Singularity,
Singularity´isimli üyeden Alıntı
Soruma yanıt alamadım. Yani uygulaman kısmen yanıt oldu. Fakat hala, masonları kandırabileceğini düşünmüş olmanla şaşırtmaya devam ediyorsun.
Bu adamlar dünyadaki en yaygın örgütlerden biri ve muhtemelen en güçlüsüne üyeler. Yani mantıken senin inciğini cinciğini zaten bilir, yada öğrenir.
En azından bunu düşünmüş olman bile ciddi cesaret gerektirir. Bu cesaretine hayran kaldım ciddiyim bak. Ben düşüncesine bile cesaret edemedim aklıma kötü kötü işkenceler geldi.
|
Fıkra:
|
Temel İstanbul'a gidecekmiş, ailesi ve arkadaşları "aman çok dikkat et, İstanbul dolandırıcı dolu, göz açıp kapayıncaya kadar seni kandırırlar, neyin var neyin yok elinden alırlar" diye defalarca tembihlemişler.
Temel otobüse binmiş, bir gözünü bile kapamadan İstanbul'a gelmiş, garajda şöyle bir etrafına bakmış. Herkes aceleyle oradan oraya koşturuyormuş. Temel yer mi, "nasıl da rol yapıyorlar" demiş. Bakmış bir berber var, girip tıraş olayım demiş, oturmuş koltuğa.
Berber(B): Saç mı sakal mı?
Temel(T) : Saç.
B : Kısa mı olsun, normal mi olsun?
T : Normal olsun.
Berber almış makası, şak şak şak(makası boşta şaklatmış), kırt(saçı kesmiş).
Temel gözlerini dikmiş.
Şak şak şak, kırt.
Temel koltukta dikilmiş.
Şak şak şak, kırt.
Temel elini önlüğün altından çıkarmış.
Şak şak
Temel berberin bileğine yapışmış.
T : Ula benimu dolandiriyusun?
B : Ne diyorsun kardeşim, ne dolandırması?
T : Kırt diye kesiyusun, onu anladık, bu şak şak şak boşa gidiyi, benden onun da parasini aliysun.
|
Ne sen hayatını bu saçma sapan komplolarla harca, ne beni bu hezeyanlarına ortak et.