15-04-2013, 13:16
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Bizi de Fazıl Say! İmza Kampanyası...
Bir imza kampanyası düzenliyoruz Fazıl Say için, lütfen imzalarınızı esirgemeyin ve bu kampanyayı olabildiğince yaymaya çalışın.
|
Türkiye Cumhuriyeti'nin dünya çapında tanınan,kendi ülkesi hariç tüm dünyada saygı gören,her nerede konser veriyor olursa olsun biletleri aylar öncesinden tükenen Fazıl SAY'a, herkesin bildiği,internette veya yazın dünyasında binlerce defa yazılmış Ömer HAYYAM dörtlüğü sebebiyle "Dini değerler üzerinden halkı aşağılama.." gibi saçma,ifade ve düşünce özgürlüğüne aykırı bir madde sebebiyle dava açıldı ve karar açıklandı;
10 Ay!
Sizin cehaletiniz rahat etsin diye kendimizi sansürlemeyeceğiz !
“Halkıma gece gündüz hizmet etmeye gayret ederken, tüm dünyada en iyi şekilde temsile uğraşırken halkımı dini değerler üzerinden aşağıladığımı iddia etmek yanlıştır. Aynı şekilde yanlış olan ise beni suçlayanların özgür düşüncemi engellemeye çalışıyor olmalarıdır. Hiçbir değer ve dini değerler özgür düşünceden korkularak, düşünce baskı altına alınarak korunamaz..."(Fazıl SAY)
|
http://imza.la/bizi-de-fazil-say
Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!
Blog Facebook
Konu Dark_Prince tarafından (15-04-2013 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.
|

15-04-2013, 13:59
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
İmzaladım sevgili Dark_Prince,
Aynen dediğiniz gibi,
Arabın yavelerine inansınlar diye bizler fikir özgürlüğümüzden mahrum olmayacağız. İnsanların leş kokulu hurafe bataklığında yaşamak isteme özgürlüğü olabilir, ama herkesi aynı leş kokulu bataklığa sokmaya çalışması kabul edilebilir bir şey değildir.
Sevgiler
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
|

15-04-2013, 14:40
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Deist_tr´isimli üyeden Alıntı
İmzaladım sevgili Dark_Prince,
Aynen dediğiniz gibi,
Arabın yavelerine inansınlar diye bizler fikir özgürlüğümüzden mahrum olmayacağız. İnsanların leş kokulu hurafe bataklığında yaşamak isteme özgürlüğü olabilir, ama herkesi aynı leş kokulu bataklığa sokmaya çalışması kabul edilebilir bir şey değildir.
Sevgiler
|
Süpersin abi, diğer arkadaşlar da imzalarlar umarım, kısa sürede bayaa bir kişi imzaladı, gayet iyi gidiyor bakalım
Blog Facebook
|

15-04-2013, 15:07
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
İmzaladım.
|

15-04-2013, 15:24
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili Dark_Prince,
Hemen kampanyayı uluslararası hale getirip, İngilizce metni eklemek gerek.
Google'da Fazıl Say sentenced yazınca neredeyse tüm dünya'da haber olduğunu görebilirsiniz. Bu kampanyaya derhal tüm dünya'yı da dahil etmeliyiz.
Sevgiler
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
|

15-04-2013, 16:13
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
idontneedagod´isimli üyeden Alıntı
İmzaladım.
|
Sayı hızlıca artıyor, 3 saat oldu daha ve bu süre zarfında 3401 kişi imzalamış, bu çok sevindirici
Deist_tr´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Dark_Prince,
Hemen kampanyayı uluslararası hale getirip, İngilizce metni eklemek gerek.
Google'da Fazıl Say sentenced yazınca neredeyse tüm dünya'da haber olduğunu görebilirsiniz. Bu kampanyaya derhal tüm dünya'yı da dahil etmeliyiz.
Sevgiler
|
Harikasın abi, ben de ingilizce metin hazırlamayı düşünüyordu, şimdi bu haberleri de açıklamaya ekleyip yabancı ateistlere de bildirelim
Sevgilerimle...
Blog Facebook
|

15-04-2013, 16:24
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Bu arada uluslararası en büyük imza sitesi hangisi acaba, onda mı başlatsaydık ne yapsaydık? Gerçi geçti ama şimdi...
Blog Facebook
|

15-04-2013, 16:27
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Benimle 3690 oldu.Bu kokusmus zihniyete hizmet eden, hukuk ve adaleti ortacag zihniyetiyle yurutmeye caisan tum hakim ve savcilara koca bir yuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

15-04-2013, 16:27
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
http://www.avaaz.org/ var sevgili Dark_Prince.
|

15-04-2013, 16:29
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
İnsanın dilinin kemiği yok, bu yüzden böyle şeyler ile karşılaşılıyor malesef. Bildiğim kadarı kesinleşen bir cezası yok. Her ne kadar söylememesi gereken şeyler söylemiş olsa da, yargının kesinleşmemiş dahi olsa verdiği cezayı onaylamadığımı bildiririm. Böyle şeyler için hapis cezası verilmesine karşıyım.
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
|