Otoriter Kemalist´isimli üyeden Alıntı
Sen de kına yakmışsındır bitince. AKP'ye baştan sona kadar muhalif olanlar sadece beğenmediğin Kemalistlerden ibaret. .. . Senin gibiler Kemalizm'i bitirmek için AKP'ye destek verdi zamanında Komünizm gibi ilkel bir dine inanıp Kemalistleri ateist olmamakla suçlamak da garip olmuş. Kemalizm komünizm gibi bir dogma değildir, bilakis dogmalara karşı olmaktır Kemalizm. Milliyetçilik zaten hastalık aynen aynen
|
Noldu kuru gürültü slogandan ibaret kemalist sesin soluğun kesildi !
Dur biraz daha keseyim o sesini.
Renklendirdigim yerdeki çamurunu tekrar oku.
Oku ki sana o cümleyi neden sabancı koç ve bilumum kemalist düzenin kapitalist sömürücülerine diyemedigini sana hatırlatayım.
Bak o ismini yazdıklarım 12 eylül öncesinde ve sonrasında kemalist devletin sermayedarları degilmiydi. Peki kenan evren bunlarla birlikte kemalist degilmiydi?
Bak bu ismini saydıklarıma ve onların başka versiyonlarının( tusiad musiad cusiad dusiad....) tekerine çomak sokmassan sorun yok. Yani bunlar çıkarına bakar.
Bunlar komunistleri kenan evren jiletle kazırken kemalistiler-atatürkçüydüler.
Şimdi bunlar kemalist mi degil mi?
Kemalizm biterken bunlar hayıflanıp karşı durmazken sen neden kendine görev çıkarıp benim gibiler akp zihniyetine yardım etti de kemalizm çöktü camuru atıyorsun.
No no no no.... akp zihniyetine şu üste ismini yazdıklarım destek verdi ve kemalizm bitti.
Haa.. reis kalkarda bunların tekerine çomak sokarsa reisi de yerler. ( İŞTE BEN O ZAMAN REISCININ ALLAHI OLURUM). Reis böyle bir hata yapar mı ? Asla zannetmem.
Bu patronlar kulubü kazanmak için vardırlar. Onlara kazandırır ve tekerlerine çomak sokmazsan problem olmaz.
Kemalist düzen gitti diye başkalarına camur atma. Git maçan yiyorsa zenginler kulubü beyaz türkler , elit türkler , seçkin türkler artık her ne diyorsan onlara çemkir.
Kemalist düzen onları zengin kıldı varlıklı kıldı onlarda kemalist düzeni hep korumak için ordu beslediler. Şimdi kemalist düzen bitti diye sen ağlıyorsun bırak onlar aglasın diyecegimde. Onlar hayatından memnun be bilader. Tras yapma buralarda.