sevgili trepxe,dediğin veya umduğun anlamda bir video yok bir tek trt'ye proğram yaptığı dönemlere ait videolar vardır TRT'de onuda onlardan almak mümkünmü bilinmez
Bende trepxe gibi merak ettim, aradım taradım yok. Önemli olan bizim için yaptıklarıdır, yazdıklarıdır ama merak ediyor insan. Şu an belki o kadar değil ama, belki 10-15 belkide 20 sene sonra Turan Dursun, ülkemizde önemli bir kilometre taşı olarak yerini alacak. Şu anki şeriatçılar onu bizden daha çok anlatacak. Atatürk nasıl devrim yaptı ise, Turan Dursun'da sessiz sessiz devrimini yapıyor. Atatürk'ün attığı çağdaşlık, laiklik temelini zihinlerde nesnel olarak tamamlıyor. Çocuklarımız onu belki okullarda bir dönüm noktası olarak okuyacak. Hatta, belki kelimesi bu cümlede fazla. Böyle bir insanında merak edilmemesi mümkün değil.
ne bileyim trt elbete vermezde, yaptığı bir konferanstan görüntü ses kaydı vs..yada işte ailesini elinde olan ses vide o kaydı vss gibi hiç bir şey yokmu,ya da insanlar paylaşma mı istemiyor onu da anlamadım,illaki ailesinde onla alakalı kayıtlar vardır herhalde