Gülen'den dinleme uyarısı: Suratına çalmak için fırsat kolluyorlar
BTK'nın tüm dinleme kayıtlarını mahkeme kararı olmaksızın tuttuğu ortaya çıkarken, bu kararın alınmasından kısa süre önce Fethullah Gülen'in cemaatini uyardığı bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.
BTK'nın tüm yazılı, sözlü, görüntülü iletişim trafiğini mahkeme kararına ihtiyaç duymaksızın topladığı ortaya çıkarken, Odatv'de, bu kararın alındığı 18 Temmuz tarihinden 11 gün önce Fethullah Gülen'in yaptığı bir konuşmanın videosuna yer verildi. Tüm internet yazışmalarınız izlenebilir!
Gülen videoda şöyle diyor:
Şimdi herkes telefonlarla, internetle kendini ele veriyor. Herkes dinleniyor. Bilgiler o bilgi havuzlarına nasıl akıyor. O mahrem konuşmalar, falanlarla filanlarla münasebetler nasıl o bilgi havuzlarına akıyor. Adamlar fırsat kolluyorlar. Mevsimi geldiği zaman onu suratına çalmak için fırsat kolluyorlar. Koskocaman bir heyeti bir yönüyle takti etmek için, işte siz de busunuz demek için fırsat kolluyorlar.
Fethullah Tayyip sürtüşmesinde yeni bir aşama.
Burada şunu diyebilirsiniz
''Bunlar aynı kaba pisliyor''
Evet haklısınız .
Ben aralarındaki sürtüşmenin ,pisledikleri kap için değil,nemalandıkları kap için olduğunu düşünüyorum.
Abd :Bu çatışmanın arkasındaki güçtür.
Maşalarından biri vazifesini yaptı ,yağmayı gerçekleştirdi,cumhuriyetin kalelerini aldı,fakaaat; Türkiyede ömrüde bitti .
Şimdi Abd eski uşağını yenisiyle değiştirmek savaşı veriyor.
Eğer bunu yapmazsa Tüm kazanım sandığı şeyler ezici bir yenilgiyle elinden uçacak.
Şimdi yeni uşakla çare arıyacak.
Bu çatışma iki şeriat gurubunun çatışması değil .Abd 'nin patlak lastiği stepne ile değiştirme çabasıdır.
Değilse Fethullahın gıkı bile çıkmaz.
Tayyip bu durumun farkında .
Saldırmayı gözü yemedi uzlaşma çabasında,halbuki bu çaba boş uzlaşma mümkün değil.
Tayyip bunu kavrayamıyor.
Fakat kavrayabilmesi uzun sürmeyecektir.
Odurumda iki seçenek var önünde ya saldırmak yada eller yukarı!(onlar aşağı)
Tabii, denize düşen yılana sarılır misali; Tayyip'ten kurtulalım diye Gül-Gülen-Kılıçdaroğlu gibi üç ajandan mürekkep bir oluşuma da kanmamak lazım, böyle söylentiler var ya gündemde.
Yapmamız gereken, tüm bu satılık emperyalist uşaklarını bir daha bu memleketin başına musallat olamayacak şekilde uğurlamak olmalıdır - yasalar dahilinde.
1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Erdem Kılıçdar oğlu Chp'nin başına Abd 'nin kaset operasyonu sonucunda getirildi.
Dikkat ettinmi körfez savaşında Abd 'ye geçit vermeyen askerler ve siyasetçilere komplolar yapıldı.
Baykalı seversiniz sevmezsiniz Layik ve milliyetçiydi.
Abd Baykalı indirecek operasyonu yaptı .
Yerine kimin getirileceğini bilmez olurmu?
Kılıçtaroğlu Soros ilişkisi meydanda.
Hiç kimse Kılıçdaroğlunun milliyetçi ,hatta Atatürkçü olduğunu anmıyor bile ,çünki;Değil.
Altı okun bir tekini dahi savunabilecek biri değil.
Altı ok umrundada değil ki;
Bana sorarsanız kendini dahi savunmaktan aciz biri.
Yeni uşak o olurmu ?bilemem.
Siz kılıçdaroglunun ağzından ''Abd emperyalizmi diye başlayan''ulusal içerikli bir cumle duydunuzmu?
O veya bir başkası hedefte .
Ben, Abd'nin kimlerle pazarlık yaptığını bilemem.
Fakat niyet orta yerde.
Yeni uşak