BASKALTURK´isimli üyeden Alıntı
Lamevcud sanirim muslumansiniz ki bizim icin uzuldugunuzu soyluyorsunuz.Ne yazik ki inandiginiz dininiz bizim icin uzulmenizi degil kafamizi kesmenizi soyluyor.ISTE BU YUZDEN ASIL BEN SIZIN ICIN UZULUYORUM. esen kaliniz
|
bırak Allah aşkına sayın Türk..
kım sızın kafanızı koparmak ıstıyor.. dınımıze bu kadar ıftıra atmayın..duymuşsun sağdan soldan ya da bır kaç ayeti kendınce ıstdığın gıbı yorumlamışsın bu da senı dınımıze ıftıra atmana yetmış..
ya hu ben ne kadardır bu sıtedeyım bılmıyorum.. bu dın karşıtı arkadaşlar dınlerı yok etmek ıcın dınler hiç iii guzel şey yapmamış gıbı tavır alıyorlar..
hiç guzel bir şey dıyen duymadım gormedım...sızın bole dusunmenız aslında ateıst olacak bı ınsanı tekrar musluman yapar..
adam bakcak oğrendiği din ne guzel şeyler soluyo sonra gelcek bakcak buraya Allah Allah hıç ii bir şey yok! ..sonra da der: bu adamlar tarafsız değil kendı çıkarları için yazıyolar..ezberden konuşuyorlar..(anlatabıldım dımı)
o kadar basıtleştırmıssınz kı artık dınımıze laf atmayı her sözunuz önyargı kokuyor..
ya hu adam kelıme i şehadette mantıksal problem dıyor.diğeri neden bızı tanrı donsuz yaratmış dıyor dığerı neden armut piş ağzıma düş olmuyor dıyor..diğeri..diğeri..diğeri..
yapmayın bızım dınımız bu kadar basıt değil..!pekı ınanan ınsanlar neden ınanıyor..bu kadar komık şeyler! varken neden ınananların çoğu dınden çıkmıyor..
tartıştığınız fenerbahçe galatasaray maçı değil..adam yazmışkı o kadar basıt (aslında kendı basıtlıği)bız ınananları guya aptal yerıne koyacak..yazık!
sayın Türk başkanTürk baykalTürk Ötüken ormanlarının tanrısı da tek tanrıydı şeytanı vardı..meleklerı vardı oldukten sonra dırılmesı vardı..şimdi sizin tanrınıza iftıra atılmasını ıstermıydın..
oldukten sonra dırılmeyle ılgılı ''avuntu'' dıyenlere üzülmezmiydin..
saygılar..