sevgili preach *hoşgeldin... biraz daha kendini tanıtacak bilgiler verseydin daha iyi olurdu, diye düşünüyorum.
ama yinede kalıcı olman dileğiyle tekrar hoş geldin....
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
hoşgelmişin ne tür müzik dinlersin?
-sen bilirsin- albümümü daha önce hiç dinledinmi?
hakkıbulutfancluba üyemisin? *(cultureclubla karıştırma sakın )
Ziganadan toroslara
Feryadım Yağsın daglara
Boyun Eğmiş Kararlara
Ellerin olmuş
Hasretin var bölük bölük
Tütmüyor ocagım sönük
Tüm ruhum kıpleye dönük
İntizarım var
Merhaba dün çıkmak zorunda kaldığım için kendim hakkında fazla bilgi veremedim.Vaaz vermeye değil de dinlemeye geldim diyebilirim.Saptırılmamış islam inancı taşıyorum.Herkesin bir şekilde tanrıya ,aslında -gerçeğe -ulaşma çabası içerisinde olduğunu ve bunun doğrusunun toplumsal olarak ne olacağının her zaman kuşku götürür olduğunu da düşünmüyor değilim.Hiç bir teoriye ve fiziksel yasaların kanıtlanamamış olanlarına inanmıyorum,hatta kanıtlanmışlarına bile.Bunu yaparken de,evrenin sırlarla dolu olduğuna,bu sırların yakın bir gelecekte de kolayca çözülemeyeceğine ikna olmuş durumdayım.
* *Kısaca felsefe her zaman var olmaya devam edecek,buraya geliş sebebim akla en uygun felsefeyi yapan arkadaşlardan katkılanmak olcak.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.