Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-07-2011, 19:03
Rawden Rawden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Kur'an'ın Faydaları

Kuran bize çok şey öğretir özellikle Muhammed'in sınırsız karı alma özgürlüğüne iman ediyorum. O ayet çok önemlidir o ayetler olmasaydı insanlığın hali nice olurdu? Kadınları dövün ayeti de alemlere rahmet olarak inmiştir. Kafirleri bulduğunuz yerde kesin ayetiyle Kur'an evrenselliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Dağa taşa tuvalet kağıdına yazılan yazılar ise kaybolamaz kesinlikle. Kur'an değiştirilmemiştir. Müslüman olmayan birisi kesinlikle cehennemliktir böylece Kur'an iyiliğe ne kadar önem verdiğini de göstermiştir. Ayşe ile 9 yaşında evlendirmiştir Muhammed'i Kur'an. Böylece çocuklara verilen değer bir kat daha artmıştır. Kur'an "Biz bu ayetleri Bedeviler anlasın diye Arapça getirdik." diyerek evrensel olduğunu farklı farklı ayetlerde gözler önüne sermektedir. Güneş'in geceleri balçığa battığı ile ilgili olan ayet ise bize 1400 yıl önce bu mucizevi olayı bildirmektedir. Yıldızların yedi kat göğün en yakınında olduğu ayeti ise bir başka mucizedir. İslam olmasaydı Araplar nasıl bu kadar gelişmiş olacaktı ki zaten? Zaten Armstrong Ay'da bile ezan sesini duymamış mıdır? Michael Jackson da Müslümandı zaten. Daha neyini tartışıyorsunuz? Şeytan'ın sapıtacağını bilen de Allah'tır ama ne hikmetse Şeytan direk cehennemliktir tabi burada meleklerin v.s günah işleyemeyeceği de yalanlanmış oluyor ama Allah Hakimdir Kerimdir. Suç işleyenlerin elini kolunu şeyini kesmeliyiz çünkü Allah bağışlayıcıdır. Herkesi cehennemle korkutmalıyız çünkü Allah her şeyi görendir. Hala yaşıyorken cennet ile müjdelenenlere ne demeli? Hadi adam ölmeden önce dinden çıkarsa? Ama yok Allah Rezzaktır. Allah her şeyi hakkıyla işitendir görendir. Afrika'da yaşayıp değişik yaratıklara tapanlar cehennemliktir. İslamı tanısın tanımasın. Allah çok bağışlayandır. İşte bu apaçık ayetleri görüp de iman etmiyorsan sen kalbi mühürlenmişlerdensin. Bir daha iman edemezsin. Sonuç olarak istediğini yap nasıl olsa cehennemliksin. Allah hakkıyla cehenneme atandır rahmandır rahimdir. Allah hesabı hızlı görendir. Allah tahsildarların en yücesidir. Bu apaçık ayetleri görüp de iman etmezsen kafan çalışıyor demektir.

Amin. Ecmain.
Alt 05-07-2011, 10:12
calvuss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
calvuss calvuss isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Güzel bir paylaşım olmuş, eline sağlık. Allah razı olsun
Alt 05-07-2011, 10:23
ironrose ironrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

El-ilah razı olsun rawden foruma oldukça hızlı bir giriş yaptın .

Önce hoş geldin diyeyim.

Dağa taşa tuvalet kağıdına yazılan yazılar ise kaybolamaz kesinlikle.

lafı ise kuranın ne kadaaar ilahi olduğunu kavrayamadığını kanıtlıyor

O evreni en küçük parçacığı yaratan yüceee elllah bunu düşünmemiş olamaz di mi?
Yani kuran denilen kitabın ota, kemiğe filan yazılması senin gibi kalbi mühürlülerin cehennemde fokur fokur kaynaması için

Bu tarz tespitleri yüzlerce kez yaptık ancak müslüman arkadaşlar bu tarz konulara pek ilgi göstermezler.
Alt 05-07-2011, 12:12
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

yahu ben tanrı olsaydım hiç vahiyle uğraşmazdım ,direk levhi mahvuz kitabımı insanların yararına indirirdim ,nede olsa "ol" demem birşeyi istemem yetmiyor mu?hiç bu kadar eziyete gerek duymazdımzaten ben tanrı olsaydım merak etmeyin şeytanı hiç yaratmazdımyaratıpta sizlerin üstüne salmazdımher memlekete kendi dilinde kitap indirirdim ,varlığımı her fırsatta lanse ederdim ,çünkü sizleri cennette görmek isteyen bir tanrı olarak kendimi her fırsatta lanse edersem kullarımı iyi insan olma yoluna sokmuş olurdum vs vs
Alt 05-07-2011, 12:14
Özgürcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özgürcan Özgürcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

TUBA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu ben tanrı olsaydım hiç vahiyle uğraşmazdım ,direk levhi mahvuz kitabımı insanların yararına indirirdim ,nede olsa "ol" demem birşeyi istemem yetmiyor mu?hiç bu kadar eziyete gerek duymazdımzaten ben tanrı olsaydım merak etmeyin şeytanı hiç yaratmazdımyaratıpta sizlerin üstüne salmazdımher memlekete kendi dilinde kitap indirirdim ,varlığımı her fırsatta lanse ederdim ,çünkü sizleri cennette görmek isteyen bir tanrı olarak kendimi her fırsatta lanse edersem kullarımı iyi insan olma yoluna sokmuş olurdum vs vs
Aynen öyle düşünüyorum.
Ben bir tanrı olsaydım ölüm adındaki kötü sınavı ortadan kaldırırdım...
Alt 05-07-2011, 13:40
Üyeliğini Sonlandırmış

ironrose´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
El-ilah razı olsun rawden foruma oldukça hızlı bir giriş yaptın .

Önce hoş geldin diyeyim.

lafı ise kuranın ne kadaaar ilahi olduğunu kavrayamadığını kanıtlıyor

O evreni en küçük parçacığı yaratan yüceee elllah bunu düşünmemiş olamaz di mi?
Yani kuran denilen kitabın ota, kemiğe filan yazılması senin gibi kalbi mühürlülerin cehennemde fokur fokur kaynaması için

Bu tarz tespitleri yüzlerce kez yaptık ancak müslüman arkadaşlar bu tarz konulara pek ilgi göstermezler.

Hoşbulduk

Allah bence ekşın seviyor. Öyle zırt pırt din bozdurup din yollamalar falan
Alt 06-07-2011, 19:28
Allahtekdir Allahtekdir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Biraz saygılı olsanız ne olurdu ? ..
Alt 06-07-2011, 19:30
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Kuranın faydası geldi aklıma

Dengeli ve yürüyüşü daha düzgün bir şekilde getirmek için kafanın üstüne kitap koyuyorlardı orda işe yaraya bilir ayrıca başka yerlerde de ağırlık olarak kullana bilirsiniz
Alt 06-07-2011, 19:32
Üyeliğini Sonlandırmış

Allahtekdir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz saygılı olsanız ne olurdu ? ..
Bu saygılı halim. Eğer normal konuşarak eleştirse idik emin ol bunun kat kat daha fazlasını görürdün orada. Cevap verebiliyor isen cevap verirsin oradakilere.
Alt 06-07-2011, 19:33
Üyeliğini Sonlandırmış

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuranın faydası geldi aklıma

Dengeli ve yürüyüşü daha düzgün bir şekilde getirmek için kafanın üstüne kitap koyuyorlardı orda işe yaraya bilir ayrıca başka yerlerde de ağırlık olarak kullana bilirsiniz

Kuranı kaldırıp indirerek kol kaslarımızı geliştirebiliriz veya şınav çekerken sırtımıza koyar şınavı zorlaştırırz. Veya simitçiler tepsinin altına koyabilir.

Önerilen Siteler