her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan...
Artık burada birlikte olacağız. Yazılar yazacağız. Yok siz yazmayacaksınız yazıları. Ben yazacağım. Siz okuyacaksınız. Şimdi aranızdan bir kısım kendini bilmezler "Niye hep sen yazıyorsun, biz okuyoruz?" diye çok bilmişlikler, ne bileyim ukalalıklar yapacaklardır. Beni seçtiler ben yazıyorum. Ahan da patlayın, çatlayın.
Ne ise. Konuyu dağıtmanın hiç lüzumu yok. Bugün ben sizlere Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ateistlere yönelik gelişen olumlu politikalarından ve evrim teorisi hadisesinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle bir takım fitne fesat yuvaları, bir takım diasporalar, bir takım sesi büzüşecesiler Diyanet İşlerimizin ve evrim teorisyenlerimizin girişimlerine karşı ayak diremekte, itirazlar etmektedirler. Bunların başında da bu yazıyı yazdığım t.d. sitesinin geldiğini duydum. O yüzden artık buraya ben de yazacağım. Bu siteyi bir kurtarılmış bölge gibi görenler, artık burada istedikleri gibi at oynatamayacaklar. Artık dolfen var.
Ne ise. Efendim evrim teorisyenleri kötü niyetliymiş, bilmemneymiş. Ne biliyon? Ne biliyon? Oturdun açtın internet sitesini. Koydun t.d. diye ad. Kafana göre yaz çiz. Bir kere senin Ateizme ne faydan dokundu? Ama hocaefendimiz, hoca mı dedim, işte Ateizm için yıllardır hizmet vermekte. Hayırın iyisi gizli olanmış. Platformumuz Ateizme yaptığı iyilikleri gizli yapmaktaydı. Baktı bir takım dengesiz, kötü niyetli kişiler Ateizmi biryerlere çekmeye çalışıyor; elbette müdahil olacak. Bir takım kişiler Ateizm şöyledir böyledir diyor. Ate derneği açıyor. Sen biliyon Ateizmi bir tek. Bırak iki de biz birşey söyleyelim. Hem aldık o neydi adı, neydi şu sağda solda dolaşan biri var ya, yazar işte yav, neyse aldık onu; o da ne güzel Ateist. Bak söz dinliyor. Gitmiş bir iki partiden milletvekili adayı olmuş, seçilememiş. Kapağı hocaefendiye atmaya çalışıyor. Adam biliyor işi. Sizin gibi uzlaşmaz, fitne fesat düşkünü değilya. Sen bizi gör, biz de seni. Efendim hayatın gerçeği bunlar. Memleketi gettolara bölmeyin. Bırakın diyanetimiz ateligi yorumlasın. Biz yorumlamazsak kendini bulamayacak. Ate vatandaşlarımız çok büyük boşluk yaşıyor. Hocamız herbirşeyi halletti, Ate vatandaşlarımızın da sıkıntılarını çözecektir Allah'ın inayetiyle.
Ne ise. Demem o ki, artık t.d.'da benim yazılarımla birlikte olacaksınız. Buranın bir fitne fesat yuvası olduğunu tespit ettim. Ayrıca diasporalık yapıyorsunuz. Ben diasporanın iyisinden anlarım. Öyle İstanbul'dan yayın yapınca diaspora olduğunuzu anlamayacağımı mı sandınız? Ne demiş büyüklerimiz? Platformun ampüllüsü, diasporanın İstanbullusu makbuldür.
Ne ise. Efendim gündeme dair bugün yazacaklarım bunlar. Önümüzdeki günlerde de gene can alıcı konuları belinden yakalayıp gündemi altüst edeceğim Allah'ın izniyle. Artık bu t.d.'da bu diasporalar istedikleri gibi at koşturamayacaklar. Artık dolfen var. İyi geceler Türkiye. Her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan...
http//dolfen.blogcu.com/
Son söylediğim her zaman doğrudur, bir sonraki onu yalanlasa da...!
|