Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-11-2006, 16:21
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Örümcek Adam Hidayete mi erdi?

Diyanet İşleri bir çocuk kitabı çıkarmış. Sonuna da Örümcek Adam'dan bir macera koymuş. Uyanığın biri de kitabın kağağını değiştirip internette yaymış. Olay gerçek ama kitabın kapağı sahteymiş. Bakın bakalım

Diyanet'ten "örümcek adam" açıklaması

ANKARA (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığı, bir gazetenin okur yazılarının yer aldığı bölümünde Ertuğrul Teleri'ye ait "Örümcek adam hidayete mi erdi?" başlığıyla yayınlanan yazısıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Başkanlığımızca, ekinde Örümcek Adam macerası bulunan yeni bir Namaz Hocası kitabı yayınlanmamıştır" denildi.

Yapılan yazılı açıklamada, yayınlanan yazıda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın çocuklar için bir namaz kitabı çıkardığı, kitabın sonuna da bir Örümcek Adam macerası eklendiği ve Diyanet İşleri Başkanı'nın konu hakkındaki açıklamasına yer verildiği belirtilerek, "Son günlerde, kapağında Başkanlığın logosuyla Marvel isimli Amerika merkezli bir yayın kuruluşunun ismi bulunan ve internet kullanıcılarına e-posta yoluyla ulaşan söz konusu yazıda, isnat edilen haberin gerçeklerle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır" açıklamalarına yer verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ekinde Örümcek Adam macerası bulunan yeni bir Namaz Hocası kitabı yayınlanmadığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sayın Diyanet İşleri Başkanı'nın 'Çocuklarımızın ilgisini çekecek bir namaz kitabı düşünüyorduk. Bunun için sevilen bir çizgi kahraman olan 'Örümcek Adam'ı kullanma fikri bize uygun geldi. Biliyorsunuz 'örümceğin', mağaranın girişine ağ örerek müşriklerin girmesine engel olduğu için İslam dünyasında ayrı bir yeri vardır' şeklinde bir açıklaması da olmamıştır."

ve işte kitap

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 04-11-2006, 16:25
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Re: Örümcek Adam Hidayete mi erdi?

Pardon ya. Ben yanlış anlamışım. Diyanet hiç bir kitap çıkarmamış herhalde.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/

Önerilen Siteler