abim ben busiyasetten hiç annamam..(aAAahhh ceMALım..bide ondanannsadın..üstüne olmecekti *8O wallama..neyseme ..okadancık gussur gadıkızında bilene olur.. :? )
Şindik benim hanı bi bilok vraya orda işte bi haber siresi şeyi var.Oraya bakıyom arda okuyo.Bugun bi yazı Vardın

na baktım.Emin çÖLde şaşan gene saldırmış bi kaç kişiye azının payına vermiş.saolsun.Fakat okuyucu cevaplaarıda epey şenlikli..Okuyun.gülersinis..Emin..olmuş epey şirin..
Okuyucu Yorumları (38) * Tümü
sağ ve sol varmı ki
Türkiye de hiç bir zaman sağ yada sol parti olmamıştır. Tek parti vardır o da rejimin partisidir. AKP burada ezber bozmuş derin devletin çizgisi dışına çıkmıştır.AKP bugün o nedenle zor durumdadır.Bu zaten AKP nin kuruluşunda sağdan ve soldan işinde uzman deneyimine sahip insanlarla çalışmasından ve bünyesine katmasından belli idi.Bu gün yaptığıda kuruluşunda yaptığının aynıdır.
30.05.2007 17:50-mustafa genç
ilkeli adama bak
Daha bir kaç ay önce piyasaya çıkarttığı kitapta AKP yi ilkesiz olmakla suçlayan ertuğrul günay hangi yüzle çıkacak insanların içine merak ediyorum. Acaba akp yi ilkeli bir parti yapmayımı düşünüyor.Akp fakire fukaraya ne verdiki bundan sonra ne verecek.Büyük sermeyanin uşaklığını yapan ülkenin kaynaklarını yabancılara peşkeş çeken zihniyetten ne beklenebilirki. Oda kendini peşkeş çektiriyor aynılar aynı yrda buluşur
30.05.2007 17:07-KERİM DOĞRU
peki emin efendi
peki emin çölleşen efendi hiç bir zaman insanlıktan nasip almadığın belli peki aynı yazıyı neden iyi b
ir siyasi fahişeliğe soyunan yaşar okuyan ve ilhan kesici için yazmadın aynı yazıyı bu gün chp ile aynı söylemde olan mhp içinde yazsana tabi neden çünkü onlar senin gibi soysuzlarla birlikte hareket ediyorlar diye değilmi. bir yerde kudurmuş köpekler nasıl öldürülür biliyormusun bir yere bağlarlar tüfeklerle kurşun üstüne kurşun atarlar bazan kafalarına torba geçirdikleride olur senin sonun öyl
30.05.2007 16:22-bozoklu
iyi dönek,kötü dönek??? devam
yanında,yenileşmenin,özgürlüklerin,işçi ve emekçilerin,köylünün,hak ve hukukun karşısında.İnaçlara düşman,insanlara ve insanlığa düşman.Burada yazarın kötü diye suçlayıp alay ettiği aslında iyi.sadakat gösterilmesini istediği ise kötü.Cankurban sayın Ertuğrul Günay ve onun gibi döneklere...Allah sapkınlıktaki sadıklara ise akıl fikir versin.At gözlüklerini çıkarmayı nasip etsin.
30.05.2007 15:47-KADİR TALYURT
kim denek kim dönek???
Sayın çölaşanı eciğiyle,çocuğuyla,fikriyle ameliyle biliriz.ne mal olduğunuda halk bilir.Dönmek.dönmek bir yoldan dönmektir.hareket halindeki bir guruptan ayrılmaktır.yani bozuk yolda giden guruptan ayrılmak iyi döneklik,Doğruyoldan ayrılıp bozuk yola gitmek kötü dönekliktir.Sol partiler dünyada ;halkın yanında,emekçinin yanında,hak ve hukukun özgürlüklerin yenileşmenin,demokrasinin yaninda olmaktır.Sol partiler bu gün nerede? halka millete düşman,demokrasinin karşısında satikonin,darbecilerin,
30.05.2007 15:42-KADİR TALYURT
o da bir solucan
EMİN OLMAYAN EMİNİ HEP OKUMUŞUM DUR. AMA ONA HARCANAN MESAİME ÜZÜLÜRÜM. İ.MELİH'İN KARŞISINDA HALİ NEYDİ ÖYLE.KENDİSİDE TAM SOLUCAN. SOLUN PARALI SİLAHŞÖRÜ DEĞİLMİ Kİ. HANİ O REZİL OLDUĞU GECE BIRAKIYOR DU HARAMZEDE İŞİNİ.ALIŞMIŞ O.Ç... Bİ KERE.ALIŞMI KUDURMUŞTAN BETERMİŞ.
30.05.2007 15:35-M.ONTÜRK
emin bey
sermayesi çamur serveti küfür emin artık ajanlık yapmayı bırak bu işten epey ekmek yedin neyse işim çıktı sonra gine yazarım.
30.05.2007 15:28-p.emin cöl
yor
gerçeekten vatana çalışan kim olursa olsun,helal olsun...
30.05.2007 15:19-hasan çapkın
EMİN BİRAZ DA CHP'Yİ SORGULASANA
HERKES EMİNİ BİLİR DE, YİNE BEN SÖYLEMEK İSTEDİM EMİN, NEDEN GÜNAY IN CHP DEĞİL DE AKP Yİ TERCİH ETTİĞİNİ SORGULAMIYOR. GÜNAY 12 YILDIR SİYASETTEN UZAK BU SÜRE İÇİNDE CHP İÇİNE NEDEN GİRMEDİ. NEDENİ BASİT BAYKAL IN ADAMI OLMADI DA ONDAN. ÖZTÜRK, LİVANELİ, KESKİN, DERVİŞ VE DAHA BİR ÇOK İSİM NEDEN CHP DEN UZAKLAŞTI. BUNLARIN HEPSİ Mİ SORUNLUYDU HEPSİ Mİ AHLAKSIZDI HEPSİ Mİ OMURGASIZ HEPSİ Mİ DÖNMEYDİ.
EMİN EMİN ÖNYARGILARINI BIRAK DA BİRAZ BEYNİNİ ÇALIŞTIR. SAYGILAR
30.05.2007 14:30-HASAN BİLEK
son cırpınışlar
ÇÖLAJANININ SON CIRPINIŞLARI LAVRENSENİN KARTEL VERSİYONU OMURGASIZLIK SANA TEVDİ EDİLMİŞ BU MİLLETİN DEĞERLERİNE VURDUKCA VURACAKSIN SONRA OMURGASIZ CAMURU ATACAKSIN YEMEZLER SEN CAMUR ATTIKÇA İNSANLARIN DEĞERİNİ ARTTIRIYORSUN EĞER GÜNAYI ÖVSEYDİN ZATEN ŞÜPHELENİRDİM BU TRANSFERDEN APTÜLHAMİTE BİR SORU GELDİĞİNDE GİDİN ERMENİ BÜYÜKELÇİSİNE SORUN O NE DERSE TERSİNİ YAPIN DERMİŞ ANLADIMKİ AK PARTİ DOĞRU YOLDA
ALLAHIN İZNİYLEDE SİLECEK SENİN GİBİ KÖKSÜZLERİ...
30.05.2007 13:37-
HASAN BASAN(bastır Hasanım azkaldı .kolu atacan..)
abim yannıs çok vermecem bu kopya postaları..Yoksam bis okuyucu bulamayıs..Bunnar bizden gırgıl abimm.helal olsun vatandaşa valla..salla aslanımsalla.. :wink:
lmc.