Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-03-2005, 15:31
Foolhardy Foolhardy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL ???

Ya arkadaşlar ne oluyor bizlere.Sitede gözle görülür bir düşüş var.Sitemiz hacklendiğinden beri inanımaz bir şekilde tartışmalar,fikir alış verişleri durdu.Başta Cem olmak üzere bu konuda birşeyler yapılmasını istiyorum.Artık teknik sorunlar bir an önce giderilmeli.Birçok kişi siteye yazı yazmıyor zaten artık!!!!

**D?N AFYONDUR**
Alt 28-03-2005, 16:18
dmxads dmxads isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba Foolhardy

Dediklerine aynen katılıyorum... Bence bu düşüsün sebebi.... İslam la ilgili eleştirilerin hemen hepsini yaptık ve yazacak pek bişey kalmadı... Zaten her yazdığımıza cevap verip bizi aydınlatıcağını söyliyen müslümanlardan eser yok.... :wink:

Bence bu forumun adı İslam formu olarak değiştirilmeli ve siyaseti, özellikle güncel olayları tartışabileceğimiz yeni bir forum açılmalıdır...
Çünkü bu sitede... her ne kadar öyle olmasa da... sadece İslam tartışılıyormuş gibi bir hava var.......Bence bu değişiklik siteye renk getirebilir.... SAYGILAR!!!!!!!!!!!!!
Alt 29-03-2005, 14:39
Tolga Tolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

haklısın dmxads

Eğer siyaset ve güncel olaylarla ilgili şeyleri tartışmak istiyorsan cafe bölümüne başlık açmanı öneririm.Bu sayede cafe bölümüde canlanmış olur.Zaten o bölüm sanırım din dışı muhabbetler için düşünülmüş.Ama yinede siyaset ve benzeri konuları tartışmak için ayrı bir bölüm açılmasını ben de isterim.

Önerilen Siteler