliklere öyle TERÖR değil terörist değil diye ince yollu güzellemelerle bakan insanlarda büyük tehlike çünkü bunlar potansiyel vahşiler. Her an fırsatı bulunca araptan çok arapcı olup saldırabilirler. Ben onlara hasta mikrop virüs diyorum. Bunlar vucut zayıflayınca hemen ortaya çıkarlar.

Bu forumda da var bir kaçtane. Kendilerini normal gibi gösterip bu tip olaylar konuşulup fikirsel olarak eleştirildiği anda fark edilir bir şekilde savunma moduna geçiyorlar. Çok tehlikeli mahluk bunlar.

Arap emperyalizmi ve milliyetciliğinden TÜM TANRILAR !! insanlığı korusun.

Piyasada bu kadar tanrı varken elbet birisi korur. Biz yinede aklı başındaki İKİ AYAKLI tanrıların uyarılarını dikkate alalım. Araplar yayılmacı bir virüstür.

- Alakası yok. Faşizmin din ile alakası yok. Ama Siyasal İslamın veya İslami terörün benzediği tek şey faşizmdir.

Felsefi olarak açıklıyorum: Ortada bir doktrin vardır. Bu doktrinin adı Kilise, veya Allah, veya Devlet / Alman ırkının iyiliği filandır.

1) Bu doktrin sarsılmaz bir gerçektir.
2) Herkes bu dokrine inanmak zorundadır. İnanmayanlar Kafir / Yahudidir
3) Bu doktrin çok kutsaldır. Bunun için aciz insanları öldürülebilir, kadınlar filan çeşitli sebeplerle cezalandırılabilir.
4) Bu yapılanlara isyan edilemez, isyan eden kişi cezalandırılmalı çünkü Allaha / doktrine karşı geliyordur.

5) - En önemlisi - Doktrinin dayalı olduğu metinleri en iyi anlayan birileri vardır. Mollalar en iyi anlayanlardır. Veya Parti başkanı en iyi anlayandır. Onlar hata yapamazlar. Milletin kafasını kesebilir. Kesiyorsa ayeti vardır. kesmiyorsa ona da ayet vardır. Ortada durursa, yine ayet vardır.

Ama ayet ona çalışmaktadır. Sen Molla / Nazi Parti üyesi / SS değilsen, onun iki dudağının arasındaki lafa bakar. Yaşıyorsan ayet ile alakalıdır. Ölüyorsan, yine bir sebebi vardır...

Bunları anlamıyorsanız, tehlikeli biraz.

/ Seri halde yazdık biraz, kimseyi atlamayalım istedim.
Alt 22-12-2018, 17:33
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Leonardo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Diğer forumda da 150 kere anlattım. PKK'nın iyi/kötü bir ideolojisi var. DAEŞ'in ideolojisi var denemez. DAEŞ her şeyi, her zaman, herkese yapabilir.

Aynı şey değil.
Diğer forumla ilişkim alakam yok. PKK'nın ve Deaş'ın ideolojileri taktikseldir. Bir bahanedir, hedef değildir. İkisi de aynı mihraktan beslenen sistemin ürettiği katil sürülerinden ibarettir. Biri Müslüman olduğu için diğeri Kürt yada Marksist olduğu için insan öldürmezler. Kendilerine biçilenin dışına da çıkamazlar. İkisi de sahiplerine boru öttüremez, bir Amerikan üssüne torpil atamazlar. Benim değindiğim nokta ile yukarıda ki Ahlaksız'ın ya da ayrımcı güdüleriyle yazı yazanların değindiği nokta aynı değil. Ne biri Kürtlüğünden ne de diğeri dininden ötürü katliam yapıyorlar. Bunlara bakıp Kürtlere ırkçılık, Müslümanlara din ırkçılığı ile yaklaşmak saçmalıktan ötedir.

- Dediğim gibi, Afganistan hani tehlikeli dersin. Da birçok Müslüman ülkeye gidilip gayet de güzel tatil yapılabiliyor. Bir toplumda nüfusun %99,9'u turistleri seviyor. Gezerken yardımcı filan oluyor. %0,01'i "ben bunları sevmiyorum" filan diyor. Belki bunun içindekileri %1'i öldürmeye varan eylemlere girişiyor. Öyleyse Bu%0.00001'i bulup çıkartıp, yargılayacaksın. Benim dediğim o.
Böyle bir şey mümkün değil. Suç oluşmamışsa cezada verilemez. Ancak yargısız infaz ya da ön yargı ile insanları cezalandırmak gerekir ki, bu da suç oranını arttırır. İnsanlık olduğu sürece dini dili ırkı hatta sosyal statüsü fark etmeden cinayetler devam edecektir.

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 22-12-2018, 18:48
Üyeliğini Sonlandırmış

Hayır ben PKK'lı insan tanıdım. Bunu yok sayamayız. Olur veya olmaz, onu tartışmıyoruz. Ama Kürdistan kurmak / bağımsızlık istiyorlar. Tıpkı IRA veya ETA vs gibi. Veya Basklar / katalonya / Korsika'nın bağımsızlığını isteyenler vs. gibi.

Olur mu olmaz mı, onu tartışmıyorum. Ama istedikleri bir şey var.

Bin Ladin'in istediği bir şey var mı?

Mesela "Daeş'e şunu verelim. o zaman onu bunu kesmezler" dediğiniz bir şey var mı? - Yok

Bizi kesecekler çünkü bir kafiriz (ne demekse).

yani arada dağlar kadar fark var.
Alt 22-12-2018, 19:02
Üye

Hayır ben PKK'lı insan tanıdım. Bunu yok sayamayız. Olur veya olmaz, onu tartışmıyoruz. Ama Kürdistan kurmak / bağımsızlık istiyorlar. Tıpkı IRA veya ETA vs gibi. Veya Basklar / katalonya / Korsika'nın bağımsızlığını isteyenler vs. gibi.

Olur mu olmaz mı, onu tartışmıyorum. Ama istedikleri bir şey var.

Bin Ladin'in istediği bir şey var mı?

Mesela "Daeş'e şunu verelim. o zaman onu bunu kesmezler" dediğiniz bir şey var mı? - Yok

Bizi kesecekler çünkü bir kafiriz (ne demekse).

yani arada dağlar kadar fark var.
Deaş örgütü de bir şey istiyor, adı üstünde. Açılımına bakalım, "Irak Şam İslam Devleti"
Ladin ne istiyordu? Oda bir başka oyuncak. Afganistan'ı komunizmden korumak istiyordu, gerçek hedef Afganistan'ı emperyalizme teslim etmekti. Sonunda işi bitti rafa kaldırıldı ve Amerikan ordusu istediği bölgeye yerleşti.
Deaş herkesi keser ama Amerika'lı subayı kesemez, amaçlarından bir tanesi de bölgede ki demografik yapıyı bozmaktır. Elinden geldiğince herkesi bölgeden kaçırmak. Aralarında fark yok, insan katlediyorlar ve ipler kendilerinde değil. Biri Marksist Leninist bir örgüt diğeri sözde İslamcı örgüt ama her nedense 1 ABD askeri daha öldüremediler.

Arthur Schopenhauer
-
Tecrübe
Alt 22-12-2018, 19:30
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bir kaç kanaldan bakamadın şu olaya. Danimarka istihbaratı ve Fas polisi Deaş'a işaret ediyor. Ortada örgüt varsa genellikle emperyalist oyuncağıdır. Deaş söz konusuysa bir amaca yönelik cinayetler olacaktır demektir. Bunların işi sadece bu.
Mehmet Ali Ağca Abdi İpekçi'yi öldürdü, sonra da gidip Papa'yı vurdu. Kim bu Ağca, bak Müslüman ve Türk değil mi? "Ağca Müslüman zaten ayet okuyup yapmıştır" dediklerinde çok saçma görünüyor bana. Patronu kim bana bunu söyleyin, beni tetikçi ilgilendirmiyor.
Hrant Dink'i öldüren çocukta Müslüman ve Türk değil mi? Tetikçiyi es geç işin gerçek sahibine bak. Bu çocuk hayatında ayet okumamıştır.
Ben zanlıların Müslüman ya da panteist olduğunu yazmıyorum, olaya bu açıdan yanaşmadım.
Turdur;papağan gibi aynı şeyleri defalarca yazdırdınız bana..

Bırakın şu deaşı/ışidi/emperyalizmi..Konunun siyasi yanını bir kenara bırakın..
Kafir öldürmeyi hak sayan bir müslüman güruh var mı,yok mu?Var..Türkiye'de bile radikal İslamcı %5 civarında bir grup Müslüman var..
Böyle Müslümanları birilerinin kullanmış olmasını boşverin..Boşverin şu konuyu..Siyaseti karıştırmayın konuya..Siyaset karışınca,konu muğlaklaşıyor çünkü..

Birileri azmettirmiş,asıl önemli olan bu filan..Hayır,değil..Asıl suç işleyen katildir..Siz katilden çok,azmettiricinin tartışılmasını istiyorsunuz..Yahu,sokayım azmettiriciye..Elinde bıçak/silah olan kim?Müslüman değil mi?

Deaşın amacı varmış,Cıa BOP için çalışıyormuş falan filan..
Karşımızda insan öldürmek için bekleyen Müslümanlar var..Konu bu kadar yalın..Bu radikal Müslümanları birilerinin kullanması tabi ki olacak,yalnız bunu işaret edip,bu Müslümanların tamamen dini nedenlerden dolayı hareket ettikleri gerçeğinin üstünü örtemezsiniz..

Türkü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu iki kızın bu şekilde katledilmesine dair islamın ana kaynağı kur-an içinden meşru göstetecek bir tek ayet yoktur.
Sevgili Türkü;Nerede yaşıyorsunuz acaba?Uzay istasyonunda mı?
Alt 22-12-2018, 19:45
Üye

Ahlaksız; İlk defa bir konu da boş yaptığınızı gördüm.

Arthur Schopenhauer
-
Tecrübe
Alt 22-12-2018, 20:05
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ahlaksız; İlk defa bir konu da boş yaptığınızı gördüm.
Sürekli tekbir getirerek kafa kesiyorlar,sürekli kendilerini patlatıyorlar,şu an bile haberlere baksanız,mutlaka bir şeyler bulursunuz ama siz ısrarla bu Müslümanların CİHAT anlayışlarını örtbas etmek için,konuyu politize ediyorsunuz..

Cihat nedir,ümmet nedir,islam devleti nedir,vb
Ne bunlar?Hepsini mi CIA tasarlıyor?Hepsinin mi arkasında Trump var?

3-4 tane Müslüman bir araya gelip,cihat edemez mi?İlla bunların arkasında emperyalizmi mi aramak lazım?
Film tavsiyesi;
https://www.sinemalar.com/film/83349/dort-aslan
Alt 22-12-2018, 20:33
Üyeliğini Sonlandırmış

Deaş örgütü de bir şey istiyor, adı üstünde. Açılımına bakalım, "Irak Şam İslam Devleti"
Ladin ne istiyordu? Oda bir başka oyuncak. Afganistan'ı komunizmden korumak istiyordu, gerçek hedef Afganistan'ı emperyalizme teslim etmekti. Sonunda işi bitti rafa kaldırıldı ve Amerikan ordusu istediği bölgeye yerleşti.
Deaş herkesi keser ama Amerika'lı subayı kesemez, amaçlarından bir tanesi de bölgede ki demografik yapıyı bozmaktır. Elinden geldiğince herkesi bölgeden kaçırmak. Aralarında fark yok, insan katlediyorlar ve ipler kendilerinde değil. Biri Marksist Leninist bir örgüt diğeri sözde İslamcı örgüt ama her nedense 1 ABD askeri daha öldüremediler.
- Evet ama istekleri bitmiyor.
El-Kaide'nin istekleri sırayla gidiyor.
1) ABD'yi yıkmak
2) İsrail'İ yıkmak
3) İslam devleti olmak
4) Bu İslam devletinin tüm dünyayı ele geçirmesi.
Sonra
1) Önce örtecekler
2) suratını da örtecekler
3) Kapkara giyinecek + siyah güneş gözlüğü takacak
4) Sokağa da çıkamaz
5) Eğitim de alamaz. evde duraça / çocuk yapacak o kadar.

Bunun paraleli Nazilerdir:

1) Yahudileri temizledik
2) Zencileri de temizledik
3) Fransızları da temizledik
4) Herkesi temzledik
5) Herkezi temizledikten sonra 1000 yıl mutlu mesut yaşadık.

Yani bitmiyor. verdikçe istiyor. Doktrin öyle bir doktrin.

Türkiye'de de "Tayyibe oy verdin kurtuldun" yok. Müziğin yasaklandığı gün gelecek. Aşama aşama ve her seferinde daha çok istiyor. bitmiyor.

PKK ne istiyor?

Devlet + bayrak + komünizm. Var mı başka istediği?

- Büyük hayranıyım demedim.

Ama bi daha sorayım. önce tecavüz etmişler. Hani Müslümanlar alınmasın da. Irza geçmeden önce tekrarladığı bir söz var mı? Yanlış anlaşılmasın. sevap filan mı işledi? nasıl oluyor açıklar mısınız?

Önerilen Siteler