nefati´isimli üyeden Alıntı
1. Sitede hiyerarşik düzenleme beni şaşırttı. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum. Ama bende olumlu izlenim uyandırmadoığını söyleyebilirim.
2. Ankete soruların hepsi din referanslı (?)
3. "Müslümanlara sesleniyorm" ya da "ateistlere seleniyorum" gibi başlıklar atmayın deniliyor. Ben de tam böyle bir başlık atıp öğrenmek istediğim bir şeyi soracaktım. Böyle bir başlığın ne sakıncası var?
4. Belki zamanla alışırım ama site düzenlemesi çok karmaşık, kaotik. Ben iletilerin benim epostama geleceğini böylece içlerinden istediğime cevap verebileceğim bir düzenleme düşünüyordum. Burada dolaşıp kafama uygun mesaj aramak olacak iş değil.
5. İletilerin çoğu, hiç değilse benim gördüklerimin çogu, "geçerken uğradım", "kendinize gelin", "işte böylece ateist oldum" gibi fazla bir içeriği olmayan kısa mesajlar...
Bütün bunların yabancı bir mekanda ne yapacağımı bilmemekten kaynaklandığını umud ediyorum.
Herkese saygı ve sevgilerimi sunarım. / nefati
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz sayın arifcelebi. Hızlı hızlı sorularınıza yanıt vermeye çalışayım,
1- Sitemizde bir hiyerarşi yoktur. Sitemiz DÖ grubu içinde bir demokrasiyle tüzüğe ve meclise bağlı bir yönetimle idare edilmektedir. Sitemizin yönetimi gibi örneklere internet ortamında pek sık rastlayamazsınız.
2-Sitemizin sloganı "Dinlerden Özgürlüktür".
3-Tüzüğümüz açılan başlıkların tanımlayıcı olmasını ister. Sormak istediğiniz sorunun başlığını daha iyi seçebiliyor olmalısınız. Sorunuza herhangi bir dine mensup herhangi bir üyemizde cevap verebilir.
4-Bahsettiğniz şey internetteki bütün büyük forumlar için geçerlidir. Arama motorunu kullanırsanız istediğiniz cevaba kısa sürede ulaşabilirsiniz.
5-Sitede biraz daha vakit geçirirseniz yapılan akılcı tartışmalardan memnun kalacağınıza eminim.
İyi katılımlar dilerim,
Saygılar,