Soda´isimli üyeden Alıntı
Benim yokluğumda Wip ahaliyi iyi kandırmış.
|
Yokluğunda mı
Sodam bir şeyler yazmama varlığın engel olmadığı gibi yokluğunda kolaylaştırıcılık kazandırmıyor
Sonra sodam kimi kandırmışız, yalan yanlış ne yazmışız?
Senin gibi "
MP'yi DP kapattı" diye asparagas mı ürettik, yoksa tek parti dönemi ve kemalizm tariflerinde olduğu gibi
olmuşlar için "olmadı", olmamışlar için de "olmuş" mu dedik ve kerameti imal edicisinden menkul tarifler mi imal ettik söyler misin
Mehmet Altan kısmı işin espirisi idi, ben Mehmet Altan'ın bizim Memo olduğunu iddia etmedim.
|
Soda zaten bayatlamış taktiğiniz budur sizin, "alçakları tanıyalım" diyen ağabeyin de, "mini etekli kızı diri diri yaktılar" asparagasının servis edicisi de diğerleri de ya espri yapmışlardır, ya maksadı aşan sözler sarfetmişlerdir yada kaynakları(sen bunu emredicileri olarak oku) onları yanıltmıştır!
Tepeden tırnağa esprisiniz kardeşim
Çünkü Nazlı Ilıcak'ı savunmak bir demokratın düşeceği en ters pozisyondur.
Şahsen ben böyle bir duruma düşmek istemezdim.
|
Korkma zaten istesende düşemezsin sodam, çünkü
demokrat değilsin
Demokratlıktan çok önce, hakkı çiğnenen, gaspedilen kim olursa olsun(adı sanı siyasi kimliği etnik ve dini kökeni farketmez), böylesinin uğradığı zulme karşı durmak, onunla dayanışmada bulunmak hiç birisi yapılamıyorsa bile en azından "
bu bir haksızlıktır" demek insan olmanın gereğidir.
Nazlı Ilıcak'a duyulan husumet, ona iftira atma hakkını kimseye vermez ve yine sırf Nazlı Ilıcak'la ayrı ideolojilerde olmak Nazlı Ilıcak'a atılmış çamura "
bu çamurdur" demekten de kişiyi alıkoymamalı, hele hele çamur atılanın çamura konu yazıları(yukardaki gibi) ortadayken.
Bütün bunlar insani hasletlerdir sodam.
En kısa zaman da bu hasletleri edinmen dileklerime