Conmech's Eleven; İlk Yobaz Pastafaryan, Uçak Teorisinin Çöküşü & H. Yahya
Tamam, oyunculuk gerçekten kötü. Amatör oyuncular için bile kötü. Yapmaya çalıştıkları şeyi ne kadar düzgün yaptıkları tartışılabilir. Ama bu yapmaya çalıştıkları şeyi asla önemsizleştirmiyor.
Uçak Teorisinin Çöküşü'ne çok gülmüştüm. Bu gün de İlk Yobaz Pastafaryan'ı gördüm ve gene epey eğlenceli buldum. Oyunculuk söz konusu olunca da metinlerde giydirdirme konusundaki başarıyı yakalayabilseler tadından yenmez bir şey çıkacak ortaya.
Yalnız videoların anlamlı hale gelebilmesi için Harun Yahya'nın kendi kanalında çıktığı ''inşallahlı, maşallahlı'' programın bir iki bölümünü ucundan kenarından izlemek lazım. Gene Türkiye'deki yaratılış hareketinden, yaratılışçıların ne tür ahlaksızlıklara başvurduklarından, ülkemizde evrim teorisini anlatmaya çalışanların muzdarip olduğu konulardan haberdar olmak lazım.
İlk Yobaz Pastafaryan
Uçak Teorisinin Çöküşü
Bir de bu var ama ben bunu biraz provokatif buldum. Videoda bir yerde Metropolis'ten bahsediyor. Anladığım kadarıyla henüz izlemediğim ama distopik bir gelecekte yaşananların anlatıldığı nıbildiğim Metropolis filminden esinlenmişler.
ben erinmedim üşnemedim indirdim onu youtubeye ekledim be
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.
videodaki "muhafazakar bilim adamı"nın arapça okuyuşuna sesli güldüm.
yok böyle bir arapça taklidi, mutlaka izlenmeli ((.
bide şu sarışın hatunun cep nosu nedir .P ?
videodaki "muhafazakar bilim adamı"nın arapça okuyuşuna sesli güldüm.
yok böyle bir arapça taklidi, mutlaka izlenmeli ((.
bide şu sarışın hatunun cep nosu nedir .P ?
Loool, Videolardan ikisini face'de paylaşmayı düşünmüyo değilim aslında
"Solcu politikacılar özgürlüğünüzü çocuklar ve fukaralıkla mücadele namına elinizden alırlar, sağcı politikacılar ise bunu aile değerleri ve uyuşturucu ile mücadele adına yapar. Heriki durumda da iktidar büyür ve güçlenir, siz ise daha az özgür olursunuz."