07-12-2006, 03:34
|
 |
Üye
|
|
Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|
|
Re: Hz Muhammedin Üstün Şahsiyeti
Sevgili hiramusta
Sevgili Walla kardeşim,seni üzmek istemek aklıma gelecek enson şey olur.Lakin düşüncelerini ortaya koyuş tarzın ki özellikle sloganvari ifadeler ve bu ifadelerdeki keskinlik,beni böyle davranmaya zorladı açıkçası
dediniz.
Aha bu dediklerin Sloganvari.
Mantıklı yanıtlar istiyorum. Muhammedin Ruh hastası bir piskopat olmadığını kanıtla o zaman.
Muhammedin yaptığı iyiliklerden bahset, örnekler ver. Nerde?
Demogoji yapma, kanıt ver kanıt. Göster peygamberinin nurlu yüzünü...
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|

31-05-2007, 18:41
|
 |
Üye
|
|
Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|
|
Siteye yeni takılan mümin arkadaşların dikkatini peygamberin üstün şahsiyeti ile çekmek istedim.
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|

23-01-2008, 23:26
|
 |
Üye
|
|
|
|
Hz *Mumammed *kişilik *bozukluğu *olan *bir *psikiatrik *hastadır.
1- *Narsist *kişiliğe *sahip
2-Histrionik *kişiliğe *sahip
3- *Şizotipal *kişiliğe *sahip
bu *her *kişilik *bozukluğu *aynı *anda *bir *kişide *görülebilir.
Aşağıdaki *linkleri *ziyaret *ederseniz *Muhammedi *ne *kadar *doğru *tasvir *ettiğini *göreceksiniz.
*
Narsist *Kişilik
*
histriyonik *kişilik
*
şizotipal *kişilik
*
Sevgili *müslüman *arkadaşlar, *lütfen *linklerdeki *yazıları *tamamen *okumadan *yorum *yapmayın *yada *soru *sormayın.
--------------------------------------------------------------------------------
İnancımı *Yitirdim, *Hükümsüzdür... *Где *бог.
|

24-01-2008, 00:30
|
|
Üye
|
|
|
|
Sevgili Walla, birde güya, Allah in söylemis oldugu bir söz vardir.Muhammed e hitaben "Sen olmasaydin,sen olmasaydin ben bu alemleri yaratmazdim"demis.Yani sonsuzluk ,trilyonlarca ve trilyonlarca yildizlar,gavurlar ,müslümanlar,kafirler,seytanlar,******lar,huriler, aklimiza ne geliyorsa Muhammed in yüzü gözü hürmetine yaratilmis.Tanri bir adam yaratiyor ve Tanriligini unutup neredeyse ona tapiyor.
Herhalde bu psikolojik durumlar da senin gruplardan birine uyuyordur.
|

24-01-2008, 00:30
|
|
Üye
|
|
|
|
benim peygamberim bir numaradır...
o ne yuce peygamberdir ki....ona salavatlar selamlar binlerce olsun...
Onları bırak yesinler, içsinler, zevk alsınlar; arzu onları oyalasın ilerde bileceklerdir.(hicr-3)
|

24-01-2008, 00:34
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
peygamberlerin numaralı oldugunu da ilk defa duydum. Ne demişler ögrenmenin yaşı yokmuş. Yüznumaralı peygamber kim acaba.
* * saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Nazım Hikmet
www.dilaverkom.blogcu.com
|

24-01-2008, 01:39
|
|
Üye
|
|
|
|
Ahzab *56: *"Şüphesiz *allah *ve *melekleri *Peygamber'e *salât *ediyorlar. *Ey *iman *edenler! *Siz *de *ona *salât *edin, *selam *edin"
Allah bile muhammed icin namaz kiliyorsa valla helal olsun Muhammed e.Ve ona kayitsiz sartsiz inananlara.Simdi Muhammed gelse ve ben yalan söyledim,peygamber falan degilim dese Müslümanlar yine inanir.cünkü hayati doyamadan yasayan insanlar bir seylere inanmak zorunda.Din hayat karsitidir.Hayatin oldugu yerde din olmaz.Dinin oldugu yerde de hayat olmaz.Nerede aci ve yoksulluk var din orada.
|

24-01-2008, 01:45
|
|
Üye
|
|
|
|
ziggurata bak..salatı namaz yaptı...
pöfffff.......................
saygılarımı sunuyorum ziggurat...
Onları bırak yesinler, içsinler, zevk alsınlar; arzu onları oyalasın ilerde bileceklerdir.(hicr-3)
|

24-01-2008, 01:46
|
|
Üye
|
|
|
|
Ahzab *56: *"Şüphesiz *allah *ve *melekleri *Peygamber'e *salât *ediyorlar. *Ey *iman *edenler! *Siz *de *ona *salât *edin, *selam *edin"
Ben bunu; peygamberi Allah bile yüceltiyor, siz ne duruyorsunuz, yüceltin diye anlıyorum.
|

24-01-2008, 01:48
|
|
Üye
|
|
|
|
peker alnından opüyorum benim inancımdan olmasada...anladın ya beni...
işte yigidi öldür hakkını ver budur...
|