Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-07-2006, 18:15
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Kimdir bu Mehdi ?

1) Yeryüzüne tekrar döndüğünde bu maddeci ve tabiatçı akımlarla mücadele edecek ve Allah'ın izniyle onlara karşı galip gelecektir
2) Kuran'la hükmedecektir
3) Onun döneminde Hıristiyanlık ile Müslümanlık birleşerek dinsizlik akımına karşı Kuran ahlakını yaşayarak üstün geleceklerdir
4) Müslümanlar'dan çok büyük destek görecek
5) Üstün ahlak özellikleri İle diğer insanlardan ayrılır
6) Peygamberlere has yüz ifadesi ile tanınacaktır
7) Hikmet ve hitabet gücü çok yüksektir
8 *Çok güvenilirdir
9) Allah'ın koruması altındadır
10) Yaptıkları için karşılık beklemez
11) Müminlere karşı şefkatli ve merhametlidir
12) Dünya Üzerinde hiçbir akrabası, tanıyanı, ailesi olmamasıyla tanınacaktır

Bediüzzamman'dan : İşte böyle bir sırada, bu akımın çok kuvvetli göründüğü bir anda, hakiki İsevilik dini ortaya çıkacak, yani rahmeti İlahiyenin semasından nüzul edecek. Şu andaki Hıristiyanlık dini o gerçek karşısında hurafelerden ve bozulmalardan arınacak, gerçek İslam ile birleşecektir. Manevi olarak Hıristiyanlık bir çeşit Müslümanlığa dönüşecektir. Ve Kuran'a uyarak, Hıristiyanlık, şahsı manevisi itaat eden ve İslamiyet ise itaat edilen makamında olacak. Gerçek din bu birleşme neticesinde büyük bir kuvvet bulacaktır. Dinsizlik mücadelesinde ayrı iken mağlup olan İsevilik ve Müslümanlık, birleşme durumunda dinsizlik akımını yenip dağıtacak güçtedir. Gökler aleminde cismiyle beraber bulunan Hz. İsa (A.S.)'ın, o hak dinin başına geçeceğini bir doğru haberci, her şeye gücü yetenin sözüne dayanarak haber vermiştir. Madem haber vermiş, haktır, madem Her Şeye Gücü Yeten vaat etmiş, elbette yapacaktır. (Mektubat, s.53-54)

İkinci yönü şudur ki: İsa'nın kılıcı ile maktul olan Deccal'in oluşturduğu güçlü materyalizm ve dinsizliğin manevi kişiliğini yok edecek İsevi din adamlarıdır. Ki bu din adamları Hıristiyanlık dininin gerçeğinin İslam dininin gerçeği ile karışmasından oluşacak kuvvetle onu manen öldürecek. (Şualar, s.493)

Hz. İsa (A.S) geldiği vakit, herkesin onun İsa olduğunu bilmesi gerekmez. O'nun yakınları ve ileri gelen kişiler, imanın nuru ile onu tanırlar. Yoksa açıkça herkes onu tanımayacaktır. (Mektubat, s.54)

"Hatta Hazret-i İsa Aleyhisselam'ın nuzulü dahi ve kendisi İsa Aleyhisselam olduğu, nur-u imanın dikkatiyle bilinir; herkes bilemez." (Şualar, s.487)

Kaynak : http://www.musayusuf.com/altincag13.html
Alt 04-07-2006, 19:10
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Standart Re: Kimdir bu Mehdi ?

Yaw, bu bizim Cemal olmasin?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 04-07-2006, 19:56
Üye

vartor dikkat edersen 12. madde de çoluk çocuğu olmayacağı yazıyor ki bu durumda Cemal şansını kaybediyor
Alt 05-07-2006, 00:35
necdeathx necdeathx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hz. İsa (A.S) geldiği vakit, herkesin onun İsa olduğunu bilmesi gerekmez. O'nun yakınları ve ileri gelen kişiler, imanın nuru ile onu tanırlar. Yoksa açıkça herkes onu tanımayacaktır. (Mektubat, s.54)

* * * * * * * * * * * * * * *Kimdir bu Mehdi?

* * * * * * * *a) *Mehmet Ali Ağca
* * * * * * * *b) *Hasan Mezarcı
* * * * * * * *c) *Harun *Yahya
* * * * * * * *d) *öff! ne biliiim ya! Saymaya kalksan yüzbin tane ihtimal var.

AHH! LEYLA YI BİRDE MECNUN GÖZÜYLE GÖRSENİZ.
Alt 05-07-2006, 03:11
Üye

necdeathx kardeş o kadar da ipucu verilmiş yukarıda nasıl bulamadın anlamış değilim. Hadi bir de ben ekliyeyim : Bu Mehdi aynı zamanda bir finans imparatorluğunun da başında olacak. Paralar toplaycak paralar dağıtacak ve onun eteğine tutunanlar hiç sefalet çekmeyecek, bolluk ve bereket içinde yaşamlarını sürdürecekler. Bu Mehdi o kadar büyük bir gönül adamı olacak ki kendisine kim daha çok bağışta bulunursa onu imanı güçlü bir müslüman ilan edecek, kendisine para vermeyenlere de "şefkat tokatları" atacak....Bil bakalım kimdir bu Mehdi ?
Alt 05-07-2006, 03:58
Şamanist Şamanist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ağlak Fettoş olabilir mi?

Elbet bir gün Tanrı Dağı'na uçacağız
Alt 05-07-2006, 04:39
Üye

Şamanist kardeş, geçen gün KanalTürk de Nurettin Veren'in http://www.nurettinveren.net/modules/news/ açıklamalarını dinledim de dudağım uçukladı. Yahu bizler çok saf insanlarmışız be kardeşim hem kendim için diyorum bunu hemde millet olarak vallahi billahi. Yani "bu kadar da olur mu " dedirtecek şeyler dinledim hala toparlayamdım kendimi...İman dolu kalplerin nasıl milyarlarca dolara hükmettiklerini, nasıl USA gizli servislerinin ajanları gibi hareket ettiklerini, nasıl fakir ve saf Anadolu insanının temiz dini duygularını istismar ettiklerini, nasıl derin organizasyonlar kurup hemde resmi kurumların içinde insanlara ve kurumlara komplolar düzenlediklerini, tehdit, şantaj, iftira ve bilumum şeytani faaliyetleri nasıl organize ettiklerini, nasıl aileleri parçaladıklarını vb. hepsini dinledim 2-3 saat içinde ve tek kelime ile şok oldum. Vallahi billahi bende bu adamı dini bir masumiyeti olan ve fakir çocukların eğitimine ömrünü adamış, insanlara faydalı olmak için bütün hayatını vakfetmiş biri gibi görürdüm her ne kadar dini anlayışını beğenmesemde en azından "insani" yönü ile beğenir takdir ederdim.

Bu sitede (http://www.musayusuf.com/altincag13.html) F.G'nin talebelerinin sitesi kolaylıkla anlayacağın gibi ve dikkat edersen F.G isimini verme hariç onun Mehdi olduğunu ima eden her türlü açıklama var hemde doludolu.

Vay be...Hem kendisini Mehdi sanıyor hemde bütün cemaatine de inandırmış Mehdi olduğuna. Tamam ama bu Amerikada ki koca çiftlik, malikaneler ve Jeepler de neyin nesi diye sorsak acaba haksızlık mı etmiş oluruz...Yani yakışırmı Mehdi'ye bu dünya malına bu denli düşkünlük desek yanlış bir şeymi söyelmiş oluruz ?

Atı alan Üsküdarı çoktan geçmiş kardeş bizde burada söylenip duruyoruz işte idare ediver.
Alt 05-07-2006, 05:42
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Simdi ,bu mehdi digerleri olmeden gitmeyecek mi? Dunyaya kazik mi cakacak?Olurse ne olacak, mehdiye inananlar bu ne bicim mehdi demeyecek mi?Her ne ise bilemeyecegim fakat, basa bela oldugu muhakkak.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 05-07-2006, 16:14
Üye

vartor, haklısın tam anlamıyla insanların başına bela olan mehdiler çağında yaşıyoruz. Yani "toprak mehdilik için pek mümbit". İşin daha da vahim tarafı saf ve temiz insanların "kurtarıcı" arayışında olmalarıdır ki bu asıl kurtuluş için insanların kendi saf ve temiz yüreklerinin yeterli olduğunu görememlerinden kaynaklanıyor. Bu insanlar bir kerecik olsun neden kendilerine inanmazlar anlamak mümkün değil. Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek istemişti Atatürk ama gel gör ki fikrini de vicdanını da sahte mehdilerin (ki mehdinin gerçeğide olmaz) eline teslim eden kuşaklar yetiştirdi bu topraklar.

F.G nin yanında H.Y zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalır. Baksana adamın sözlerine :

Dünya firavunlar çağını yaşıyor. Toprak firavun bitirmek icin pek mümbit. Böyle bir dönemde tam özünüzü bulacagınız kıvama ereceginiz ana kadar dunyayı sırtınıza alıp taşıyabileceğiniz güce ulaşabileceğiniz ana kadar, o kuvvete temsil edeceginiz şeyler elinizde olacağı ana kadar, Turkiye'deki devlet yapısı ölçüsüne göre bütün anayasal müesseselerdeki güç ve kuvveti cephenize çekeceginiz ana kadar her adım erken sayılır.

Vallahi benim gözüm korktu arkadaş. Türkiye karanlık bir çağa adım atar bu böyle giderse ve hatta adım atmış bile....
Alt 05-07-2006, 18:06
necdeathx necdeathx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şaka yapıyorum sodomo,Bereketli topraklar üzerindeyiz,herkez kendini mehdi ilan edebilir.yada güçlü medyatik yayınlarla bir kuklaya mehdi kıyafeti giydirilebilir.adı hiç önemli değil Fettullah olabilir,Necmettin olabilir.Yeşil sermaye bastırıp parayı dilediğini mehdi yapabilir.
P a r a s ı y l a *d e ğ i l m i *k a r d e ş i m!!! parayı veren düdüğü çalar.

AHH! LEYLA YI BİRDE MECNUN GÖZÜYLE GÖRSENİZ.

Önerilen Siteler