Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-05-2009, 21:30
Serhan Serhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Lightbulb Genç Yaşında Aydınlığı Arayan Adam Yardım Bekliyor

Merhaba saygıdeğer insanlar.Ben Serhan.13 yaşında orta sonda okuyan ve bu sene okulu bitirecek bir insanım.Yaşım sizin için garip gelebilir.Ama hep bu konulara meraklı olmuşumdur.Milliyetçi bir insanım dolayısıyla tarihe çok merakım vardır.(Her Milliyetçi geçinen insan tarih araştırır demiyorum.)Tarih araştırırken sümer tarihine baktığımda kutsal kitap denilen şeylerdekilerin çoğunun alıntı olduğunu ve çelişkileri gördüm.İlhan arsel ve Turan Dursun'u inceledim.İncil ve Tevrattaki saçmalıkları.Tevrattaki dünyayı 6 günde yaratıp 7.gün dinlenmesi(ol dediği zaman olan bir tanrıdan söz ediyoruz.)ve incildeki isanın ben dünyaya barış getirmek için değil savaş için geldim demesi baş saçmalık.Kurandada hud suresi 2.ayet ve benzeri ayetlerdeki saçmalıkları buldum.Hala dinden çıkmadım elhamdürillah Ama açıkçası tüm dinlerin bir insan uydurması olduğu kanaatine gittikçe yaklaşıyorum.Bu arada kurandaki çelişkili ayetleri biriktirip listeliyorum.Sonraları burada paylaşacağım açıklamalı olarak.Ve bulduğum çelişkileri her pazartesi bizim din kjültürü ve ahlak bilgisi hocasına soruyorum.Cevap veriyo ama tatmin edici değil.Ve bana senin kafanı karıştıranlar var diyor.Boşver araştırma diyor.E be saf adam ben körü körüne iman eden ayağıma takılkan taşı Allah çıkardı diyecek kadar salak birimiyim.Tabiki araştırmak benim hakkım.Bu yaşta bunlarıı araştırmam tuhafmış..Allahın verdiği bir özellik olsa gerek bu tuhaflık Şu anda körfez dershanesine gitmekteyim.Tuhaflığa bakın benim gibi adam körfezde .Neyse orda bahsettikleri tümden saçma.Cünupken ne görürsen(obje,cisim olarak ahirette canlanıp konuşacak aleyhimizde şahitlik yapacakmış:Zuhahahah çok biliyor bizim matematikçi.Matematikçiysen matematikçiliğini bil.Gülen hocadan bahsetti bize özellikle bana çok güveniyo kendinden görüyo nedense.Dershanede kaldık.Maklube yedik..Swatch saat felan hep onlarınmış.Fettullah hocaefendi allahla ibadetinin arası kesilmesin die evlenmemiş bile.Salak herif allah evlenmeyin mi diyor.Bizim bi tanıdıkta bunu duyunca şu yorumu yaptı.Ya bu fetullah iktidarsız ya eşcinsel yada allahla ilişkisi var yada zina ediyo koptum gülmekten.Namaz felan kıldırdılar.Neyse ben kılmadım.Artık siz abi ve ablalarımda bana yardım edersiniz diye umuyorum desteklerinizi esirgemeyin.Bana önerilerde bulunursanız ve kutsal kitaplardaki yanlışlar hakkında örnek verirseniz pek mutlu olurum.(imla hataları için kusura bakmazsınız artık)

Saygılar Ve Sevgiler
Serhan Kaplan
Alt 23-05-2009, 21:38
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz Serhan kardeşim.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 23-05-2009, 21:49
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hoşgeldiniz,

Yaşınız konusunda doğru söylediğinizi varsayarak, bizim sana olacaktan çok senin buradaki bazılarına yardımların olacağını düşünüyorum.

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 23-05-2009, 21:53
Üye

Teşekkür ederim sayın azınlık.Sizlerden öğreneceğim çok şeyler var.Onun dışında yaşımı her halükarda kanıtlayabilirim.Size garip geldiğini biliyorum ama naparsanız benimde yapım bu.Bu tip şeylere erken başladım.

Türkçü Budun
Alt 23-05-2009, 22:01
Kıdemli Üye

Serhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tip şeylere erken başladım.
Karine düşünceniz değil lafzınız. Dediğinizi doğru kabul ediyorum. Kanıtlamanıza gerek yok, zaman herşeyin ilacıdır.

A.

Alt 23-05-2009, 22:05
Üye

Karine düşünceniz değil lafzınız.Bundan pek birşey anlayamadım ama neyse.Burda olmaktan mutluyum.Yalız bişey sinirimi bozdu..Burada pkk propagandası yapan the kürdo diye bir üye var.hala duruyor.Oda atılsa tam iyi olacak ama neyse.

Türkçü Budun
Alt 23-05-2009, 22:10
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger Serhan;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 23-05-2009, 22:11
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Serhan hoş geldin. Bu katılıma en çok Rasyo sevinecek, akranın olur kendisi..
Alt 23-05-2009, 22:16
Kıdemli Üye

Serhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Karine düşünceniz değil lafzınız ... Burada pkk propagandası yapan the kürdo diye bir üye var ... Oda atılsa tam iyi olacak ama neyse.
Karine: belirti
Lafz: lisan

Düşünceleriniz değil laflarınız bende yaşınız konusunda şüphe uyandırdı diye çevirebiliriz.

The Kürdo "azınlık" olduğunu sanıyor ama tek ve gerçek "azınlık" benim, onun gibilerden çok var. Bırakın yazsın, ulaşacağı yeri hepbirlikte görürüz.

A.

Alt 23-05-2009, 22:20
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Yalız bişey sinirimi bozdu..Burada pkk propagandası yapan the kürdo diye bir üye var.hala duruyor.Oda atılsa tam iyi olacak ama neyse.

Sayın Serhan

Biz bu sitede düşüncelerinden dolayı kimseyi atmayız. Irkçılık boyutuna varmadıgı sürece herkes diledigini söyleyebilir ve tüm üyeler de buna tahammül etmek zorundadırlar. Ama kim olursa olsun saldırgan ve hakaret içeren uslupları aramızda barındırmayız. Bu sitede yer almak istiyorsanız buna alışmanız lazım ve öncelikle site tüzügünü okuyun.

Aramıza hoş geldiniz. İyi ve sakin katılımlar diliyorum.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com

Önerilen Siteler

Etiket
agnostizm, ateizm, fettullah, tanışma, üyelik