elturhani´isimli üyeden Alıntı
Kardeş evet kuran Allahın insanlığa hidayet rehberi olarak gönderdiği son kitaptır. İnanıp inanmamak sizin tercihiniz.
|
Benim okumam da var yazmam da, neden inanayım ve bu benim tercihim olsun. Kur'an ne bir rehber, ne de akla ziyan dışında bir içeriği verdiği bir bilgi var. Okudum, gördüm.
İnsan inandıktan sonra bahçesindeki ağacıda rehber edinir, sanar... İnanmıyorum, bu yüzden de okuyabiliyorum. Kur'an 1200 yıl öncelerinin iktidar biçimini yansıtan, daha çok iktidarların, toplum düzeni, yasa düzenleme, ama evvela kendi maddi-manevi çıkarları adına toplumu güdüleme-yönetme-hükmetme, bir nevi gütme yasalarından sadece birisidir. Yasaları da yasa olsa, gam yemem, çünkü
hukuk ve yasa kutsala dayandığında yasa olmaktan çıkar tirana döner, bu yüzden Allah sopası sallanır, bol bol da tehditler, şantajlar, rüşvetler, özüller, cezalar sıralanır, böyle bir hukuk anlayışı hukuk bile değildir, Allah sopasını ele geçirenin tüm diğerlerini kul edip, biat ettirip dilediğince kullanmasıdır...
Seninle(Muhammed)
hicret eden amcanın, halanbın,dayının, teyzelerinin vs kızlarını sana helal kıldık diyen bir kitaptan bahsediyoruz.
Allah
yıldırımlar gönderirde onla dilediğini çarpar diyen bir kitaptan bahsediyoruz. Ey Muhammed
müminleri müjdele, Allah size ganimetler..... diyen bir kitaptan bahsediyoruz,
nedir o ganimet? İnsan, seks kölesi kadınlar, bu insanların malları, köle pazarlarında satılacak çocuklar.....
Daha buraya almaya gerek
görmediğim bir dolu safsata, saçma sapan biatlar isteyen, aşırı üfürk ve tehdit, şantaj dolu bir kitap.
Neyse kitaba inanılmaz, kitabın bir rehber olduğuna da inanılmaz, kitap okunur elturhani...
Ayrıca bizim çevremizden vs çıktığını yazmışsın, kendini kandırmışsın ya da bir ara boşluğa düşmüşsün, bu boşluğunu bizle karıştırmışsın. Biz senden 1 fazla tanrıya inanmıyoruz hepsi bu. Zeus ne ise Allah'ta O, bakmasını bilene. Şimdi sana birisi çıkıp Zeus'a iman et, hidayete er derse ne düşünürsün?!