Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-01-2006, 18:29
hasan_ hasan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Ya Varsa?

Arkadaşlar, Ateizm.org'da gördüğüm çok güzel bir yazıyı sizle paylaşmak istiyor ve düşüncelerinizi bekliyorum:

İslamın Tüccar Zihniyeti

Din tartışmalarının sonucunda, mümin tarafın köşeye her sıkıştığında kullandığı bir argüman vardır: "Allah yoksa ona iman etmiş olmanın kimseye zararı olmaz, ama ya varsa o zaman inanmayanlar çok kötü şekilde yanacaklardır. O halde aklımıza yatmıyorsa bile inanalım, ne olur ne olmaz"... Bu argümanın mucidi, aynı zamanda islam tarihinin en büyük katili olan Ali'dir (savaşta ele geçirilen esirlerin idamını kimseye bırakmaz, hepsini bizzat ünlü Zülfikar'ıyla hallederdi).

Bu mantık, katıksız bir tüccar zihniyetidir ve köprüden geçene kadar ayıya dayı demek mantığıyla özdeştir. Böyle bir mantık, gerçek bir tanrıya yapılacak en büyük hakarettir. Onu yağcılıktan ve iki yüzlülükten etkilenen aciz bir varlık yerine koymaktır.

Devamı için Tıklayın
Alt 13-01-2006, 18:41
parator2 parator2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Bu argümanın mucidi, aynı zamanda islam tarihinin en büyük katili olan Ali'dir (savaşta ele geçirilen esirlerin idamını kimseye bırakmaz, hepsini bizzat ünlü Zülfikar'ıyla hallederdi).

Bu lafı diyene Allah tan yürekten diliyorum ki bir gün elbet bit gün zülfükarla tanışırlar !

Hz.Ali' nin adı geçen bir yerde küfür etmek istemiyorum yoksa bu ateistlerin...

Önerilen Siteler