İçerisinde doğduğun ailenin bireylerini anlamak kolaydır. İnsanın kendi cinsini algılaması daha kolaydır. Zor olan değişik aile yapılarında ve sosyal çevrede gelişmiş awradları algılamaktır. *Bu konuyu dallayıp budaklamak gerek tam forum oluşturulur bundan
* * *Öncelikle aradaki bariz farkları nitelendirmek gerek. Awradların gündelik hayatı "Bu gün etek gördüm 3ytlydi. Bir çanta vardı inanamazsın içine eşya koyuluyor!!!" dan öteye gitmiyor genellikle. *Erkeklerin gündelik hayatında ise politikadan futbola şans oyunlarından cinselliğe dişi insanlara oranla daha çok yer tutar. (şahsen daha az fuzuli değildir) Öncelikle bir erkek bir dişiyi neden anlamak ister? Sosyal ve Cinsel ihtiyaçlar için. İnsan hayvanı olarak cinsel ve sosyal hayat "ilgi-ihtiyaç piramdi"nin 2. katındadır. 1. katında barınak tıkınak zıçınak vardır 3. katında bilim kültür sanat gelir. *Bir insan kafayı çalıştırmaya ilk kattan başlar. Bir erkeğin dişiyle olan münasebeti ilk olarak cinsel yaklaşımdır. Sonuç elde etmiş erkekler için diyeyim *ikinci yaklaşım baskınlaşır, sosyal yaklaşımdır. Sonuç elde edememiş erkekler için ise cinsel yaklaşım sonuç elde edenlere göre daha bariz daha önceliklidir. Doğada dişinin görevi farklı olduğundan genel olarak(hatta hiç bir zaman) dişilerle felsefe yapılmaz tabular üzerine konuşulmaz. Ortalama bir dişi ortalama bir erkeğe oranla 3.kat ile daha yüzeysel ilgilenir. Dişiler için dediğim //"Bu gün etek gördüm 3ytlydi. Bir çanta vardı inanamazsın içine eşya koyuluyor!!!" dan öteye gitmiyor//un ötesi *"hamzagül necatiyi bırakmış nurullahla çıkmaya başlamış" muhabbetidir daha ötesinde ise sorumluluklarından konuşurlar bu okuldur iştir evişidir. Neticede ben henüz görsel kokoşluk çizgisini aşmış dış görünüşle uraşmanın fuzuliyetini kavramış ve kendini bilime sanata kültüre boğmuş bir dişi homosaphiense rastlamadım. O yüzden "Kadınlar gizemlimidir?" sorusunu "Hayır aksine klişedir." şeklinde cevaplama taraftarıyım.
Ben "orjinal" avrad istiyorum ne yapmalıyım?
*Kendini kandırabilirsin.
*Gay olup gayacak "orjinal" amca bulabilirsin.(bir gün o amcayla meksika citye göç edebilirsin. Hatta onunla GAY KAWİMİ kurarak müslümanlara savaş açabilirsin... )
*"Her awrad orjinaldir" diyerek polianna şartlanması yaşayabilirsin.
*Bu arayışa son verebilirsin. (Kendini felsefeye verip tekrar tekrar maharaj okuyup Defalarca ajdar seyretmişcesine dünyayı dışlayabilirsin.. Bırak dünyayı olmayan tanrının gözünden izle gelen gelsin giden gitsin karışma bir seyirci konumundan sorgula)
*Orjinal avrad derken incelediğin kriterleri sorgulayıp bilim kültür sanat algılayan orjinal bir avradın bilim kültür sanat algılayamayan klişe bir avraddan teoride farklı uygulamada aynı olduğunu düşünerek bu konudaki ısrarını sorgulayabilirsin.
*Bir gün 49 yaşına geldiğinde 6 yaşında bir kızla evlenip kendini peygamber ilan ederek onunla 3 yıl sonra mesud olabilirsin mi? hiç sanmıyorum... bu ihtimali... neyse kalsın.