Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-12-2006, 20:47
larra larra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Harun Yahya çarpıtmaları..Bu sefer müzikle ilgili..

Harun Yahyanın bi sürü yalanı olduğunu biliyordum fakat burdaki sahtekarlık "oha, çüş" dedirtti.
"Satanizmin Tüyler Ürperten Müziği" isimli videoda örnek olarak Craddle of Filth grubu alınıp "solisti Marilyn Manson" diye devam ediyor.(bkz.http://www.harunyahya.org/download/d...d.php?id=15621)

Şimdi burdaki saçmalıklar şunlar:

1. Craddle of Filth grubunun solisti Dani Filth isimli, ses telleri sağlam olan bir muhteremdir.
(bkz.http://www.cradleoffilth.com/Chamber...bers_dani.html)

2. Marilyn Manson hiç bir zaman Craddle of Filth grubunda olmadı.

3. Video klipte sürekli Marilyn Manson resimleri gösteriliyor.Craddle of Filth'le ilgili hiç bir görüntü yok.

4. Heavy Metal 'e *"Faşist Satanist Estetiğini benimsemiş"( ne demekse artık) müzik tarzı deniliyor.Satanizmin Müziği diye nitelendiriliyor.Halbuki bu tarzda yazılmış ve "Tanrı"yı öven parçalar da mevcuttur.Sayısı da az değil. En belirgin örnek Haggard - Awaking The Centuries.(çok güzel bir albümdür ateist olmama rağmen seviyorum,tavsiye ediyorum)
Ayrıca White Metal ya da Cristian Metal isimli alt grup vardır Heavy Metal'de.
(bkz.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...an_metal_bands)

Bir de en sonunda "Satanist grupların ideolojisi Darvinizmdir"e getiriliyor. Bir başka saçmalık daha. Tabiiki, Gorgoroth, Burzum, Deicide grupları parçalarında sürekli Darvini ve Evrim teorisini övüp duruyorlar Hatta sanırım yakında dinozorlar ve Homo Erectuslar hakkında parça bile yazacaklar)...
Alt 19-12-2006, 21:22
Üye Değil

Standart Re: Harun Yahya sahtekarlığı..Bu sefer müzikle ilgili..

Sevgili larra,

Damardan girmişin konuya yani. Aslında önemli bir nokta yakalamışsın ve haklısın ama bu sitede kaç ateist ya da dindar arkadaşın Marilyn Manson'u ya da Craddle of faith'i tanıdığını düşünüyorsun? Mesela ben Nothing else matters ötesine geçememiş bir metalciyim. Önce şöyle bir Marilyn Monroe ve Charles Manson'dan başlayarak ortamı hazırlasan da sonra daha derine girsen? Bu arada hard rock heavy metal'i her zaman ve her yerde döver, bunu da bir yerlere yaz
Alt 20-12-2006, 00:06
larra larra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili yfln,

Haklısın sen deAslında Harun Yahyanın burada hazırladığı video biraz amaca yöneliktir.Bol bol böle "satanik" isimli bir şeyler bulayım da "ahanda heavy metal satanizmdir!!" diye zırlayayım.Yani ona bakarsan birşeyler bulayım da yapıştırayım modundadır kendileri.
* Craddle of Filth grubunu seçmesi isminden, "gothic"(türkçesi yok bunun yaa) diye nitelendirilen sahne şovlarından ve popüleritesinden kaynaklanıyor. Craddle of Filth - Pisliğin Beşiği...Ama grup üyelerinin aslında satanist değil de sadece "dallama" veya "serseri" tanımlarına uyar.
(izleyin Craddle of Filth - Heavy, Left-Handed and Candid DVD'si)
* Bu yüzden daha popüler bir simgeyi Marilyn Manson'u hemen o grubun solisti yapmış.Marylin Manson denilen arkadaş, Church of Satan isimli Satanist tarikatın onur üyesi. Aynı zamanda kendi grubuyla extreme bir müzik yaparak Amerika'da hakkında soruşturmalar açtırmaya başarmıştır.Bu suçlamalardan ceza almadan kurtulmuş çünkü suçu yoktur.Bu konuyla ilgili Michael Moore'un "Bowling For Columbine" isimli belgeselinde röportajı bulmaktadır.Merak eden izleyebilir.
* Tabii imajları korkunçtur. Bir sürü saçma sapan bir şey yapmıştır (kaburgalarını söktürmek gibi).Ama önemli olan farkında olmadan Harun Yahya Efendinin elinde Darwinizme saldırı için bir alet durumuna düşmesidir.Bunu bilse heralde hemen o imajı bırakıp Türk Sanat Müziği söylemeye başlar
* Fakat Yahya Hazretleri onu orda da bulur..Farketmez istersen ninni söyle..bir uydurma ekleyip, Darwinizm budur işte bebeklikten böyle yetiştiriyorlar çocukları.Materyalist oluyorlar!!!
* Zaten Harun Bey, Lenin, Stalin ve hatta ne alakaysa Bakunin'i satanist ilan etmiş.De bu konuya hiç girmeyelim yoksa neutrino beni neutrinolara parçalar))
* Bu arada Türk Sanat Müziğinde Satanizm esintilerini araştırmaya başladım..Toparlarsam forumda açıklarım...

p.s.: Hard Rock'la ilgili söylediğine katılıyorum.Aslında Hard Rock ve Heavy Metal birer altkümedir.Rock&Heavy bunların hepsini kapsar..Gerçi şimdi Adnancılar burda da "hani nerde aratürler?işte çöktü Darwinizm!" diye tutturabilir *
Alt 20-12-2006, 01:27
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bitli baklanin kor alicisi bulunur, bu HY denen mahlukun bu kadar alicisi olmasinin tek sebebi, korluktur.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 20-12-2006, 02:46
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sahtekara delil gerekmezki!
* * * * * ona inanlar olduktan sonra.
Alt 20-12-2006, 03:41
byspy byspy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

İnsanlar bu kadar kör olamaz diyenlere işte kanıt KÖRLER...İnsan olmayı bile beceremiyorlar şöyleki bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliğimiz düşünebilmemiz ama bu beyinden yoksun insanlar düşünemio...

Arkadaşım" Heavy Metal 'e *"Faşist Satanist Estetiğini benimsemiş"(Smile ne demekse artık) müzik tarzı deniliyor.Satanizmin Müziği diye nitelendiriliyor" demiş...Bakın buraya dikkat h.y. çok zekii ya bu müziği satanist müziği olarak gösteriyor peki eline ne geçicek böyle gösterirse şöyleki bu müzikleri yapan guruplar satanist olcak arkadaşım son paragrafta yazmış "Bir de en sonunda "Satanist grupların ideolojisi Darvinizmdir"e getiriliyor."diye burdanda tüm darwincileri statnist gösteriyor...Bu insana bu kadar inanan varken yakında benim ve benim gibi darwine inanan insanlara satanist damgası vurulması olası...

Kendimizi savunamayızda düşünsenize adam buna inanacak kadar cahil hatta karacahil beyinsiz biriyle konuşuyorsunuz...

-ben darwinciyim
-yani satanistsin
-hayr ateistim
-anladım satanistsin
-yahu ne satanisti ben ateistim
-tamam işte harun hazretleri söyledi darwinciler satanist dedi *sende satanistsin işte

Hala böyle insanlar var....

Saygılar

Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...
Alt 24-12-2006, 12:28
simonuniti simonuniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ozgur_beyin";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sahtekara delil gerekmezki!
* * * * * ona inanlar olduktan sonra.
Bunu gorunce aklima birsey geldi bakara 111 de veya iste diger benzer ayetlerde genel olarak su soyleniyor

"Eğer sahiden doğru söylüyorsanız delilinizi getirin"(yahudiler icin)

"Musaya apacik deliller verdik"

"Isaya deliler verdik" falan gibi..

Yahu muhammed kardes bir gun de sen delil getirde bi gorelim ne olup bitiyor.

Zaten soyle bir mucizeleri (kuranda delil de deniliyor) incelediginizde Gunumuze yaklastikca veya muhammed devrine yaklastikca mucize lerin niteligi azalmaktadir.

Yani mesela musa tanriyla konusmus --isa besikte konusmus(mucize niteliginde bir azalma soz konusu) ama muhammed kendini anlatirken hic boyle seylerden bahsetmez.

Cunku bir seyin mucize yaratabilmesi icin tarih olmasi,gecmiste kalmis olmasi lazim.Ki boylece daha rahat sallayabilsin.

He ne zaman muhammede mucizevi ozellikler katilmis ?? derseniz
Hadislere bakmanizi oneririm.Kitap haline getirilen hadisler bir cok mucizeyi gozler onune sermektedir.cunku hadis kitaplarinin ortaya cikisi kurandan 200-300 yil sonra ortaya cikmistir.Yani mucizeleri ortaya cikarmak ya da uydurmak icin uygun bir zaman....

Bir hipotez yapmak istiyorum:Simdi bu forumdan 10 kisiyi siradan Metafiziksel bir hikayeyi anlatmasi icin Turkiyenin dort bir yanina yollayalim.Sonra bu insanlar bu anlatilanlari onlarin kulturlerine yerlestirecek ve boylece bir kac yuzyil beklenecek.

Sonucun ne olacagini hemen anlamissinizdir sanirim.Bu hikayeden insanlar olulerde diriltir,denizi de yarar okuze ati essegide konusturur

bir ornek daha verim isterseniz.Hz Ali yi metheden eski siirlere bakin 800-1000 yillardan kalma onla ilgili uydurululanlar biraz daha makul ama 1000 li yillari gectikten sonra Ali iyice abartilmistir.
Alt 24-12-2006, 22:52
CROSSWISE CROSSWISE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

H.Y.'nin neredeyse tüm kitap veya belgesellerinde buna benzer saçmalıklar mevcut.Mesela F.NİETZSCHE hakkında bi eşçinsel demediği kalmış diyeceğim ama onuda demiş... Bu konu üzerine bir yazı hazırlamıştım..Yani H.Y.nin Nietzsche hakkında atıp tuttuklarıyla alakalı..

Selamlar

Beni Öldürmeyen , Güçlendirir!
F.Nietzsche
Alt 24-12-2006, 23:50
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Bu dinci kısmının böyle şeylerden haberi olmadığı için din adına ne yalan atarsan at inanırlar.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 25-12-2006, 00:05
beelzbb beelzbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

beelzbb - MSN üzeri Mesaj gönder beelzbb - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Metalciyim ama metaryelist değil. * * * * *

Önerilen Siteler